19 år och åldersnoja?

Idag, efter jag hade varit ute på en låååång promenad, skulle jag gå och sola på solariet här nere på Frödingsplan. Jag har aldrig solat där sedan jag flyttade hit, så jag var ju tvungen att gå till Konsum och köpa ett nyckelkort så jag kommer in i porten på solariet. Självklart var ju kortet tvungen och vara personligt och jag var tvungen att legitimera mig innan jag fick det. Jag hade ju inte plånboken med mig eftersom jag inte trodde de skulle be om legg, så de var bara att vända hem igen efter körkortet. Som tur är, är det ju inte så himla långt från Konsum och hem, jag tror inte ens det är hundra meter, men de var faktiskt kallt ute.

Jag hämta körkortet och gick tillbaka till Konsum. Då när han i kassan fyller i mitt personnummer på ett papper säger han: "Är du bara tjugo?" What? Hur gammal ser jag ut att vara? På honom lät det som jag såg ut att vara lastgammal... eller trettio i alla fall. Som om jag inte har nog panik att inte kunna kalla mig tonåring längre. Eller ja, jag är fortfarande bara nitton!


Imorgon kommer min moder hit. Hon ska hjälpa mig att få ordning på allt inför lördagens bravader. Dessutom köpte jag, i fredags, "hyllor på hjul" att ha kläderna i, i garderoben som mamma ska hjälpa mig att sätta ihop. Förut hade jag en byrå i garderoben, men eftersom den byrån nu är utplockad i delar är min garderob nu mera en före detta byrå täckt med en hög av kläder. Jag är glad om jag hittar det jag letar efter där inne.

Imorgon blir det även lite partaj med Bodagänget. Vi har köpt in Singstar och Buzz till skolresesäsongen som vi ska testa. Dessutom blir det mat och Wille och Eric har förberett lekar eller något annat hemligt.


På onsdag blir det filmkväll hos Tina. Gissa vilken film hon har fått tag i. Jo, "Remember the Titans"! Äntligen, säger jag bara.


Måste även berätta om min lillasyster förra veckan. För er som inte vet det går hon första året på omvårdnadsprogrammet på gymnasiet.

Jag var hemma hos mamma och så såg hon att jag kliade typ långt upp på armen och då säger hon: "Kliar det i armhålan? Då har du streptokocker!" Jag frågade henne då om inte det var en halssjukdom, men nej, man kunde ha det i armhålorna, arm- och knäväck och på massa ställen tydligen. I alla fall gav hon sig inte utan fortsatte tjata om att jag hade streptokocker och frågade om jag hade utslag och grejer.

Några dagar efter det fick jag ett SMS av Jennifer där det stod: "Erika, jag vet vad du har. Du har lunginflammation!" Jag svarade att nej, det har jag inte alls och fick till svar: "Jo det har du. För man hostar i ett halvår om inte mer. Och sen har man ont i bröstet, det har ju du?" Det syrran baserade allt detta på var att jag faktiskt hade ont i bröstet i början av februari i ungefär fyra dagar. Hon tyckte det var synd att jag inte hade det för hon hade löst min sjukdom och hon berättade även att det behandlas med antibiotika. Jag frågade ju självklart henne om varför hon försöker ge mig massa sjukdomar och hon svarade: "Jag försöker lösa alla sjukdomar du har!" Men hallå, hur många sjukdomar tror hon jag har? Jag är för tillfället faktiskt helt frisk. Jag tror det är så att när hon läser om en sjukdom i skolan måste hon se den i verkligheten och letar symptom hos mig. Lite hypokondrisk, fast inte åt sig själv, utan för mig, bara för att se om det så som det står i hennes böcker. Jennifer, du kanske ska gå till dig själv och söka felet?



Avslutar med att säga:

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN TILL VÅR DALMAS, SOPHIE (som förövrigt flyttar hem igen om ca fyra veckor!)




Erika på Töpp... bara lite trött!

Först och främst vill jag bara säga att Erika har en ny telefon så om ni får SMS av mig där Å, Ä och Ö samt utropstäcken och frågetäcken inte finns med är det för att jag inte kan SMS:a på den nya telefonen (kan ju även passa på att tacka mamma och Stefan för den).


Då har alltså ännu en helg passerat. I fredags var jag i Örebro en sväng med mor och Stefan, köpte ju telefonen då. En HTC touth Diamond, det är alltså en förtidig födelsedagspresent.

När jag kom därifrån gick jag hem till Tina där Jenny också var. Lite bortgjord blev jag ju där med. Tina frågar var pekpinnen till telefonen sitter och jag svarar att det inte finns någon. "Nehe", säger Tina och tar fram pinnen. Haha, upps, bra att man kan sin egen telefon. Tog det bara lugnt hela kvällen hos Tina innan jag gick hem och sov.


Lördags jobbade jag hela dagen, 8-19.

Erika skulle försöka knäcka min rygg på jobbet men det slutade med att jag hade ont i ryggen resten av kvällen. Alla som känner Erika a.k.a. Spik-Erika vet hur dumt det är att låta henne göra något sådant.

Jag, Jenny och Tina bestämde i fredags att vi i lördags skulle hyra filmen "Remember the Titans". Jag har sett den filmen en gång och tycker den är jättebra, men Tina och Chair har inte sett den. Så efter jobbet i lördags skulle jag åka och hyra den, köpa lite godis till filmen och sedan köpa med mat till mig, men det blir inte alltid som man tänkt sig!

Jag åkte till Kronhallen och köpte godis, sen åkte jag till Nöjesbutiken och skulle hyra filmen, men de hade den inte. Sen åkte jag och köpte sushi för att sedan ta mig till Tina.

Väl hos Tina kom vi på att vi verkligen ville se den.  Jenny, som fortfarande är hemma hos sig och sitter och gnäller på oss över Tinas MSN, skickar ett SMS till sin granne och frågar om de har den, men nej de hade de inte. Här kommer vad jag och Tina gör den närmsta timmen efter det:


•-          Jenny SMS:ar grannen om filmen

•-          Jag SMS:ar Jessi och frågar ifall hon har den, men nej.

•-          Jag och Tina ringer Statiol för att se om den finns där, men nej.

•-          Jag och Tina ringer OKQ8 i Karlskoga för att se om den finns där, men nej, de har inte hyr film och den finns inte att köpa.

•-          Jag och Tina ringer Film och Fabel för att se om den finns där, men nej.

•-          Jag och Tina ringer min moster för att se om OKQ8 i Degerfors har den, men hon vet inte.

