Sista september.

Idag är det sista september. Den månaden som gått snabbast och hänt minst i det här året. Har nog faktiskt inte hänt någonting.

 

Har lyckas reda ut några frågetecken sen helgen. Dock har jag blivit tillsagd av Murra att det inte blir någon alkoholbreak för hon fyller ju snart år.

Annars då, vad har hänt? Igår så var Jenny och Tina här vi åt mackor, popcorn, drack te och tittade först på Idol och sen på Desperate Housewifes.

 

Dagen idag: jag har varit ute på en promenad.

Spik-Erika ringde och ville komma förbi en sväng, men när jag ringde upp henne så väntade hon på mat och jag ska åka på träning vid sex, så ska ringa henne efter det så kanske hon kommer förbi en sväng. Annars skulle vi ses imorgon.

Hon blev föresten opererad för blindtarmen förra veckan. Stackars henne, men jag är avundsjuk! Hennes ärr sitter under troskanten. Varför gör inte mitt det? Hm…


Jenny skickade just sms om att jag är bjuden på kladdkaka hemma hos Tina om en stund. Tina som bor 209 meter från mig. Ska nog gå dit en sväng, men kanske inte så bra att käka kladdkaka innan träningen? Det är ju ganska så viktig träning idag efter som vi har seriepremiär på söndag, något hela Degerfors HK’s dam har trippat på tå och vänta på alldeles för länge. De kommer bli superkul hur de än går.

 

Har även, äntligen, lyckas skaffa mig ett spotifykonto helt gratis! Snacka överlycklig jag blev!

 

Dessutom måste jag ju även säga ett STORTGRATTIS till My som fick sin dotter imorse, önskar er all lycka!

 

Neej nu har jag nog inte något mer att komma med idag.

 

 

Stackars hon som flyter med

som aldrig lärde sig ta sats

Hon som ägna all sin tid

åt nåt hon inte ville bli

för det var bara där det fanns en plats


Stackars den som inte bryr sig 
stackars hon som aldrig fryser
och alltid får vad hon vill ha
Ja stackars hon som har det bra


Vaddå tråkigt?

Tina och jag hade lite tråkigt förut när vi väntade på Idol.
Vi började tala om hur långt det är från henne till mig (jag ser hennes hus från min ballkong, typ). Vi kom på att vi ville veta exakt hur långt det var! Resultatet? Here you go:


Gårdagen...

Hallå Spräng!
Dags för ett alkoholbreak igen?

Behöver lite hjälp att reda ut några frågetecken…
Vilka åkte med i bilen till stan? Varför blev jag ledsen? Varför gick jag förbi Wickan och inte gick in? Varför satte jag mig på Degerforsbussen och åkte hem till mamma? Jag vet vilka jag har ringt, men vilka har jag faktiskt pratat med? Vad sa jag till Alec? Varför hade jag varit sur på både Jess och Stoffe när jag inte ens träffat någon av dem?  Vilken tid la jag mig? Någon som har hittat mitt örhänge?

Uh, the botten is nådd! Jag hade sagt god natt till min takfläkt!
Nu får det nog dröja ett tag. Lite bilder sen igår:

 

                   


Okej, ett inlägg till...

Det dök just upp två saker till att berätta om.

Eftersom jag inte har en egen inloggning på Spotify och är för snål för att betala så har världens bästa Sophie lånat ut sin inloggning till mig när inte hon är inne. Så jag använder alltså hennes.
Men nu när jag loggade in, eller blev tillsagd att göra det, fanns det en ny spellista där. Nu efter ni har sett denna lista SNÄLLA BJUD IN MIG TILL SPOTIFY SÅ JAG KAN FÅ EN EGEN INLOGGNING!



Fick just ett SMS av Emelie (i ett av de tidigare inläggen hette hon EmEm vilket inte gillades). Det stod: "Björn, top notch, kolla ;-) ett tag sen" Ja, jo, det var det ju verkligen. Emelie och jag var ju helt besatta av de där för ett tag sen och nu har jag nästan glömt det. Därför, till dig Emelie, bjuder jag på det klippet!

  


Bästa träningspasset:

Ta en aktiv 12-åring, släpp henne på Gustavsvik, försök hänga med i hennes tempo!

Snacka att det bränns fett, alltså!

 

Idag har jag alltså varit på Gustavsvik med min kusin Sanna. Vi hade riktigt roligt faktiskt. Men att hänga med i Sannas tempo det gick inte, på en halvtimme hade vi åkt allt: Forsarna, tunnelkanan, toalettkanan, alla små rutchskanor och varit i vågmaskinen. Kände mig lite äldre än Sanna, faktiskt.

