......

image20

Happy times together we've been spending
I wish that every kiss was neverending

Degerfors i veckan ialla fall..

Eftersom att praktikplatsen jag skulle ha de två första veckorna S-Ö-G big time hoppade jag av den. Så denna veckan har jag varit i Lysekil, nästa vecka blir jag hemma och ska ha min praktik på nått ställe i Dfs som jag inte ens vet var det ligger. Sen på lördag kväll eller söndag så blir det tillbaka till Lysekil för att ha mina sista två veckors praktik på Havets Hus.

Den här veckan har jag, Alec och Ellen varit och köpt en guldfisk till deras lägenhet. Den heter Helmut Holger Tobak och just nu bor han i en chipsskål! Livet skulle vara så mycket lättare om man var en guldfisk, för de har ju bara ett närminne på några sekunder. Till exempel:
* Skulle de kännas som man var full hela tiden och om man gjorde bort sig och någon berätta det efteråt skulle man inte skämmas eftersom man ändå inte skulle komma ihåg det.
* Man skulle aldrig ha tråkigt. Hade man en gång börja skratta åt nått skulle man kunna fortsätta med det länge, för man skulle ju efter några sekunder glömma att man redan skrattade åt det.

Hm, jag vet inte.

Mamma och Stefan var på Mallorca i veckan. Mamma var jättebrun.
De hade köpt med en väska, en parfym, som luktade jättegott, och toblerone till mig, tack så mycket.

Men men nu är det dax och gå och göra sig klar för jobbet.

image19
Den här parfymen fick jag av dom.
DKNY - Be Delicious

Jag är...

...värden sämsta bloggar. Förlåt!