•-          Jag och Tina ringer OKQ8 i Degerfors för att se om den finns där, men nej, tillbaka skickad.

•-          Jag och Tina åker till OKQ8 i Karlskoga för att tanka och se med egna ögon så de inte har den, men nej.

•-          Jag och Tina åker till COOP och letar genom alla filmer de har där för att se om den finns där, men nej.

•-          Jag och Tina åker till Willys och letar genom alla filmer de har där för att se om den finns där, men nej.

•-          Jag och Tina åker till Kronhallen och letar genom alla filmer de har där för att se om den finns där, men nej.

•-          Jag och Tina åker hem till henne och ska köpa filmen på CDON, men den har utgått.

•-          Jag och Tina ska köpa filmen på Diskshop, men den har utgått.

Enda stället som faktiskt hade den förbannade filmen var någon dansk sida.


Efter Jenny tittat klart på Robinson så satte vi på en annan film istället, "Big Daddy". Det var första gången jag, Tina och Jenny kunde samsas om vilken film vi skulle se. Chair brukar vägra se de filmer jag och Tina vill se.

Fick ju även massa SMS av Jocke igår. Han SMS:ar typ bara när han har druckit. Han har så konstiga idéer. Helt plötsligt ringer Teo och Jocke, ganska i gasen bägge två tror jag.

Sen ringer Alec, också några glas för mycket där. Det roliga var att Teo och Alec inte festa ihop. De tycker bara om att ringa mig. Haha. Jag sa att jag skulle höra av mig till Alec idag istället och tala om vår 39års fest på lördag OCH DÅ JÄVLAR! Haha, vad jag längtar.


Idag har jag jobbat hela dagen, 9-17.30. Ganska mycket att göra faktiskt. Sen så var det någon av gästerna som ville att vi skulle slå på TV:n så den gick hela dagen i caféet och helt plötsligt började kvartsfinalerna i elitserien i handboll. Och inte nog med det: Sävehof - Redbergslid. Jag var tvungen att städa kalasrummet för att lyckas hålla mig borta från TV:n. Men bara så alla vet så vann Sävehof, och det gillar vi, eftersom vi har biljetter till SM-finalerna 9 maj!


Nu ligger jag på soffan, tror det blir en tidig kväll ikväll.

Fick SMS av Wall imorse också, klockan 09.56 (med tanke på omställningen till sommartid var ju klockan egentligen 08.56 för Wall). Hur som helst undrade hon vad jag gjorde och när jag sa att jobbade blev hon besviken för hon hade tänkt kommit hem till mig. Öh, vad gör Wall ens uppe? Jo, det ska tala om. Hon var ute och gick och följde gårdagens ragg till bussen! Haha, och sen ett stopp hos mig?


Nej, nu får jag väl ta och ringa Alec också.

Just det, någon som har "Remember the Titans" att låna ut?



My new phone


Så var det torsdagskväll, igen.

Nu känns det som det var ett tag sen jag skrev, men inte mycket har hänt.


I måndags blev det som sagt fika på stan med Anna, innan jag åkte hem till mamma och såg på matchen. Snacka om att vi inte hade en aning om vilket tryck det var i hallen alltså. Men de blev jag varse när jag så det på TV. Gud vilken match.

Ångrade lite att jag inte passade på att sola när jag ändå var hemma hos mamma. De har nämligen gjort om mitt gamla rum till ett solariumrum. De har nog haft det som plan i flera år, tror jag. Synd för syrran som har hela sitt liv gått och planera hur väggen mellan hennes och mitt rum slogs ut timmen efter jag flyttat.


I tisdags var det bara jobb som stod på schemat. Hann med en promenad i kylan innan jag åkte dit, but that's about it.

Igår jobbade jag med och direkt efter jobbet blev det plattan i mattan hem till mormor. Det var ju inte bara löningsdag igår, det var ju även våffeldagen. Det är lite tradition att alltid äta våfflor hos mormor då, men stackars mormor får ju inte äta vanliga våfflor eftersom hon ha diabetes, så när vi sitter och äter mormors våfflor med massa grädde och sylt äter mormor fullkornsvåfflor. Hm, de är inte så rättvist kanske. Mormor skickade även med mig nybakta bullar hem, gotti.

 Efter besöket hos mormor kändes det som jag behövde röra på mig, så jag tog en timmes kvällspromenad runt Nobel och stan.

När jag kom hem ringde Walli och fråga om jag ville ha våfflor, men nej tack, men sa att de kunde äta det om de ville. Helt plötsligt står Paath och Walli i dörren med våffelsmet, våffeljärn, sylt och sprutgrädde. Så klockan halv 11 igår kväll stod jag och grädda våfflor åt Wall och Patrik i kanske det äldsta våffeljärnet som finns kvar på jorden.

Paath sa då att han skulle komma och väcka mig vid 10 imorgon, alltså idag. Mm, visst, gör det, tänkte jag, ta med färskt bröd också.


Imorse, när jag ligger och sover, ringer det på dörren. Gissa vem som står där med färska frallor?

Jag öppnade dörren och sa samtidig: ditt jäva CP! Hm, dåligt ordval, jag vet, men jag har det sämsta morgonhumöret i hela världen och trodde seriöst inte han skulle komma vid 10-tiden.

Så var det ju det här med pålägg... en möglig ost och en tom salamiförpakning var vad jag hade. Det och vår räddning: en tub apelsinmarmelad.

Jag gjorde mig ordning och vi åkte ner på stan. Shoppa lite och stötte även på Anna, så jag, Paath och Anna tog en lunch på stan och åkte sedan in till Dfs. Jag och Patrik var inte kvar hos Anna så länge.

Patrik skulle hämta sin pappa på tågstationen vid kl. 18.00, så när vi åkte från Anna kl. 15.15 kanske, tyckte Paath inte det var någon idé att åka till Kga om vi ändå skulle tillbaka till Dfs efter några timmar, så vi gjorde en turné hos mina föräldrar.

Först hem till pappa och bråka med Ozzy och Hexa. Pappa var inte hemma så vi och syrran blev bjudna på glass av Maria. Även pappa dök in efter en stund och jag och pappa gjorde det vi tycker är roligast: mobba Jennifer för saker hon gjorde när hon var liten! Haha, hon tar verkligen åt sig.

Efter ha suttit där en timme åkte vi hem till mamma, hon bjöd på bullar och saft. Stefan kom hem från jobbet och han har ropat hem två telefoner från Tradera och den ena hade kommit. De är precis likadana, någon kopia av Iphone. Problemet är bara att det inte går att få dem på svenska så Stefan fattade ju givetvis ingenting och sa att han inte ska ha kvar dem. Han gav ena till mig men jag sa att jag inte ville ha den. Jag planerar ju att kanske få en annan telefon i 20 års present av min kära mor... kanske till och med tidigare än så?