Jag och Sanna köpte även hamburgare på Gustavsvik, de är verkligen skitgoda där. Efter vi ätit passade vi på att bubbla lite i Jacuzzi.

På ett ställe i badhuset kan man dyka ner under vattnet och titta på massa olika fiskar. Förr var det cyklop där man kunde låna, men de fanns inte kvar och Sanna hade glömt sina hemma. Efter att desperat letat efter ett par simglasögon i en timme kanske, gav vi upp och gick och köpte ett par. Vi fick i alla fall se fiskarna och tror att de kanske var det som var dagens höjdpunkt enligt Sanna.

 

Efter Gustavsvik åkte vi snabbt till Marieberg, var tvungen att ha något att ha på mig imorgon. Köpte en t-shirt och en västliknade linne. Något av dem kan jag säkert ha imorgon.

Sen åkte vi hem och släppte av Sanna. Passade även på att gå in och säga hej till Stoffe och morbror Kippen.


 


Jag och min kusin Sanna.


När jag kom hem var jag tvungen att stressplatta håret innan jag gick till Tina. Tina och Jenny hade ju bjudit in till Sunny Beachreunion. Haha, alla sex var där. De hade laddat med sex on the beach, frågesport och bilder. Jag vann ju såklart frågesporten, de var frågor om resan och jag hade bara två fel till skillnad från t.ex. Jess som hade tio fel, haha. Jag vann en CD med ett bildspel från resan och så vann jag en drink med, haha. Sen såg vi på Idol med. Kan alla vara snälla och skriva ”Calle” i ett SMS och skicka det till 72400 innan midnatt, tack?

 

Imorgon blir det jobb, sen fest! Det taggar jag för.

Nu blir det duschen och skölja av mig det sista Gustavsvik.

 

Just ja, lön idag. Efter den här hemska sommaren vill jag bara säga att jag är back on track och ännu en gång: pengar är inget problem! Haha.


Det var en gång…

…en tjej som hette Erika. Erika började bli ganska trött på att hösten kom utan en ordentlig sommar. Erika började även bli trött på att bo i denna lilla håla som hette Karlskoga, där hon spenderade sina dagar. Det fanns aldrig någonting att göra i Karlskoga. Dö stad och dött uteliv. Det enda som gav en lite glimt med sol i Erikas liv var hennes underbara vänner som alltid fanns där och lyste upp vardagen. Även om det inte fanns speciellt mycket att göra såg de till att alltid försöka göra det bästa av situationen; fika på stan, spelkvällar, idolhäng eller en rejäl utekväll på de småställen som Karlskoga hade att erbjuda. Erika älskade sina vänner för detta! Erika visste att hade det inte varit för dem så hade hon fått dragit från stan för länge sen, i bästa fall! Erika trodde nämligen att det skulle vara större chans att någon hade fått tvinga på henne en tvångströja och släpat henne ut därifrån.

Hur som helst vill Erika bara tacka sina vänner för att de alltid finns där när de behövs!

 

---

 

Idag har jag fikat på stan med Jenny, Murra och Blirren. Satt ett bra tag på Som hemma! och snackade. Efteråt så drog Blirren och Tina kom så vi drog ett varv på stan och kolla om vi hittade något, men där fanns inte mycket. Fattar inte det för när vi var i Marieberg i fredags ville man verkligen ha allt och enligt mitt kontoutdrag hade jag ju också köpt allt.

Efter stan blev det hem och göra sig ordning för träning och åka till Degerfors. Vi var bara fem stycken på träningen så vi körde väl inte allt för seriöst. Stackars mig som redan hade träningsvärk idag från i måndags i både lår och rumpa. Imorgon kommer jag ju ha träningsvärk i armarna istället. Dessutom kommer även min rygg göra ont igen. Tina kom på igår när vi satt och såg på film att jag fick ju ett presentkort på ryggmassage i födelsedagspresent av syrran. Nu om någon gång ska jag väl utnyttja det?

Imorgon blir det jobba igen, sen tror jag det blir Idol med några av brudarna.

Fredag ska jag och min tolvåriga kusin Sanna åka till Gustavsvik och bada. Jag lovade henne det i juli förra året och nu har hon kommit på det igen och har man lovat så har man! Ska även lura med henne in på Marieberg och hitta något jag kan ha på mig på lördag.

Efter Gustavsvik ska vi ha ”Sunny Beachreunion”. Tina och Jenny har kokat ihop något så det vågar man ju inte säga nej till!

Lördag blir det jobba, trotts att det inte är min helg. Men har man inget annat för sig så tjänar jag ju absolut lite extra cash.

