Karma?

Någon som tror på karma? I så fall kanske någon kan berätta vad jag har gjort?

Som jag redan har berättat så har jag ju varit sjuksriven och därför dröjer de innan jag får mina sjukpengar, alltså inte mycket pengar kvar.
Sen ska jag ju till Bulgarien nu i augusti och vet inte riktigt om jag kommer ha pengar till de just för mina sjukpengar. Resan beställde jag ju innan jag blev sjuk.
Och här kommer nästa smäll... Självklart tittade en Lapplisa förbi på Frödingsvägen 9 just den dagen jag hade glöm och lägga fram mitt P-tillstånd i rutan! 300 kronor tycker han eller hon (förmodligen "det") att jag ska betala nu. Tillståndet låg ju i bilen!

Är det karma eller? Vad har jag gjort i så fall?


De senaste helgerna.

Sommar = ingen tid för att blogga! Nu ska jag ta mig lite tid och faktiskt göra det.


Som jag skrev sist så har jag blivit av med blindtarmen. Två dagar efter jag kom hem från Smögen fick jag jätteont i magen och pappa fick skjutsa mig till lasarettet. Efter många olika tester så fanns de inget annat än att ta bort blindtarmen. De opererade mig samma kväll och dagen därpå fick jag komma hem. Blev även sjukskriven i tre veckor, så gjorde min första dag sen dess i onsdags. Så snabbt om det.


Förra helgen var helt sjuktkul! Vi skulle köra tvådagars fest hos Jess i Mölle. Fredagen var det bara "Smögengänget" som festade. Jenny, Catte och Tina tittade ut, men helt ärligt tror jag att de kände att de var för nyktra för oss, haha.

Syrran, Jennie och Jennies Mattias kom också ut en sväng, mer drag i Mattias än i våra andra "gäster" den kvällen i alla fall, han stanna och drack med oss. Vi gick och lade oss kanske vid halv två. Vi halv fyra hade Jess fått tagit sig upp och... ja... hon sprang fram och tillbaka till toaletten i åtta timmar, kan jag väl säga. Lyckad kväll alltså!


Vaknade vid nio kanske, gick in och tog varsin soffa allihop. Där låg vi resten av dagen. Grabbarna drog igång före mig och Jess den dagen, men tillslut var vi tvungna att också komma igång eftersom de skulle komma en hel del folk. Och folk kom det med! Förutom vi som var med första kvällen kom även: Jenny, Tina, Catte, Murra, Blirren, Alec, Teo, Jocke, Sophie och hennes Joachim, Jennys låssasbror Dennis, Paath, Jessis jobbarkompis Åsa, syrran och Jennie kom en sväng, har säkert glömt massa folk. Helt sjuktkul kväll blev det! Vi grillade(Ronny var portad från grillen för sist han grilla så var bitarna svarta!), dansade och höll igång. Roligaste kvällen på länge. Alec och Teo gick och lade sig vid tolvtiden för Alec hade varit uppe hela morgonen och gjort samma sak som Jess hade gjort, haha.

Sen kom ju även folk på att de skulle bada! Några gick upp till badplatsen och några gick ner till Jess brygga. Ledsen, Murra, men jag måste:


En väldigt överförfriskad Emelie "Murra" Larsson ska bada. Hon tar av sig till under kläderna och går i vattnet tillsammans med Jocke. De badar en stund och jag är en av de som står och tittar på men jag börjar frysa så jag går upp till huset igen, så tyvärr missar jag det som kommer hända. Murra går upp ur vattnet och kramar ur bh:n på vatten. Då kommer hon på det: "Jävlar jag och ju tändaren i bh:n... OCH MOBILEN!" Hahaha, hon badade med mobilen i bh:n! Hur lyckas man? Och hur full måste man vara? Snacka ångest hon hade resten av kvällen och det förstår jag. De spelade även "Bibeln", ett spel där man ska svara på en fråga, och Ronny fick frågan: "vem av dina medspelare skulle du lämna kvar om huset började brinna?" Då skrek Murra: "LÄMNA MIG FÖR IN I HELEVET!" Haha, vad jag skratta.