När vi ska åka vid 17.50 ringer Paaths pappa och frågar vart vi är. Tåget var nämligen 12 minuter för tidigt! Har det någonsin hänt förut?!

När vi ska åka från mamma och hämta honom så säger Stefan: "ta med dig den här och lämna tillbaka den när du lekt klart!" haha, så jag fick med mig den där telefonen i alla fall.


Vi skjutsar honom och åker och handlar glass och fruktsallad. Vi åker hem till mig och Wall kommer också. Det var ju final på 'Sveriges värsta bilförare' ju. Var ju tvungen att titta fast mina favoriter, Skarapojkarna, har åkt ut. Var det några odds på att Gurkan skulle bil Sveriges värsta?


Imorgon vet jag inte riktig vad det blir. Tina och jag snacka om att styra upp något fram mot kvällen. Blir nog Örebro med mamma och Stefan en sväng också.

Annars så har jag nog inget planerat, bara jobba hela helgen. Men nästa helg, då ni, då är det 4 april och då firar vi 39 års dag på Frödingsvägen (min 20årsdag och Alecs 19 årsdag). Dessutom berättade Erica att hon gör ett stopp i Värmland för våra födelsedagar när hon är på genomresa från Västkusten till Stockholm.

Avslutar med ett klipp på mina favoriter i 'Sveriges värsta bilförare'.



"Vi tänker tetriss! Vi tänker alltid tetriss!"



Tjugotredje mars tjugohundranio

Eftersom jag bara ligger hemma och inte gör någonting kan jag ju passa på att berätta om helgen.

Fredag: Jag satt hemma hela dagen och hade så tråkigt. Cathrine ringde fram emot kvällen och frågade om jag ville komma hem till henne och basta, bada bubbelpool, spela spel och bara ta det softisch. Självklart eftersom jag bara var hemma, så jag drog till Catte. Det var jag, Catte, Sjögren, Johnny, Frippe och Krull som bastade och bubblade. Riktigt skönt faktiskt. Och det där jag skrev i något tidigare inlägg om att jag skulle vara nykter fram till min födelsedag... GLÖM DET!

Var hemma hos Catte fram till ca 00.30 när vi på något sätt kom på att vi skulle ta en taxi till Woody's. Vet inte riktigt vad vi tänkte men hamnade där i alla fall. Mitt första besök på Woody's och, även om kvällen var lyckad, dröjer det nog innan jag går dit igen.


Lördag: Överrasknings fest för kusinvitamin Stoffe som fyller 20 år idag.

Jag åkte och hämtade mamma och C/O vid kvart i sex och åkte hem till mina kusiner, där nästan hela släkten var. Vi käkade och fira Stoffe.

Min släkt är ju lite som den är och även om jag var den enda över 18 år som var nykter hade jag kul.

Bäst tror jag är när min syster sitter i 20 minuter och tar massa posebilder på min Moster, Mamma och 11-åriga kusin Sanna. Varje gång syrran tar ett nytt kort säger mamma eller min moster (som just upptäckt facebook): "Det här ska vi tagga på facebook!" gud vad kul det var även om jag är lite rädd för att de kommer dyka upp massa konstiga bilder.

En grej som kanske inte var så lyckad var när jag och min andra kusin, Markus, skulle ut och flytta bilar. Haha, men det gick allt tillslut.

Det var en trevlig kväll i alla fall.


Söndag: Känns som allt är sagt i det tidigare inlägget. EM, EM, EM, EM!


Idag var jag inne på jobbet en stund som alltid på måndagar.

Ska nog upp på stan och fika med Anna om en stund. Det blir ju inte att man träffar henne så mycket när hon har flyttat tillbaka till Degerfors. Men idag blir det en sväng i alla fall.

Jag ska också till Degerfors sen. Mamma har ju spelat in matchen vi var på igår och den måste jag in och titta på, men det blir nog senare för Chair kanske ville med, haha.


Ska väl på riktigt säga Grattis till Stoffe på 20 årsdagen också.


Nej nu ska jag göra mig ordning om Anna hör av sig strax.


Vi ses i Österrike, då!

Idag var det ju äntligen dags för Dagen med stort D som jag väntat på så himla länge: EM-kvalet i handboll i Norrköping, Sverige - Montenegro. Vem var på plats då? Jo, JAG! Och Jessica, Jenny och Tina, såklart.

Eftersom det blev blågul vinst, gissa vad jag kommer sitta pressad framför 19-31 januari 2010?


Dagen började vid kl. 13.00 när jag, Jessica och Tina satte oss i bilen för att hämta upp Jenny.

Vi hämtade upp Jenny och åkte mot Norrköping. På vägen dit hände inga konstiga saker faktiskt.

När vi började närma oss Norrköping kom vi på att det skulle vara gott med mat. Vi hamnade i en jättestor, konstig rondell med ett McDonalds på sidan. Frågan var ju bara hur man kom dit? Vi tog ett varv i rondellen och helt plötsligt säger Tina: "Hette den där korvkiosken McOrvar?" Haha, nej tänkte vi, de kan de aldrig ha gjort. Vi svängde in mot McDonalds igen och kom av rondellen rätt, bara det att jag missade infarten till parkeringen. Vi fick vända och helt plötsligt är vi i rondellen igen. Vi åker ju förbi korvkiosken igen och faktiskt hette den McOrvar.

In mot McDonalds igen och vi kom av avfarten rätt och vi kom även in på parkeringen. Då upptäcker vi att det inte finns någon p-plats ledig. Hopp.

Ut i rondellen igen och parkerar på McOrvar och går över till McDonalds.

Vi käkar, sätter oss i bilen igen och åker och letar upp hallen. Vi hittar hallen men kommer på att vi måste ta ut pengar.

Vi hittar en Willysaffär och går in där för att köpa något litet så vi kan ta ut pengar i kassan. Jag och Jenny köper tuggummi, Jess köper en chokladbit och Tina, den IQ-befriade, köper gula påskfjädrar! Helt ärligt, är det någon som vet vad hon ska ha dem till?


Vi åker tillbaka till hallen.

När vi ska parkera står det några killar och visar vart man ska åka och så. Helt plötsligt börjar Jessica skrika: "Han vinkade tillbaka!" Vaddå? Då hade hon hittat en söt parkeringsgrabb som hon hade vinkat till och han hade vinkat tillbaka.