Sen blir det hem och göra sig i ordning för att börja festa igen. Wickan har nyöppning. Hela ”fnaskgänget” ska till Paath och ha förfest. Så länge sen vi träffades allihop. Dock har ju även EmEm födelsedagsfest som jag lovat att gå på, så får se hur allt löser sig. Framtida Erika får ta tag i det.

 

Nu ska jag hoppa ner i sängen, dra täcket över huvudet och försvinna in i mina drömmar!

God natt, världen!

 

Skriv gärna en kommentar, jag gillar kommentarer!


In the middle of the pouring rain...

Idag har varit en jobbig dag, men vet inte varför. Har haft ungefär 1 000 olika tankar i huvudet. Har inte gjort ett dugg idag. Var ledig idag, vaknade sent, för sent! Har aldrig sovit så länge som idag.

Direkt när jag gick upp kände jag att den här dagen skulle bli värdelös.

Plocka ordning här hemma, åkte och handlade, lagade tacos, som blev den äckligaste någonsin, och nu ligger jag på soffan och väntar på att jag ska få gå och lägga mig igen.

Gud vad jag skulle vilja åka bort ett tag. Antingen utomlands igen (ja, jag vet att jag aldrig mer skulle åka utomlands) eller bara bort över en helg i Sverige. Men just nu har jag inte tid att åka någonstans. Jobb och handboll. Match varje helg hela oktober, sen så jobbar jag ju helger med. Kanske har några dagar ledig någon vecka så jag kan åka någon vardag någonstans.

What am I suppose to do? Hm, vem vet? Orkaaaaaaaa!

 

Har sett två gråtfilmer i helgen som jag rekommenderar!

P.S. I love you - Klart värd att se!

Dagboken (The Notebook) – Kan vara bland de bästa filmerna jag har sett! Klart en film för mig som jag tycker alla ska se och jag ska se den igen!

 

Nej nu ska jag gå och gräva ner mig igen. Men ett litet ljus i mörkret är att jag har nya, världens snyggaste skor!

When the feelin' is ended
There ain't no use pretendin'
Don't you worry - it's only love
If your world has been shattered
Ain't nothin' else matters
It ain't over - it's only love

And that's all - ya
If your heart has been broken
Hard words have been spoken
It ain't ease - but it's only love
And if your life ain't worth livin'
And you're ready to give in
Just remember baby - that it's only love

Världens skönaste lag!

 

Hm, det var fest i helgen, va? I don't remeber?

Okej, så här ska det här gå till:

Steg 1: Sätt igång låten och skit i videon!

Steg 2: Titta på bilderna och njut!



 



   






  

  

         






Starring: Erika, Jessica, Jennie, Tina Anna, Fia, Sandra, Nattis, Jenny, Lisa.


Jag ger mig...



Anders Bagge och Oskar i Räddningspatrullen!


Bakfylla

Bakfylla, baksmälla, fysiskt och psykiskt tillstånd som följer efter berusning på etanol eller annat berusningsmedel. I den här artikeln behandlas dock just nu endast etanol.


Orsaker

Alkohol bryts ned i levern i två steg. Först från etanol till acetaldehyd. Acetaldehyden bryts sedan i sin tur ned till ättikssyra, som kroppen kan använda för att producera energi, därav ölmage. En viss mängd av den i steg ett bildade acetaldehyden bryts dock inte ned till ättiksyra utan fortsätter att cirkulera i kroppen. Acetaldehyd är en kraftig nervirritant och neurotoxin och kan orsaka stor skada i kroppen. Kroppens naturliga försvar mot acetaldehyd (och alla andra aldehyder för den delen) är cystein (en aminosyra) och glutation (en liten cysteininnehållande peptid). Dessa molekyler innehåller en sulfhydrylgrupp som är kemiskt aktiv mot aldehyder. Under sin kamp med att bryta ned aldehyder, immobiliseras cysteinet genom att omvandlas till cystin. Etanol inhiberar även insöndringen av hormonet Vasopressin vilket leder till kraftig urinbildning, något som förklarar uttorkningen vid bakfylla.


Symptom

En bakfylla kan ge ett flertal symtom. Beroende på hur kraftig bakfyllan är kan den ge följande symptom: torr mun, huvudvärk, extra känslighet för ljus och ljud, utmattning, frossa, illamående, kräkningar samt nedsatt balans. Baksmälla får man delvis på grund av att kroppen har blivit kraftigt uttorkad.

 


Men faan viken kväll vi hade. DHK-brudarna alltså! (de här med att jag aldrig mer ska gå på statt måste jag nog dra tillbaka, det är OMÖJLIGT när man bor i Karlskoga!)