Kvällen var hur som helst så himla rolig, roligaste på länge. Dock fick jag gå och lägga mig och sova hos Jessica för Jocke ville väldigt gärna sova bredvid Andreas, haha.


Denna helg som var nu bjöd ju också på en hel del bravader, jag har faktiskt varit på folkrace i Motala! Haha, de ni!

I fredags skulle Andreas köra sin första tävling så jag åkte ner och tittade. Kan ju säga att någon var ganska så nervös när jag kom ner och de gjorde ju inte mig så lugn heller. Det var ganska mycket Degerforsare där som skulle både åka, hade åkt och var suport.

Så blev det dags för start och Andreas åkte ut. Han fick en bra start, själv bet jag av mig tumnageln för jag var så nervös, haha. Han kom ett och halvt varv och innan jag hinner reagera så känner jag hur Pernilla, en tjej som var med som också körde, slår till mig på axeln och skriker "Nej". Han hade volta, eller rulla som jag har lärt mig att det heter, med bilen ett och ett halvt varv, så sista varvet ligger han på taket på bilen innan de knuffar rätt honom. Det tog en halvtimme innan jag vågade gå och se hur det hade gått och då gick jag bara för han ringde efter mig, haha.

Hur som helst gick det bra och han kunde köra nästa heat också, som gick bättre.

Tanken var att jag skulle åka hem redan samma kväll men så blev det inte riktigt, jag följde med upp till killarnas husvagn där Andreas, Stoffe, Ille och Conny(?) bodde. Satt där och tänkte om jag skulle åka hem eller inte, men sen kom Ille med en flaska jägermeister så blev jag kvar. Fick även öl, ja, just det, jag drack öl! De kom lite folk dit upp, bland annat några Degerforsare som hade någon stuga en bit bort.  Vad kul det var! Alla dansade och sjöng (skrek) till musiken och höll igång. Några gick upp till ett ställe på campingen där det var karaoke, men det hade inte varit så mycket drag där uppe, så de kom ner igen. Sen så blev det lite fyllesnack. Conny satt och berätta att hade han varit tjej hade han velat ha Andreas och så avslutade han varje mening med "... eller hur, Erika?" Haha, så himla skön kille.


Nästa dag vaknade jag och kom på att min plan med att åka hem den morgonen inte riktigt fungerade, jag hade ju druckit kvällen innan, så jag följde med ner till banan och tittade på folkrace hela dagen.

Vi gick runt i depån (haha, heter det så?) och snacka med folk när vi kom ner till banan. Stoffe stod och snacka med någon och då känner jag att jag får sockerfall som jag alltid får, så jag sa till Andreas att jag skulle gå och köpa något att äta och ha sa att han skulle följa med. Sen hade jag tydligen sagt: "jag svimmar" och Andreas trodde ju jag skojade, men inte. De nästa jag vet är att Andreas skriker "Stoffe, Stoffe!? Vatten!" Jag svimmade faktiskt! Jag har aldrig svimmat i hela mitt liv. Men men, petade i mig en chokladkaka och gick och köpte mat så var jag fit for fight igen sen, haha.

Vi satt och tittade på loppen hela dagen, de var kul faktiskt. Efter det gick vi tillbaka upp till campingen. Stoffe skulle flytta sin folkracebil upp till husvagnen så jag åkte med i bilen. Det lät ju ganska rejält i den bilen, så hör jag hur Stoffe säger: "Nej, titta på förtältet!" Hela förtältet hade blåst sönder. Så de var bara att plocka ner det.

Ille är också ganska skön. När vi kom upp och såg att tältet var trasigt gick han in och hämta en öl. Sen hjälpte han till och plocka ner delar av tältet, sedan tog han en paus och drack öl, klockrent.

