Fuck of and die!

Jaa.. Igår var jag på ett strålande humör, men nu...

FUCK THIS SHIT!
Jag orkar inte. Just nu blir nog ingenting som jag vill. Jag undrade ju igår hur länge the happy feeling skulle hålla i sig. Nu vet jag svaret: Den är över!
Framtiden blir nog plugg, plugg, plugg.. Ingenting jag är van med.
Magaluf är inställt för att den dag vi ska betala hoppas så gott som alla av.
Åh, de är nog dax för mig att gå och gräva ner mig någonstans.

Hoppas på att bättre tider är på gång och så länge får jag använda mitt favoritcitat i hela världen:

WELCOME TO THE REAL WORL. IT'S SUCKS! YOU'RE GONNA LOVE IT!

PARTY I MASSOR!!

Haaaaallå.
Till er som brukar läsa min blogg (typ Emelie) vill jag börja med att be om ursäkt för att jag inte uppdaterar alldeles för ofta. Men mitt liv är inte så intressant ändå.
Helgen var det party som aldrig förr:
Slutade jobba runt 5 och stack hem (hem just nu är min mosters lägenhet, eftersom hon är utomlands i två veckor kan jag passa på att bo där) och gjorde mig iordning. Schessicat kom ner och vi ringde efter skjuts och åkt in till Kga. Ringde Julia och åkte till hennes 18års fest. Baby fyllde ju 18 i veckan.. =) var där ett tag. Kände inte så många men hade superkul ändå.. Mycket folk som bara den..
Vi tog en taxi ner till stan och gick in på statt. Mange Schmidt och Tomas Rusiak spelade. Och som sagt: Där Lisa och Erika är, är det alltid fest! haha.. Vi stod längst fram och drog i Mange Schmidts halsduk.. Haha. Träffade även Emelie där inte. Kul, för trodde inte att hon skulle ut. Hon fyllde 18 i September och vi har inte varit ute tillsammans en enda gång. Hm. Kul som satan var hela statt ialla fall..
Efter statt drog jag hem och sov..

Kl kvart i 12 nästa dag ringde Teo och väckte mig... AHHHHHHH DÖDA! man väcker inte mig när jag sover.. Haha..
Men jag sov en stund till sen och vaknade kl 2, självklart med huvudvärk... Menmen de var det värt.

Till helgen blir de fest. Jennys 18 år fest of course.. FÖR IDAG, ÄNTLIGEN, FYLLER JENNY 18 ÅR! så nu kan hon sluta tjata om det. Haha.
Men då blir de party!! Wickan! Gött mos..
Sen helgen den 14-16 december blir de Lysekil igen. Äntligen.. Teos 20 års fest.
Mmmmmmmmm nu är de fester på gång som aldrig förr igen. Sen är de ju jul och nyår och massa kul igen..

Sen på onsdag ska jag och Julia ha sleepoverparty.. Haha. Vi har en konferens på Örebro Universitet på torsdag och ska vara där kl 07.30 på torsdag. Då sover Julia hos mig och så kan vi åka direkt in vid ca 06.15.. Menmen.. Mys blir de även om de lär bli en tidig kväll..

Idag är de exakt 27 veckor och 3 dagar till 5 juni och vad hände då?
STUDENTEN! Det ska bli den bästa dagen ever och jag skojar inte. Längtar så in i helvetet så de finns inte.. UNDERBART! Grrr...

Dessutom: 20 maj, MAGALUF!!!

UNDERBART!!  / ERIKA!!!

Hej hej, hemskt mycket hej..

FÖÖÖÖÖRKYYYYLD! Fattar inte, så fort de blir minsta kallt ute blir jag på en gång snuvig och börja nysa.. Så nu var de dax igen.. Och det värsta är att jag vet att de inte kommer gå över förens i vår.. Eller de brukar vara så.

Lov förra veckan då. Spenderade så gott som hela vecka till att jobba på Boda Borg. Helt sjukt mycket folk. Jätteroligt.
Och de två dagarna i veckan jag inte jobbade sysselsatte jag med annat: Onsdag blev de en synkontroll som relaterade till att jag fick reda på att jag var blind. Inte riktigt kanske.. Ska ner och beställa nya glasögon imorn iaf. Har bestämt mig för ett par nu.
Lördagen blev det Gustavsvik med Alec, Syrran, Linnéa, Teo och Zafer. Jättekul i början när de inte var så mycket folk, men sen efter lunch blev det outhärdigt när det  var kö till alla attraktioner där inne. Så vi tog vårt pick och pack och begav oss till Marieberg, dock köpte jag inget där. Det var faktiskt bara Teo och Zafer som shoppade, detta trotts att jag hitta ett par skor som jag ville ha (men jag antar att det bara kommer gå några dagar till innan jag åker in till örebro och köper dom).

Ja, ni. Har fortfarande ingenting planerat för framtiden. Helt sjukt.
Dessutom har Jessica, en av mina bästa kompisar, svikit mig! Eller ja, kanske inte.. Men hon fattar iaf. Och tack vare henne är jag just nu ensamare än någonsin (det är lättare att skylla på någon annan).
Dessutom tror jag att även Emelie har saker och berätta, vilket hon inte heller har gjort!
Vilka vänner!

Neej Nu är det slut!

L♥ve / E

  
Eftersom jag inte har något bättre att lägga ut bilder på
så får det bli på ELITEN!