Snygga brudar! (forts.)

När jag satt på Max med mamma och Stefan i tisdags fick jag sms om fall jag kunde spela träningsmatch igår och självklart.

 

Kom ner till hallen med laget igår och vi började ladda för en träningsmatch mot Storfors, tror att alla var lite nervösa efter som det var första match och för att vi som har tränat längst bara tränat fem träningar innan matchen. Dessutom verkade ingen annan än vi själva tro på oss.

Dags för match, stackars Natta fick sitta i sekretariatet.

 

FY FAN VAD BRA VI VAR! Haha, slutade matchen 30 – 20 (16 – 10) till oss. Helt underbart kändes det.

Som Tina sa: halva vinsten ska vi tacka lagandan för.

 


Nu har vi en anledning och supa på lördag! Synd bara att Åmålmatch blev inställd, den hade vi varit något laddade för annars. Men bowling, mat, supa och utgång är ju inte heller helt fel?

 

Ont i ryggen igen, men det är smällar man får ta!




Snygga brudar!

Det är hårt att ligga på topp.

Har något fruktansvärt ont i ryggen efter matchen igår, men jag ska verkligen inte klaga. Verkligen inte!


Åkte in till Degerfors för att spela träningsmatch mot F94 igår. Alla var laddade till max och det skulle bli något grymt kul. Vi skulle spela 2*25 minuter. Vår peppning innan matchen var att skrika ”snygga brudar”, haha.

Första halvlek gick väl ganska bra, vi ledde i halvlek (pinsamt annars) och snacka lite om vad vi kunde göra bättre; sluta stressa spelet, stoppa kontringar bättre etc. Andra halvlek och vi spelar riktigt bra. Jessica byter med Natta på mitt-nian. Natta hinner kanske vara inne i två anfall så går hon upp och gör ett hoppskott mitt i krysset, landar och lägger sig och skriker. När vi kommer fram till henne, max 5 sekunder senare, har hela knät redan svullnat upp. Är det så vi ska börja säsongen?

Natta blev hämtad med ambulans, efter att ha blivit närbildsfotograferad liggandes i smärta (vill ni se den bilden gå in på vår facebookgrupp: DHK – Dam). Kompisar?

Vi andra avbröt matchen och vi damer stannade och övade lite kombinationer.

Tydligen var det både ledbandet och minisken som var pajat på henne. Stackars Natta, nu när hon äntligen börjat träna igen. Vi tänker på henne!

 

Idag har jag bakat ännu en paj! Berättade på jobbet att jag hade bakat paj i helgen så då tyckte de att jag kunde baka en till dem med, så det har jag gjort.
Imorgon tar jag även helg. Matchen vi skulle ha på lördag är inställd. Så himla tråkigt nu när alla verkligen har laddat. Men fest blir det ändå och vi ska allt komma på något vi kan göra innan på dagen så det blir en heldag.

Så skön laganda har vi i laget. Tror det kan vara för att alla som är där vill verkligen spela handboll även fast alla vet att vi är halvoseriösa. Så himla kul!
Egentligen skulle jag in till Degerfors och springa i Råbäck idag med, men Sofia blev ensam. Jag kände att det inte skulle funka med min rygg idag, men tvingade ut mig på en promenad i alla fall. Just när jag gick så kände jag inget, men nu när jag kom hem så är det ju inte allt för rockigt.

 

Mamma skickade just sms och frågade om jag ville med och äta på Max. Haha, 20 över 9? Ja, varför inte då? Så nu väntar jag på att mamma ska komma.

 

 

 







Idag firar vi föresten en födelsedag till!

GRATTIS EMELIE PÅ 20 ÅRS DAGEN!

 

SYSTEMET!


 

Grattis Fütze!


Paj? Paj!

Nu så är det söndag och klockan är 18.30, jag har just tagit helg!

Har jobbat hela långa helgen.

Igår när jag kom hem skulle jag diska och sen laga mat, men jag kände inte för att gå och handla. Då kom jag på att jag var sugen på paj.

Slängde iväg ett sms till några polare och skrev att jag visste att jag var sent ute men om de ville komma och äta paj hos mig vid åtta (klockan var halv sju).

Fick fyra ja-svar av Blirren, Jenny, Tina och Sophie. Då kommer jag på att jag inte har en pajform.

Gick ner till konsum för att köpa hallon och smör och då hittade jag en pajform de sålde, så nu är jag stolt ägare av en sådan.

Började baka pajen och läser i kokboken: ”blanda ingredienserna i matberedaren”. Vad då för matberedare? Händerna fungerade kanonbra! In med pajen i ugnen och så plockade jag ordning lite här hemma. En halvtimme senare var pajen klar.

