Helgen

Lite om vad som har hänt i helgen då:

FREDAG: Åkte pulka med Jenny och Tina. De var kul, men de var ännu roligare och kasta snö på Jenny.. Haha.. Gick sen och åt pizza.. Eller jag åt hamburgare.. Sen gick vi hem till mig och tittade på film. Jessica kom oxå. Vi kollade på american pie 5.. Jag och Jessi hade redan sätt den, men den är så sjukt rolig..

LÖRDAG: Åker ner till Valla först för att titta på P95's match. Blev att jag hoppa in och hjälpte Dick att chotcha den. De vann inte men höll upp bra!
Sen efter den hade mina tjejer match mot de som ligger 2a i serien och höll upp jättebra. Matchen slutade 13-7 till Kil men ändå.. De var jätteduktiga!
Stannade efter den matchen och kollade på P95's sista match. De vann den, så de var kul. Fick reda på att min match dagen efter var inställd.

Söndag: Åkte ner till herrmatchen och tittade på den.. Våra herrar vann. Efter den matchen så hade A-laget match, alltså damer. De vann med.
Efter den matchen åkte jag och Jenny och köpte hårfärg och åkte hem och färga.
När vi håller på att färga kom min syster och sa att jag hade missat ett möte i handbollen. Kom på då att jag skulle på möte efter den sista match. Syrran säger oxå att mitt lag har lagts ner. Alltså U-laget, för att vi är för lite folk. Så nu blir det inga mer matcher för mig den här sesongen. Så synd är det och så dålig stil. Men A-laget är kvar iaf, så de kommer ha matcher. Kul för oss andra.

Menmen.. Till nått kul nu!
Tina skulle tävla med mig och Jenny vem som kunde komma upp snabbast på en snöhög när vi skulle åka pulka, så hon skriker; Sisten dit! och efter det så drar hon sig.. Jag och Jenny höll på att dö av skratt. Det var så himla kul!.

Mindre kul!
Förlorade tio kronor till Dick idag. Han sa: "Jag slår vad 10 kronor om att nr 2 kommer flyga landa över Tina någon gång den här matchen! Tina får alltid den största över sig!" Nummer 2 i andra laget var jättestor.. Och dum nog så tar jag vadet och Tina får 2an över sig!..

Nått kul!
Biljetterna är beställda till Alec nästa helg. Så kul kommer det att bli!..

Mindre kul!
Jenny och jag har färgat håret!

Nej men nu så ska jag gå och rikta all illska som jag har om laget mot nått annat!.. HEJDÅ!

Helgen!

Helgen då.. Fredagen åkte jag och Anna in till Kga och tog en fika... Blev hämtad av mamma sen och åkte hem. Tog det mest lugnt bara.. Anna, har du ringt nummret?.. I know you wants to!. ;D

Lördag skulle jag jobba på Boda Borg kl halv 2 och innan de skulle jag åka och handla inför kvällen med mamma.
Åkte in till Boda Borg och det var fullt med folk där. Men allt gick bra och så. Blev hämtad  halv 7 och då hade de kommit jättemycket snö.. Hallå, om de inte kommer någon snö förens i januari behöver det ju inte komma alls!
Åkte hem och skulle börja med maten.. Min syster som är den största stjärnan hade fått förtroendet att göra marängswich. DEN VAR RINNANDE! Hur kan man misslyckas?..
Alla kom och vi käkade och hade de mys.

 Helgen!Finns fler bilder på
http://www.erijkaa.bilddagboken.se !

Vi skulle sen sjunga kareoke.. Men vi kunde inte koppla inte maskinen, hur mycket än Tina kämpa.. Men vi fick fram texterna så det blev allsång! Annas tonartshöjningar i Sensuella Isabella måste bara komenteras! Haha..
Kamerna gick vilda hela kvällen och några riktigt snygga kort blev de.. Säger bara Ellinor!.. Haha!

Söndag var det att ge sig iväg kvart i 9 till Kristinehamn för match med F94! Första matchen förlorade vi med endast ett mål. Det var så oretvist!..Andra matchen gick mycket sämre, men vi kämpa.
Efter det vart de att skynda sig in till Karlskoga och Boda Borg. Jobbade söndag med. Kom hem runt 
halv 8.
Idag skulle jag ha pluggat naturkunskap till imorn, men jag somna och jag orkar verkligen inte göra det. Men de får bli lite senare. Det löser sig.

Neej nu blir det nått annat!..

Min Lilla Vovvsing

Cello

Nu får allt min lilla vovvsing får ta och bli frisk igen. Tycker inte om att min Cello sjuk!

Min bok!