Vi åker vidare och ska åka in på en av parkeringarna och då står det även grabbar som man ska betala till där. Den första säger: "Åk vidare, ni." Jessicas moment of happiness 2: "Han såg att det var massa brudar i bilen!" Nej, vi skulle betala till nästa.

20 kronor kostade det att stå där men man kan ju alltid försöka pruta, dock gick det inte.


Mot hallen bara det av.

Där inne går jag och köper ett matchprogram och de andra går lite före. När jag kommer ikapp kommer Jenny fram och är jätteglad. Då har hon tagit kort på Peter Jidhe! Haha, hela planen var full av svenska handbollslandslaget som värmde upp, men Chair tar kort på Peter Jidhe!

Vi går till souvenirståndet. Planen var att jag skulle köpa en Kimtröja, Jenny en Lennartssontröja och Jessica och Tina det som fanns, men så blev det inte. Det fanns bara Kims tröja och den var ganska dyr, så jag och Jenny köpte en varsin annan gulblå T-shirt som vi satte på oss och Jess och Tina köpte en halsduk var.


Vi hade verkligen fått bra platser.
Vi sitter och tittar på uppvärmningen och Jenny, som aldrig har varit på handboll förut, är taggad till max och frågar "vad heter han? Och vad heter han?" typ. Då gör vi upptäckten! Lennartsson är inte på planen! Som jag tidigare har skrivit och Jenny med på sin blogg, så är Lennartsson hennes favoritspelare (för han är vänsterhänt) och nu är han inte med. Vilket fiasko! Men Jenny hittar snart en ny favorit: Oscar Carlén.

Jag vet inte riktigt vad Jenny, Jessica och Tina har sagt men Jenny vänder sig i alla fall om till mig och säger:

-"Är Oscar Carlén åttioåtta?"

-"Ja."

-"Och vänsterhänt?

-"Ja."

-"Men hallå, varför har du inte sagt det? Då kanske man kan småsatsa lite på honom!"

Ja, Jenny, det tycker jag!


När laget värmer upp målvakten Andreas Palica så skadar han sig och får bäras ut. Gaah, hur ska det här gå, tänkte jag då? Som tur var, så var Standström andre målvakt och fick hoppa in. Även Buitler var där och fick bli andre målvakt istället.

Efter en stund frågar Jenny om det inte är Lennartsson som står nere vid bänken och jo, det var det. Så hon fick se honom i alla fall även om han inte spelade.


Dags för matchstart och nationalsångerna är sjungna och alla spelare börjar ta av sig overallerna. Alla utom Carlén, eftersom han inte ska börja spela. Då säger Jenny om Carlén: "Men, hallå, visa lite hud då!" Haha, då hade jag fått två kommentarer av Jenny som jag aldrig trodde hon skulle säga.

Precis innan matchen ska starta skickar Jennys mamma sms och skriver frågar var vi sitter och berättar att nu är det reklam i TV-sändningen. Det tyckte jag lät så gulligt.

Matchen är igång och Kim Andersson sätter ribban på matchen direkt, haha. Nej, men riktigt kul att se att han var så laddad från start. Han gör i alla fall första målet. Sverige tar ledningen direkt.

 Redan innan matchen började hade vi fått syn på ungefär 8 st. flickor i 10-årsåldern som var målade i ansiktet och hade skyltar och grejer. De såg så härliga ut. Det var i alla fall de som höll igång publiken mest av alla tror jag, även om alla i publiken var övertända.

Mitt i matchen kommer Palica tillbaka och går med en krycka, vad synd vi tyckte om honom då.


Matchen slutade i alla fall 29-24 till Sverige (Mål: Niclas Ekberg 6, Kim Andersson 5, Dalibor Doder 5, Fredrik Petersen 3, Kim Ekdahl Du Rietz 3, Jonas Larholm 3, Oscar Carlén 2, Mattias Gustafsson 1, Robert Arrhenius 1,)

Så nu laddar jag som bara den för EM nästa år.


Efter matchen kände vi att det inte var någon idé att stressa ut, för det var så himla mycket folk.

Då såg vi att några svenska spelare stod och gav autografer till fansen, till ungarna alltså. Larholm står typ nedanför oss, sen ser vi precis när han går, att Kim har stått precis bredvid. Jag missa alltså Kim Andersson helt.

Han går typ och ska göra en intervju med Peter Jidhe och då står de här tjejerna som har hållit igång hela matchen och skriker på honom. Så himla söta vad de här tjejerna. Då kastar Kim ut ett svettband till dem, vilket liv det blev.

Han gör intervjun och går sedan tillbaka och skriver mer autografer. Då kunde inte jag hålla mig, haha. Mogen som jag är, med Jessicas kamera i högsta hugg, går jag ner och ställer mig mitt bland ungarna och börjar ta kort på Kim Andersson som aldrig förr. Jag stod länge och tänkte om jag verkligen skulle göra det eller inte men det gjorde jag!

Dessutom, var jag ändå där nere och sprang kunde jag ju lika gärna ta en autograf på min nya tröja. Så det var jag, Erika 20 år gammal, och en massa mer folk, där den längsta av dessa var två huvuden kortare än mig som stod där framme!  Helt plötsligt säger en av tjejerna framför mig till en som står bakom mig: "Titta vad jag har. Kim Anderssons svettband!" och håller det precis framför mitt ansikte. Hm, min första tanke var att jag är snabbare än henne så rycker jag bara åt mig det och springer är det mitt! Nej, de kanske inte var min första tanke.

I alla fall hann jag inte få Kims autograf på min tröja. Haha, han var tvungen att gå och nu i efterhand känns det ganska skönt faktiskt. Jag skulle nog bli ihjäl mobbad om jag hade tagit den autografen i det läget jag var i. Haha.


Vi började gå mot bilen och det hade snöat och snöade jättemycket. Inte roligt alls att köra i.

På vägen hem fick vi även lyssna på Tippi Trögos guidade tur. En guidning om vad vi såg längs vägen, bl.a. om den första vägen i Sverige som hade gatulampor och hur två vilsna indianer kom på turkiskpeppargodis. Det var ju intressant faktiskt.

På vägen hem kom Jessica på en jättebra fråga: Vad har Lady Gaga för hårfärg på riktigt?


Dagen var superkul och Jenny, som från början inte trodde de här skulle vara något för henne, hade också jätteroligt. Hon klappade händerna tills hon tillslut började klaga på att hon hade ont, haha.