 Måste berätta att min ugn används ju inte jätteofta: jag flyttade in här 9 oktober för 11 månader sen och sedan dess har jag haft ett julbak och så har mamma använt ugnen en gång.

Ugnsluckan går inte att fälla ner utan att den åker upp igen så för att använda ugnen måste man vara två… eller använda gympaskor.

När jag skulle ha ut pajen fick jag knyta fyra stycken skor i ugnsluckan så jag kunde ta ut pajformen och gallret. Men vilken paj det blev! Helt tokgod!

Klockan kvart över ett inatt gick mitt främmat hem. Skön kväll, vi satt bara och hängde och inte gjorde något. Back in old days, liksom.

 

Nu är jag på väg hem till Tina, hon ska bjuda på paj!

Haha, men tacopaj då. Hon skickade sms förut och frågade om jag ville komma och käka med henne och Jenny idag. Ja tack, vad mysigt. Om vi bara slänger ut Jenny kan vi ju dra en film också?

Jag frågade Tina om hon behövde låna pajform med, men det gjorde hon inte.

Hade egentligen planer på sushisöndag, men det får bli en annan dag.

 

Har glömt berätta vad som hände när jag och Natta skulle åka till Degerfors på träning i onsdags.

Från stora rondellen i Karlskoga till Volvo ligger det en bil i högerfilen och kör ca 50 km/h, grymt irriterad var jag.

När vi kom till Volvo och det vi Degerforsare kallar Karlskoga vägen, som alla Karlskogingar kallar för Degerforsvägen, börjar den här bilen köra helt galet. Den låg och slicka mittlinjen så man kunde inte köra om och ibland körde den för fort och ibland för sakta. När vi kom bortanför lilla Stockholm på raksträckan innan Kvarnberg börjar den här bilen köra om en tankbil och den lyckas ju inte gasa. Den får möte och flyttar sig inte från ”fel” körbana. Jag vet att jag tänker att nu smäller det och lyckas få fram ett ”oj, oj, oj!”. Den mötande bilen får köra ut på väggren och börjar lysa på den bilen i fel körfält med helljusen.

Natta och jag får väl panik, för hade det smällt mellan dem skulle varken tankbilen eller vi haft en chans att hinna stanna. Nattas ben domnade bort och hon var säker på att vi skulle landa i tankbilen. Lite småskakis var vi efter den upplevelsen!

 

Imorgon är det träning igen, äntligen ska Tina med. Jenny ska också med men hon ska bara titta på, men en dag ska vi allt få med henne ner!

 

Vad är det för en dag?

Är det en vanlig dag?

Nej, det är ingen vanlig dag,

för det är Zafers födelsedag.
Hurra! Hurra! Hurra!





Grattis på 21 års dagen, Zafer!


Idag ska vi ta upp tre punkter!

Detta inlägg kommer handla om Anders Bagge, min cykel och min blodgivning (igen), så är du inte intresserad av något av det så behöver du inte läsa mer, haha.

 

Anders Bagge:

Vet ni hur man får fyra tjejer att freaka ut? Säg ”Bra där” i TV.

Jag sitter här hemma och tittar på ”Idol”, helt ensam, när juryn frågar en kille vad han ska sjunga och han svarar. Då säger Anders Bagge: ”Bra där!”. Jag, Murra, Jenny och Sophie börjar skicka till varandra helt hysteriskt på facebook om vad han hade sagt. För er som inte vet det var det vi, de s.k. fnasken, som började med ”Bra där” (eller det känns i alla fall som vi gjorde det) och vi är de enda som missbrukar de orden. Och när jag säger missbrukar så menar jag på riktigt missbrukar!

Vi trodde faktiskt vi hade patent på ”Bra där”. Vilket liv det blev!

 

Min cykel:

Jag (mamma och Stefan) köpte ju en cykel här för ett tag sedan. Den cykeln har jag inte använt riktigt så mycket som jag hade tänkt, men en morgon när jag kom ut för att cykla till jobbet så hade jag jättedåligt med luft i däcken, suck. Och jag är ju inte den som tar cykeln och går till OKQ8 och pumpar upp den direkt. Jag tar bilen istället och väntar på att någon ska lösa mina problem, ungefär.


Hur som helst bestämde jag mig för att fixa det själv. Kom på att det fanns en cykelpump på jobbet som alltid, vart man en kollar, ligger överallt. Så jag började leta efter den och tänkte låna med den hem över natten och pumpa cykeln, men jag hittade den inte någonstans.