Vi fick ner tältet och ställde bilarna runt så att man inte såg in allt för mycket, sen skulle vi beställa pizza, så Ille ringde, de sa att de skulle komma inom en timme. Stoffe och Conny åkte ner till stan och tog ut pengar så vi kunde betala maten.

Efter ett bra tag kom pizzabilen så när vi ska betala ser vi att det fattas pizzor och inte alls är samma mat som vi beställt. Då är det ju givetvis grannarna i husvagnen bredvids mat.

När de hade gått längre tid än lovat ringde Ille igen och frågade vart maten var, vi kommer strax sa de. Så efter en bra stund till kom de med maten. Så kommer Stoffe bärande på sin kebabrulle och Ille på pizzorna, då ser jag att det bara är tre pizzor, de ska vara fyra, GAAAH! Så vi sa till killen som körde att han skulle fixa de. Men hur skulle pizzorna hålla sig varma tills den fjärde pizzan kom? Jag sa att vi skulle ställa in dem i ugnen, även fast den inte var på så de höll lite värme i alla fall. Stoffes idé var bättre! Han startade motorn på folkrace bilen så den blev varm och la pizzorna under motorhuven. Det var lite "Fiffigt, Elin!" över det, tycker jag.

Efter ännu en evighet kom den förbannade pizzan och, tack vare Stoffes idé, åt alla sina pizzor varma!

Då var klockan dags att bli mörkt ute och jag tänkte att nu kan jag faktiskt köra hem, men då skulle inte Andreas låta någon "brudjävel" köra från Motala till Karlskoga mitt i natten, så jag blev kvar.


Andreas, Stoffe och Ille satt och drack öl, Conny och jag var nyktra, så jag satt under ett täcke resten av kvällen, men hade så roligt. Conny lånade Illes bil och försvann en sväng, vi andra satt kvar. Han kom snart tillbaka, så han sitter med oss en stund sen säger han: "Ille, får jag låna din bil igen, jag ska inte långt?" och de får han. Då tar han bil, kör tolv meter ungefär till brudarna som sov i bilen bredvid husvagnen, han hade tydligen jobbat på dem hela veckan. De som är så roligt är att han verkligen gjorde detta nykter, vad jag skratta!

Jag satt ute till klockan kanske var två, sen gick jag och la mig. Vaknade av att Stoffe kör in huvudet i rutan över mitt huvud och håller på att bråka, inte med mig utan med Andreas. Men jag somnar igen.


Vaknar nästa morgon när alla ska upp till banan, så då tänkte jag åka hem, men Andreas mådde inte så bra så han skulle inte med, så jag somnar igen.

Vaknar och klockan är typ halv två eller något. Ska köra ner Andreas till banan typ en timme senare, men då är självklart mitt bilbatteri dött och jag förstår inte hur? Varken ljusen eller CD:n har varit på. Andreas ringer till Conny som kommer med Soffes bilnycklar, så vi ska starta bilen med kablar, men de kommer på att de kanske går att butta igång den, så de börjar knuffa ut bilen. Då säger Conny: "vad trögt det går, är handbromsen i?" Haha, upps. Det gick i alla fall att butta igång bilen så jag kom hem, dock kom jag ju hem två dygn efter planerat, men hem kom jag. Jag kan säga att det var länge sen jag uppskatta en dusch så mycket.

Ja, jag hade i alla fall kul i helgen och nu är alla på mig om att jag också ska börja köra, eftersom jag råka säga det till Stoffe en gång i våras, men tror jag tar tillbaka det. Stoffe har sagt att han och jag kan dela bil till och med. Haha, med hängskuff! De är ett ord jag lärt mig i helgen: hängskuff, det är tydligen så det ska vara.


Nej nu blir det nog sova snart. Synd bara att "Walk the Line" nyss börjat, den är ju jättebra. Blir nog och se klart den om jag orkar. Sen blir det jobb imorgon.


Ha det bra!