 Och jag lovar att jag ska börja gå på så mycket mer handbollsmatcher! Det är ju så sjukt kul, alltså!


Imorgon blir det i alla fall hem till mamma och titta på den här matchen i repris.

Jag ska även lägga ut bilder från idag någon dag, ska bara få alla kort av Jessica. Då kommer ni få se mig och Jenny i våra snygga tröjor.


Jag har trååååååkigt!

Är fortfarande hemma och inte gör någonting. Har jättetråkigt faktiskt. Dessutom har jag läst allas bloggar minst trettio gånger. Men nu har vädret blivit bättre igen precis om jag har beställt.
Jag är dessutom otrolig sugen på choklad. Har inte ätit det på hela veckan faktiskt, något som kan vara av ett personligt rekord.
Fick sms av Tina igår där det stod att kläderna jag beställt har kommit. Hon sålde kläder för innebandyn så jag passade på och köpa en ny sport-BH (vad ska jag med den till egentligen, idrottar ju aldrig längre, haha) och hotpantstrosor typ. Det blir nog bra i alla fall.
Neej nu blir det nog choklad, det är ju ändå fredag!


En helg med vackert väder är beställt!

Jag känner att jag skulle behöva solen tillbaka, det har ju varit så himla skönt väder i några dagar nu.

Igår så ville pappa att vi skulle äta lunch ihop, så vi åkte till Pärltuppen. Det var gott.
Efter lunchen åkte jag hem till mamma och tvättade. Hade alldeles för mycket att tvätta kändes det som. Passade på att gå ut och gå medans tvätten gick. Dock var det inte så skönt som det brukar. Tror att det var för blött och lerigt.
Gick förbi pappa en stund. Har ju inte träffat the dogs på hur länge som helst. Ozzy blev i alla fall glad när jag kom. Och Den elaka häxan blir ju glad när alla kommer (hon heter Hexa, men det är roligare att säga den Häxan, haha.) Det var riktigt jobbit att gå därifrån. Ozzy stod och titta jättelänge och man såg att han inte ville att jag skulle gå. Så söt. Jag tror han skulle trivas mycket bättre på Frödningsvägen, faktiskt!
Tillbaka till mamma och fortsätta tvätta resten av kvällen. Men inget ont som inte har något gott med sig: mamma bjöd på mat!

Måste även berätta om min smarta mor och mormor!
Mamma kommer in till mig och syrran i vardagsrummet och säger: "Vart ligger Olof Palmestorg i Örebro?" Jag svarar att jag tror det ligger vid Krämarn, precis vid Conventum och undrar varför hon undrar det. Mamma säger att hon och mormor ska åka dit imorgon (alltså idag) och köpa biljetter till någonting. Då frågar jag om hon har tittat så det inte finns på Ticnet. "Jo det finns på Ticnet, men då hinner jag aldrig få dem!" Jag frågar självklart om hon är dum i huvudet, går in till datorn och beställer biljetterna. Så där, Mamma, nu kan du gå ner på Kronhallen och hämta dem! Haha, mamma och mormor trodde de skickades på posten och de inte skulle få biljetterna förens nästa vecka. Inte så smarta.

Idag vet jag inte vad det blir, hoppas att fnasken har något på gång, haha. Jenny skickade just sms och sa att Catte hade snackat om spelkväll eller något hos henne, så hoppas på det i alla fall. Kanske hinner med en promenix också.

Just ja: Bara två dagar kvar till EM-Kvalet!



Min sötnöt Ozzy!

Tingeling till Eurovison Song Contest!

Varför skickar vi inte detta bidrag till Eurovison för?
Då kanske vi i alla fall har en chans ju, nu när vi ändå inte skickar Måns?




För er som inte vet det så måste jag även berätta att jag har fått en puss av Måns Zelmerlöw en gång!

Idag har jag inte gjort mycket. Eller jag har jobbat, men innan det har jag inte gjort mycket.
Hade planer på att åka ner till Alec och Teo ikväll, men eftersom det inte fanns plats på chokladprovningen förens 23 april väntar vi tills dess. Det ska bli mycket roligt att få gå på. Trodde att vi var tvugna att gå innan den 4 april, eftersom biljetterna gick ut då men det skulle bara vara bokat innan dess.
Imorgon blir det nog lunch på stan med pappa. Om han inte glömmer bort det igen, vill säga. Sist gjorde han de. Han skulle höra av sig men när klockan var bortåt två skickade jag ett sms och fråga vad som hände med vår lunch, haha, då ringde han och hade jättedåligt samvete. Men de gjorde inget. Men imorgon blir det nog äta med pappsen på stan i alla fall.
Sen ska jag även hem till min mamma och tvätta är väl tanken. Är ledig tills på måndag så det är väl lika bra att passa på..?
Och på söndag smäller det! Då blir det Norrköpning med Jess, Tina och Jenny och titta på handboll. EM- kval och grejer. Jenny är också så taggad. Hon har aldrig varit på handboll förut. Hon har sagt att hon ska köpa en Lennartsson-tröja. Haha. Själv ska jag ha Kims, men det var det väl inga odds på?
Skulle vara skönt att komma bort lite längre tid också. Ingen som kan bjuda mig på en resa långt, långt bort?

Jag har även sett att det ska börja ett nytt program som heter "jag vet vad du gjorde förra lördagen". Min första tanke var Alexandra Wall, haha, jag tror att hon skulle passa bra där. Okej, jag säger inte att jag inte skulle kunna vara med där vissa helger, men Walli, alltså, det tror jag på.

Hm, jag har även ett litet dilemma. Jag köpte ju de där skorna jag har gått och drömt om väldigt länge. Men nu har jag inte haft någon anledning att haft de på mig. Det är för kallt att ha dem ute och så har jag inte varit på krogen sen förra helgen och ska nog inte dit förens jag fyller år. Det är tre nyktra helger i rad, ska jag vara ärlig vet jag inte när jag hade det senast, men det känns bra. Synd på skorna bara.


Avslutar med en bild på mina nya skor!

Gud vad jag älskar Sune!

Sunes sommar och Sunes jul kan var det bästa Svensk filmindustri kan ha sakpat!


 



Idag var ju, som sagt, jag och Jenny hemma hos Sophie en stund. Då blev Jenny sugen på kinamat och det tyckte inte jag var någon dum idé, så vi åkte ner på stan och köpte det.
Vi tog med maten och åkte hem till mig och tittade på Sunes sommar. Jenny har köpt en Sune-box med Sunes jul och Sunes sommar. Shit, vad underbart det är. Och någon dag måste det vara dags för Sunes jul med. Dessutom måste jag också ha den boxen!

och vi åt, och åt, och åt...