När snickarna kom ner för att fika på eftermiddagen frågade jag om någon hade sett den: ”Menar du den blå? Det är ju en bollpump!” Men jaha, vad är skillnaden då? Går det inte att pumpa cykeln med en bollpump? Jag frågade om det fanns en annan cykelpump jag kunde låna i stället då och då fick jag 1000 frågor jag inte förstod: ”Vad har du för ventil?” ”Är det som på en gammal cykel?” ”Ser ventilen ut som på en bil?”. Jag vet inte allt vad de frågade, så jag stod nog bara och ställde dumma frågor tillbaka och såg ut som ett frågetecken. Det slutade i alla fall med att Eric sa: ”Kan du gå hit med cykeln imorgon?”

 

Så igår morse cyklade jag till jobbet på en cykel med dåligt med luft i däcken (jag vet att man inte ska göra det).

När jag var på väg hem från jobbet kom jag på att jag inte sagt till om pumpen och Eric, som lovat att hjälpa mig, var iväg just då. Hm, inte tänkte jag cykla hem på den cykeln igen, så trögt som den gick så jag låste in den i snickarboden, tänkte att jag kunde fråga om pumpen nästa dag i stället.

Så när jag kom till jobbet imorse frågade Eric om det var min cykel som stod i snickarboden, det var det ju. Då sa han att han hade pumpat däcken på den! Vilken ängel! Tusen tack! Och tack för att jag slapp göra bort mig som jag skulle gjort om jag fick göra det själv. Jag rullade ganska lätt hem idag!

 

Blodgivningen:

Kom på att jag glömde berätta en sak i förra inlägget.

Jag var ju och lämnade blod i tisdags, då tar de ju först ca fem rör med prover för att se så allt är okej, sedan tar de en påse med blod.

När nästan hela påsen är full kommer de och säger: ”Du hade ganska så dåliga blodvärden!” Öh, okej, ta gärna mitt blod om jag behöver det själv? Jag har ju alltid haft bra blodvärden.

De sa att jag skulle få dubbla kartor med järntabletter och sen skulle jag få komma tillbaka om ett tag för att ta prover och se så det var bättre, de menade att hade de inte blivit bättre vore de bara onödigt att jag åkte tillbaka nästa gång jag ska ge blod.

Jag ringde mamma och fråga vad det innebar och fall de kan ha med operationen att göra. Hon trodde det var möjligt och sa även att det kan vara därför jag svimmade i somras. Dessutom har jag ju just varit sjuk efter Bulgarien och tror kanske inte allt är helt okej efter det än. Eftersom jag även har haft dålig aptit i sommar, både efter operationen och efter Bulgarien, och inte ätit ordentligt kan det också vara en orsak.
Hur tror ni jag mådde på jobbet igår då? Lagom till öppning och 50 barn skulle in på Boda fick jag ju ett sockerfall som hette duga. Jag fattar inte att när jag får sockerfallen lyckas jag alltid tajma in dem precis vid öppning, hm. Men efter några godisbitar och ha fått suttit en stund så kunde jag i alla fall avsluta vad jag höll på med och sedan gå in och äta. Stefan, som hade kommit ner för att äta frukost, sa att jag såg förskräcklig ut, haha.

Nu har jag i alla fall varit och köpt yougurt och müsli som jag ska ställa på jobbet, så jag kan äta frukost där och slipper stressa här hemma. Vilka bra vanor jag kommer få!

 

Känns som om jag har haft allt den här sommaren ju. Jag kan nästan inte komma på något mer jag skulle kunna få? De har inte varit min sommar alltså…

 

Nu får det nog bli sängen, tror jag. Sovmorgon imorgon, börjar inte förens kl. 12.00. De ska bli skönt.

 


Bjuder på en blid på mig och Chair från Bulgarien.
Gillar den alltså, haha.


It's a secret no one knows

Uhu, idag efter jobbet åkte jag hem och laddade som aldrig förr för att åka och ge blod, de värsta jag vet. Jag började ju göra det för att bli av med min nålrädsla, vilket jag inte blev, den blev nästan värre men jag gör det i alla fall.

Jag lurade med mig Sophie ner till lasarettet, så jag slapp åka själv. Vi satt typ och tala på MSN så frågade jag om hon ville med, då fråga hon när, konversationen gick över till:

-”Nu!”

-”NU?!”

-”NU! Jag hämtar dig om fem!”. Snabba bud, haha.

 

Det var bra att Sophie var med eftersom vi alltid skrattar åt samma dåliga(?) humor, så det gick lite lättare när hon satt bredvid.