Boken jag ska skriva heter "Dumma citat av Jenny Sjögren!" Ett smakprov?
  • Växer bannaner på trän?
  • Kan blinda se?
  • Heter det sjömansbiff för att sjörövarna åt det? Finns den Sjörövare? (Hon får förklaringen att det finns en typ av sjörövare som plundrar båtar men inte som åker runt med kanoner i träskäpp). - Jaha, jag trodde det fanns sånna med lapp för ögat.
  • Chips är ialla fall gjort av potatis. (Efter en diskution om pommes frits)
  • Igår gjorde jag faktiskt en saft!


Hon är ju inte den klarast lysande stjärnan, men det är det som förgyller vår vardag.. ;D

Jenny

Jag och Julia!

Jag och Julia!

Skolan ikväll

Jaao.. Vi var ju i skolan ikväll då.. hade nått öppet hus likande för 9or som ska söka till gymnasiet..
Julia och Erika är ju bäst på presentationen!. Haha.. Nejdå.
Jenny gick ju vild med kamera oxå. Mitt msn är konstigt så jag kan inte ta emot korten, men lägger ut dem sen. Har en snygg bild på mig och Julia som måste ut nu!. Men de andra lägger jag ut senare!

Jag och Julia!

Neej men over and out!

Projektorn..

Hm. Jag och Julia ska träna för det där ikväll, så Julia försöker koppla in projektorn. Och hur går de då?. Tror att Jenny försöker hjälpa till med men hon sitter nog mest på golvet och glor. Stark hjälp, Jenny! Vi andra då, vi sitter på internet och gör allt för att slippa hjälpa till att koppla. Vi har kommit undan jättebra, faktiskt.
Jag, Anna och Jenny gick till Melkers igår. Där jag kom på att jag ska skriva en bok som heter "Dumma citat av Jenny Sjögren". Vi har ju några redan som kan stå med. Igår till exempel kläcker Jenny ur sig på Melkers:
- Kan blinda se?..
Sen började hon snacka om någon film där det var någon blind som visste vad alla gjorde utan och se. Men du är smart du, Jenny!
Nu hämtade de en annan lärare för att koppla in projektorn.
Julia och jag satt och snacka igår. Kanske ingen annan behöver höra. Haha.. Vi är alltid så trevliga.. (A)

Neej men nu måste de få igång det här så vi får träna.. Annars så känns ju kvällen rätt körd!

Jessi och jag nyår

Jessi och jag nyår

Första bloggen!

Japps Erika har skaffat en blogg. .
Ska jag skriva nu då... Whats coming up?
Hm.. Imorn ska jag ner och coatcha min F94 som har match. Efter det blir det att stressa in till Kga och skolan för att ha information för höstens blivande elever om Handels och då har ju Erika och Julia mest om Turism..
Vad händer mer?. Lysekil igen 2-4 februari förmodligen. Med Tina, Lisa och Jenny.. Sen hoppas jag på att min Jessi följer med oxå.. Sen på att vi får sova hos Alec.. Undrar om hon vet hur många vi är som kommer? Blir väl att fira Tina i Lysekil eftersom hon fyller 18 den 30... Sen får hon bil och skjutsar runt på mig tills jag fyller 18 på långfredan.. ;)
Kanske oxå att det blir tjejkväll hos mig på lördag. Beror på hur jag mår och om förkyldningen har släppt. Asså har den inte släppt blir de tjejkväll, har den släppt blir det match.
Sen på söndag har F94 match igen, så lördagen lär ju bli lugn iaf.. Men jag tar det ju alltid lungt då de lär ju inte vara någon fara.. (A).

Vad har hänt då senaste tiden:
Legat sjuk sen nyår. Har varit i skolan 2 dagar den här terminen. Stackars mig.
Nyår, firade till största delen med Jessi, Alec och Teo. Först åkte jag, Jessi och Tina in till Alec och Teo i Kga och käkade mat som Teo hade gjort.. Sen tittade Therre och Jenny in, men de tog med sig Tina och stack..
Stannade med Alec, Jessi och Teo och vid halv 12 drog vi oss ner mot torget där det var mycket fok. Sen blev kl 12. Allas klockor verkade gå olika för när den första börja skrika "Gott nytt år" var det ca 5 minuter kvar till den sista skrek det. Ialla fall träffade på lite roligt folk på torget iaf. Sen skulle jag och Jessi dra vidare med EmEm, Carro, Lisa C/O.. Vi gick en bra bit sen vände jag och Jess och gick tillbaka för vi skulle med bussen hem. Men de var ialla fall roligaste kvällen.

Menmen. Nu ska jag inte uppehålla mer.. ;)

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!