Jag gick nog på riktigt upp 4 kilo igår!

Eftersom Sophie är hemma passade jag självklart på att spendera lite tid med henne igår.
Efter jobbet åkte jag hem och sedan följde med Sophie ner på stan. Vi bestämde att vi skulle gå och käka på Paris, eller Som hemma som det nu mera heter. Jenny och Blirren skulle också med.
Klockan tre skulle vi ses vid Som hemma. Blirren, som är känd för att vara segast i världen, slog i alla fall rekord igår!
20 över 2 skickar Chair sms till henne och säger att vi ska ses klockan tre. 20 i 3 skickar jag sms till henne och frågar om hon har börjat gått. Klockan tre möter jag och Sophie upp Jenny som säger att Blirren har "missuppfattat" allt och kommer snart (vad är det att missuppfatta?). Vi går i alla fall in och beställer, Club toast, mums! Bra försäljare måste jag då säga att hon i kassan var. Hon frågade om vi ville ha kaffe efter maten och när vi svara ja såg vi sedan på kvittot att hon hade debaterat oss 20 kronor för det.
Vi får i alla fall in maten och börjar äta, vid tio i fyra skickar Jenny sms till Blirren igen och frågar om hon är på väg, då har hon precis kommit ut ur duschen. Vi tar kaffe och fortsätter vänta på Blirren. Vid fem, alltså två timmar efter vi skulle ses, tröttnar vi på att sitta på Som hemma utan bjuder in oss till Anna. Anna har ju flyttat hem till Dfs igen och vi träffar inte henne så mycket. Vi ringer då till Blirren och ska fråga om hon vill med, men hon svarar inte. När vi är vid rondellen i Degerfors ringer Blirren och frågar vad vi gör. Bara så där en två och halv timme sen.
Hem till Anna i alla fall, hennes mamma hade bakat bullar, så vi fick te och nybakta bullar.
Åkte till Karlskoga igen och hade TV-kväll, jag, Jenny, Sophie och Wall. Först blev det Familjen Annorlunda, sedan Two and a half men för att avsluta med Ballar av stål. Till det serverades det ju popcorn och sommarsallad med melon, jordgubbar och blåbär.
Nu är jag och Jenny snart på väg hem till Sophie. Hennes pappa bakar semlor, haha.

Måste ju även berätta om Jenny inne på Som hemma.
När vi står och tar kaffe häller Jenny i mjölk i sin kopp och tänker sig inte för så den svämmar över. I stället för att sluta hälla säger hon "Men hallå? OJ!" och sedan slutar hälla. Mjölk överallt och det var den sista mjölken också, så vi fick typ ingen.
Sen så sitter vi och snackar och Jenny utbrister: "men är det inte lite kallt att ha jeansjacka på sig nu?", helt nedvärderande. Både jag och Sophie vänder oss om och tittar efter någon som går förbi utanför och sedan frågar vi "vem?" Jenny svarar: "Bebisen!" Då snackar Chair om en typ 5 månaders bebis som mamman tar på en jeansjacka, och inte nog med det, de står precis bakom oss så de lär ha hört Jenny! Jag och Sophie bryter ihop av skratt.

Nu diskar Jenny och är duktig, efter hon är klar ska vi upp till Sophie vid tvåtiden. Det är nog så min dag ser ut tror jag.
Men nu ska jag ringa till Teo, eftersom han ringdet och väckte mig förut! Ha det!

  
  
Avslutar med några gamla bilder på mig, Jenny, Sophie, Blirren och Wall

Spela roll?!

-"Spela roll?!" fick jag till svar av en femårig flicka när jag frågade vilken färg hon ville ha på sitt armband hon skulle köpa på jobbet idag.

Så var det söndagskväll igen efter en helg med jobb.

Fredagen spenderades med mor i Örebro. Jag skulle ju köpa de där skorna jag gått och tänkt på så länge, så vi åker till Marieberg. Tror ni inte att skorna var slut där då? De fanns i storlek 36 och 41. Vad sur jag blev! Men mamma sa att vi kunde åka in till stan och se fall de fanns där och det gjorde de, så nu är de mina!

När man är i stan i Örebro med mamma finns det en affär man måste gå in i: Entré - en inredningsbutik. Mamma var tvungen att köpa minst tre grejer där inne så hon skulle få en shoppingbag, så hon köpte lite grejer hon tyckte jag behövde: en potatisskalare(!) och ett servettställ. Det var ju bara två grejer och hon skulle verkligen ha den där shoppingbagen så hon köpte även de fulaste äggkopparna till mig, haha. De hade typ en antenn, men shoppingbagen fick vi. Där inne lyckades jag ju även riva ned en massa koppar, dock hade jag sådan tur att bara en gick sönder. Jag vet att alla som läser detta tycker jag är klantigast i världen, men till mitt försvar så hade de staplat kopparna så fruktansvärt dumt!

Fredagskvällen blev bara lugn. Jag satt helt ensam och sjöng med i först "Så ska det låta" och sedan i "Singing bee".

 I lördags var det jobb som stod på schemat. Var ganska mycket folk där, så de var kul. Murra, Blirren och Walli kom och lekte lite. Trodde jag skulle dö av skratt när jag tvingade in Murra i spindelnätet. Hennes panikskratt, alltså.

När jag kom hem skickade Alec sms och sa att hennes syskon mobbade henne och att jag skulle komma hem till henne. Satt där resten av kvällen och tittade på melodifestivalen med Alec, PS och PS kompis. Vad tänkte svenska folket när de röstade fram en operasångare? Men, som alla andra också har skrivit på sina bloggar, hellre henne än "Snälla, snälla". Jag ville egentligen att Måns skulle vinna, men sa att jag höll på Alcasar, för Alec berättade att hon hört på radion att Andreas i Alcasar har HIV och Ryssland släpper inte in Hivpositiva i landet. Kunde bli kul att se hur de löste det. Tänk er själva: direktsänt eurovision, alla länder har tävlat och programledaren säger: -"Och nu, på länk från Sverige...", ja, ni fattar grejen.

Ringde upp Paath för att fråga vad han tyckte om vinnande bidraget (han älskar den låten) men fick istället prata med Murra som hade druckit lite, hon klagade på att hon hade ont i hela kroppen efter sitt första Bodaborgbesök. Haha.