Vi bestämde oss att åka hem till mig efteråt och äta chips, dipp och skratta åt ”Idol”, men när vi kom hem var klockan bara halv sju ungefär så vi såg på ”Two and a half men” så länge. Vi hade ju hoppas på att Kissie skulle vara med i ”Idol” idag, ni vet hon som har en videoblogg som man skrattar sönder till för att hon är pinsam. De skulle vara kul att se henne så vi gick in på hennes blogg och titta fall det stod någon men de gjorde det inte… inte mer än att de var hon som svarade på SMS:en om man SMS:a till 118 800 mellan kl. 19 och 21 ikväll. Sa jag att jag var med Sophie? Sophie var ju tvungen att testa, så hon SMS:ar iväg:

-          Skulle inte du vara med i idol? Vilket avsnitt kommer din audition? Om du ens kom med…

Och fick till svar:

-          Jag vet inte när jag kommer vara med. Håll utkik. Kram Kissie.

Haha, Sophie sökte verkligen efter ”kram” av Kissie.

 

När ”Idol” äntligen började så var det ju en besvikelse. Ingen Kissie och inga sågningar. Vi ville ju se människor bli trackade ju! Men de fick vi inte.

 

Just nu ligger Tina i ett vindskydd i djupa Värmlandsskogarna och jag är inte avundsjuk!

Men det är någon som har haft det ännu tuffare. Jennie är precis hemkommen från en annan hajk, hon har nämligen bestigit Kebnekaise, Sveriges högsta berg. Det skulle jag aldrig göra kan jag lova. Imponerad av dig, Jennie!

 

Nu blir det att slötitta på ”Sweet home Alabama”. Jobb imorgon igen, sen handbollsträning.

Är det föresten någon som vet när jag såg Paath naken?  


Glöm inte att jag har gett blod idag, jag är stolt över det... och jag räddar liv!

 

Can you tell me

You say you can but you don't know


I'm fallin'

Eftersom jag varit sjuk och inte haft någon aptit har jag ju gått ner en del i vikt (även om det inte syns och att jag inom den närmsta tiden kommer ha gått upp det igen) blev jag jätteglad här för några dagar sen när jag blev sugen på choklad, eftersom jag inte haft någon aptit har jag ju inte blivit sugen på något. Då unna jag mig såklart en chokladkaka. Men nu är jag inte sjuk längre så det är inte okej att gå till konsum bara för att köpa choklad, vilket jag såklart har gjort idag, haha. Jag har blivit toookig i Marabou digistive. Jättebra att köpa en sådan strax innan träning, haha.

 

Idag hade jag en rättvis dag på jobbet igen, jobbade 8 till 11, de är så det ska vara… ibland. Efter jobbet kom jag hem och har inte gjort någonting sen dess. Lite gött.

Mamma var här en stund också, hon hade köpt nya skor men fått med sig två olika storlekar så hon var tvungen att byta ena skon. Hon satt här medans hon vänta på att syrran skulle sluta, hon skulle åka med mamma hem.

Träning idag då, har ju blivit handbollspelare igen, de får vi se hur det går. Vi har match den 19 september och vi har inte ens spelare till ett lag, hm. Eftersom vi har match den 19:e så blir det väl inget Göteborg och Liseberg den helgen vi planerat.

 

Igår kväll ville jag bara sova! Såg på ”Ensam mamma söker” och allt var så himla gulligt så jag mådde dåligt! Jag och Murra sänkte varandra denna fruktansvärda söndag kväll. Då blev det sängen redan vid halv tio.

Men ny vecka – nya möjligheter! Måste kasta in en lite uns med glädje på bloggen någon gång.

 

Ska försöka att komma in till Örebro i veckan med och träffa Zafer, han fyller ju nämligen till helgen och då jobbar jag.

 

Ikväll blir det att se ”Roast på Berns” kl. 21.55, bara jag hinner från träningen. Kanske blir att åka hem och se det hos mamma. Hon sa att jag skulle få äta där efter träningen om jag ville, men ska Tina med och träna så blir det att åka direkt hem annars har inte hon någon skjuts.

Stackars Tina ska ut på hajk i veckan. Jag är så glad att jag aldrig har gått i en skola där man måste gå på hajk, det skulle ju vara en veckas totalt raseriutbrott för mig ju. Jag skulle inte klara två timmar och det är ingen överdrift. Ska jag ut i naturen så ge mig en stuga på en klippa på västkusten, där skulle jag må bra!

 

 

I'm looking down now that it's over

Reflecting on all of my mistakes

I thought I found the road to somewhere

Somewhere in His grace

I cried out, 'Heaven save me'

But I'm down to one last breath

And with it let me say, let me say


BJÖRN!!