Efter det talade vi gamla klantiga grejer min syster Jennifer och Alecs syster PS har gjort. Haha, skoja inte att det blev skratt. Favoriten är nog ändå när vi är i Göteborg i somras och Jennifer ska se hur det går för PS i provhytten, sliter upp dörren och säger: -"Går det bra, Linnéa?", ojdå, fel provhytt. Där inne står en helt förskräckt liten tjej och provar en tröja. Jag skratta, Alec skratta, PS skratta, tjejens mamma skratta och syrran var försvunnen!

Vi lyckades även hamna i en film vi inte visste vad handlade om, men jag tror att jag måste se den alltså, verkade jättebra. "Tillbaka till kärleken", tror jag den hette. Så om någon vet något om den så lämna en kommentar om fall den är värd att se eller inte.


Idag har också jobbat hela dagen, med en liten sovmorgon, då.

Kom hem och det var ju världens vårväder ute. Jag är så trött på den här skitvintern nu. Den har varit så lång och dryg. Ge mig sommar nu!

Tog på mig ut-och-gå-skorna och gick en ganska bra bit:

Jag gick hemifrån- Lasarettet- Hembyggsgården- längs vattnet från båtbryggan enda upp till Bofors- förbi Karlskoga hotell- Musikpalatset- vid Staitol- upp till Nobell- Tomas zoologiska- Vägverket- Busstationen- Cykelbanan till Bergslagsskolan- Ekeby- hem.


Ni som kan Karlskoga vet att det blir en bit. Det var nästan mörkt när jag kom hem.

När jag skulle börja gå kom jag på att min ena öronsnäcka på hörlurarna är trasig, men jag hittade ett par röd/blå som vi fick på bussguidningen i Paris. De får duga, tänkte jag, men de var så sjukt värdelösa, haha, vad hade jag räknat med, liksom?

Kom hem och gjorde västkustsoppa, vilket jag tycker mycket om. Det har jag varit sugen på länge, men såklart blev den inte så god som den brukar.

Nu sitter jag här i soffan med datorn i knät och halvtittar på Beckfilmen som går på fyran.

Fick även sms av Alexandra Wall i natt. Det tyckte jag var roligt. Haha, hon hade kommit på att en kille var hunk och nu skulle hon ha tag på numret till honom. Det hade inte gått så bra för henne, vilket nog var tur för honom.

Även Emelie Larsson hade nog varit lite full i natt. Läste hennes blogg som var uppdaterad från en efterfest vid 05.30 imorse, det var underhållning. Lite myskoskrivet måste jag nog säga.


Min chokladprovning är ju på gång också, eftersom den går ut nu 4 april. Det blir nog bestämt imorgon om vi kanske åker ner på torsdag. Har inte talat med Jess om det ännu och sen beror det lite på om det går att boka provningen då. Med att vi åker ner menar jag ju till Alec och Teo i Lysekil eller på Tjörn eller vart det nu blir. Chokladprovningen är alltså i Göteborg.


Sen på söndag blir det Norrköping för hela slanten. Till och med Chair verkar taggad för att gå på handboll. Men jag lovar att jag kommer vara mest taggad i hela hallen.


Måste även berätta att jag fick en nostalgikick nyss. Hittade en grupp på Facebook som var för alla födda på åttiotalet och så gammal är ju faktiskt jag även om jag är en av de sista. "80-tallisterna på facbook" hette den.

Där fanns det en lista med saker som vi åttitallister alltid kommer komma ihåg och jag tyckte den var så klockren!  Bl.a.:


•·         Vi som någon gång har haft en OKEJ-poster upphängd på väggen.

•·         Vi som var för coola för vanliga sällskapsdjur och skaffade vandrande pinnar och tesvamp

•·         Vi som slog in skolböckerna i diverse fina skydd för att vi behandlade dem med respekt

•·         Vi som var den första generationen som kunde zappa mellan Skurt och Björnes magasin

•·         Vi som fick hjälpa läraren att trycka på play på videoapparaten

•·         Vi som trodde att vi skulle bli rika när vi efter många år skulle sälja våra kulor, ishockeykort och pogs

•·         Vi som hittade på ett eget språk för att kunna sjunga med i engelska texter


Haha, det stämmer ju så bra!

Just ja, när jag ändå påminner alla om hur gammal jag är kan jag ju passa på att berätta att jag fick en liten panikattack i torsdag: jag fick mitt första orangea kuvert i brevlådan! Fy, jag som har så långt till pension, har jag inte det?


Nej nu har jag nog fått ur mig allt utom en sak.

Jag har ju nyss grattat bägge de äldre systrarna Nielsen, så tycker jag ska gratta den minsta med (hon är den sista, så ni vet. Känns som jag grattat dem massor nu):



Grattis Julia på 11 års dagen!


Torsdag (fast klockan är över tolv, så nu är det fredag!)

Idag har jag varit och klippt mig hos Sara. Jag gick in och sa åt henne att göra vad hon ville och varje gång hon frågade sa jag att hon fick göra som hon ville eftersom hon kan hår mycket bättre än jag. Och shit vad rätt jag gjorde i det. Jag blev verkligen nöjd, haha. Det blev kortare än vad jag hade tänkt men det gör inget. Kanske bjuder på en bild någon dag när jag har håret iordning gjort.

Efter jag varit hos Sara ville Chair att jag skulle komma till Murra, så jag gick hem och lagade mat och gick dit när jag hade ätit. Gissa vad det bjöds på där? Jo, självklart Skip-Bo och Uno, två kortspel som blivit vårt kännetecken. Dessutom tog mockarutorna slut som Murra hade bakat förra fredagen som var så himla goda. Förutom Chair och Murra var även Paath, Cathrine och Blirren där.
Vid 11-tiden drog vi och mötte upp Walli på McD, vilket var väldigt roligt eftersom, utan och säga för mycket, hon har gjort det igen!
Nu är jag ialla fall hemma igen. Ska på möte imorgon på jobbet för att sedan åka till Örebro med min mamma. Då ska jag äntligen köpa de där skorna jag har gått och tänkt på i en vecka.

Just ja, eftersom jag firade storasyster Nielsen i förra veckan måste jag ju passa på att gratulera mellansyster Nielsen också!

GRATTIS JENNIE PÅ 18-ÅRSDAGEN!
Okej, klockan är över 00.00 så tekniskt sett är det inte Jennies födelsedag längre. Men grattis ändå.


Slutar med att bjuda på en födelsedagsbild på Jennie.

Jag är bara bäst!