Uh, nu höll jag på att få ett slaganfall här. Kom nyss på att jag inte hade på mig mitt armband som jag alltid har på mig. Jag vet att jag hade på mig igår kväll och nu så var det inte på. Jag tog av mig andra armband igår kväll när jag kom hem så hade jag inte haft på mig det då hade jag reagerat, tror jag. Hur som helst, jag vände upp och ner på hela lägenheten och höll nog på att gråta ihjäl mig efter armbandet. När jag gav upp och skulle sätta upp en hittelön för det kände jag bakom soffkuddarna och där var det. Puuh, jag hade inte klarat mig utan det, jag har det ju jämt på mig och är naken utan det.



 


Det går en stöt genom hela min kropp,

du och jag på en strand och i mitt blodomlopp

går allt med dubbel fart, jag ska få känna dig snart

och allting känns så jävla... Underbaart!

 

Igår spelade ju Björn Rosenström på statt, kan det bli annat än succé? Han är ju kanonbra ju.

Innan satt jag och Jess först hemma hos mig och bara tog det lugnt, sen gick vi ner till Jess studentkår som hade fest. Först när vi kom in var allt jättetorrt och så, men med ett fussballspel kan det ju bara bli kul. Och som det blev kul!

Det blev även en limbotävling, jag var inte med men Jess var. Men hon var långt ifrån att vinna, haha. Killarna som var kvar sist var grymma ju.

Eftersom det typ var jag och bara någon till där som inte gick på skolan så kände jag mig lite som en outsider, de sa jag med till killarna jag snacka med och fick till svar: ”Vad är du då?”. Ja, jag var ju en outsider. Grymtkul var det där i alla fall så det var nästan synd att gå därifrån men vi tänkte inte missa Björn alltså.

Vi kom in på Borggår’n och som vanligt kunde man ju var enda låt, det är så det ska vara.
Jag, Jess, Stoffe och Folkesson öste som aldrig förr, helt grymt!

Efter han spelat klart kollade vi läget, dansa, hittade Wall, sen var det dags att gå. En av killarna från studentkåren ringde mig och sa att vi skulle möta upp dem på Max för efterfest. Jag ville bara hem och få gräva ner mig i mörkret just då, men vi gick till Max. Vi satt och snacka ett gäng där ett bra tag sen gick vi hem och sov. Det var ingen som palla efterfest.


Grym kväll blev det i alla fall, det behövde jag verkligen. Men nu kommer det dröja länge innan jag går på statt igen!

 

Jess och jag såg på internet igår att Håkan Hellström spelar på Liseberg den 18 september, så vi har bjudit ner oss till Alec då. Mellan kl. 15.00 och 20.00 blir det att åka karuseller som aldrig förr. Sen kl. 20.00 blir det Håkan på Stora Scen, det gillar vi. Sen blir det utgång i Göteborg. Hoppas bara nu att dessa planer håller i sig, skulle vara grymt kul, ju.

 

Nej, nu ska jag få i mig något och äta, sedan ska jag försöka komma ut och röra på mig. Jag har ju sagt att jag inte ska ta mig ur soffan idag, men kanske. Skulle behövas. Sen så talar jag lite mot mig själv när jag säger att jag ska se ”Ensam mamma söker” ikväll, men men.


He said it's up to you; you can run or you can fight!

Nu är det snart höst igen. Mörkt, regnigt och kallt… samma sak varje år. Shit, vad trött jag är på det och då har det inte ens börjat än. Den här hösten ska jag bara göra saker jag kommer må bra av… eller? Kanske? Det kommer bli mycket sushi, choklad och te i så fall. Framför allt choklad och te.

Fredag kväll. Ligger ensam hemma i soffan. Ensam, ensam, ensam.
Lagade mat förut, ensam då såklart. Men att jag faktiskt lagade mat överhuvudtaget måste väl ses som en bragd? Jag har inte gjort den sen typ en vecka innan Bulgarien.

Åh, vad jag vill åka härifrån. Hitta på något nu, nu, nu!

Jag tror också att mitt huvud håller på att explodera. PANG! Kanske? Nej?

Min choklad är slut! Gaaah!

Okej, alla förstår kanske att jag inte är på så bra humör? Börjar kännas som det var ett tag sen jag var det, hm. Det går nog över snart… Kanske?

 

Well, life’s a bitch, get use to it!



now as you close your eyes, know I'll be thinking about you

while my mistress she calls me to stand in her spotlight again

tonight, I won't be alone but you know that don't mean I'm not lonely

i've got nothing to prove

for it's you that I'd die to defend.