Haha, Tina borde hålla med.
Tina kommer hit och ska låna min dator för hon inte har officeprogram på sin och hon behöver Power Point till ett skolarbete som ska vara inlämnat imorgon.
Jag har power point 2007 på min dator och det ser inte ut som det gamla. Tinas problem var att hon inte klarade av att får fram textraderna en och en på det. Så jag sitter bredvid henne i ca en timme och tittar på "spårlöst" när jag hör hur Tina får mer och mer panik. Så när programmet är slut tar jag datorn och fixar det åt Tina på ca 30 sekunder (okej, det blev ett lättfixat missöde till efter jag hade hjälpt henne med). Grejen var att nu trodde säkert Tina att jag bara suttit bredvid och varit dryg och inte viljat hjälpt henne, men så var inte läget. Jag kan inte heller det nyaste PP så jag hade bara tur, men trodde Tina skulle slå mig. Haha.


Bjudet på en mycket gammal bild bara för det.
Kalifornien, USA, sommaren 2006

Mååååndaaaag.

Så var man hemma från jobbet för dagen.  Måndag, måndag, måndag.
Lördags var det utgång med typ Emelie, Jess, Sanna, Carro, Ida m.fl. Det kunde nog ha kvittat. Känner att jag har börjat tröttnat på vad Karlskoga har att erbjuda i partyliv, som planerna ligger nu så är det inget mer fest förens min födelsedag. Dock är det fyra veckor dit idag, så något säger mig att det kommer hinna ändras.
Igår var Alec och Teo här. De var snälla och laga mat åt mig. Färskpasta med Ädelostsås och salami till typ. Haha, gott var det ialla fall. Sen blev det lite Tv-tittande och så.

Och nu var det ju ny vecka. Vet inte riktigt  vad den har att bjuda på. Ganska mycket jobb. Sen så hoppas jag på att kanske hinna in till Örebro någon av dagarna. Det är nämligen så att jag hittade ett par skor när jag var där sist, och nej jag skojar inte, jag hittade faktiskt ett par skor. Men jag köpte dem faktiskt inte och de har jag sådan ångest för, haha.

Dagen bli lugn, inget planerat. Hoppas att Tina och C/O har något på gång annars kommer jag vara så rastlös om ca 1.5 timmar, eller de har redan börjat.
Nu sitter jag och tömmer en påse chips och dippen som blev kvar sen igår. Gott är det och fet blir jag. Jag sitter även och tittar på Tyra Banks show. Det är så vidrigt, en pappa som tvingat sin dotter och prostituera sig.
Ska försöka börja röra på mig igen, var ju ute och gick jämt i flera timmar när jag bodde i Degerfors. Men det är så tråkigt i det här vädret. Men känns inte bra när jag sitter och äter chips här och talar om att börja röra på mig. Haha, och dessutom ska jag börja sola igen.

Måste även berätta om min hårfön. Helt skum har den blivit.. den låter typ som en sågmaskin. Den skriker. Jag dör ju om den går sönder. Det är på riktigt världens bästa hårfön!

Mums, Murra!

MURRA HADE BAKAT!
Kom till Murra och hon hade gjort moccarutor och de var helt underbara.
De var lätt topp tre på de godaste kakorna jag har ätit, utan att överdriva.
De kakor som kanske kan mäta upp med dem är farmors chokladkaka.

Farmors chokladkaka och Murras moccarutor på ett kakfat, alltså..

Örebro alltså.. The place to be!

Ingen jag känner kan vara riktigt friskt, tror jag, och i det räknar jag även in mig själv.
I onsdags jobbade jag till halv 8 och då skickade Walli och frågade vad jag gjorde. Hon var ute med Paath, så något sa mig att jag skulle bli våldgästad, och mycket riktigt. Walli och Paath kom och efter en stund kom Blirren.
Vi åkte ner på Max och drack te. Då kom vi helt plötsligt på att det skulle vara gott på med en natcotallrik (och kanske en cider till eller öl till Walli) så vi åkte till Wickan. (jaja, jag vet Wickan på en onsdag eller ja.. Wickan över huvudtaget) Där stod det en skylt att de hade natchotallrik men i kassan sa de att de inte hade de. Han orkade alltså inte fixa det. Det är felaktig marknadsföring och vi skulle kunna anmäla dem för det!
Hur som helst, natchos var det. Vad lever vi i för stad där man inte kan få en natchotallrik efter kl. 23 en onsdag? Då bestämde vi oss för att göra något åt saken. Vi drog till Örebro. Först ut på stan där det var aktivitet, dock inte på ett ställe som serverade natchos så vi åkte vidare. Walli visste ett ställe ute i Västhaga där de borde ha det, men när vi kom fram dit vägrade Paath och Blirren att gå in. Men vad fan åkte vi till Örebro för?
Hamnade till slut på Statiol i Västhaga. Walli köpte en korv med mos och en 3.5 öl som hon inte fick dricka inne på Statiol och Paath köpte mos!
Sen åkte vi tillbaka hem till Karlskoga. Wall satt i baksätet med en cigg i ena handen och hennes öl i andra och sa: "Det här är livet!" Haha, tyckte det var ganska klockrent. Vi var hemma i Karlskoga efter en tur till Statoil i Örebro vid 01.00.

Nästa dag, alltså igår, fick jag ett sms av Jenny där det stod typ: "vad händer?" JO VI ÅKER TILL ÖREBRO! Så jag, Chair, Tina, Walli och Blirren bestämde att vi skulle in till Marieberg och shoppa. Vi hittade typ ingenting utom Blirren som köpte en tröja.
Chair och jag var hungriga, så Wall föreslog att vi skulle äta på Paco's. Så vi köpte oss en varsin Natchotallrik! Äntligen!
Mycket möda för den förbannade natchotallriken.
Och föresten så hittade jag dom finaste skorna som jag inte köpte. Skoja inte att jag ångrade mig. Om någon ska till Din Sko snart, säg till så ni kan köpa med dem skorna! Måste ha dem!
På kvällen sen så blev det Skip-Bo och Uno hemma hos mig. Haha, jordens roligaste kortspel.

Murra snackade om att hon kanske skulle baka idag, så jag hoppas, hoppas hoppas. Haha.
Annars så är det nog inte så mycket på gång. Fest hos Emelie imorgon. Hon ska inviga sin TV eftersom den gamla tog eld. Haha, det tyckte jag var ganska kul!
Kan ju även säga att idag är det bara en månad kvar till min 20års dag och efter det ska jag sluta fylla år. Man behöver ju inte bli äldre eftersom efter det så får man ju göra allt!



Schessicat!!



GRATTIS JESSICA PÅ 20 ÅRS DAGEN!!
(jag vet hur mycket du älskar den här bilden!)