Till alla er som läste om min mamma i kurriren idag..

Alltså det här inlägget vill jag tillägna alla er som läste om min HD-morsa i Kurriren idag.
I tidningen stod det:

Marias döttrar, Jennifer 16 år och Erika 19 år har blivit så bitna att de gärna hänger med bak på morsans HD.

Vad min mamma hade sagt var att Jennifer gillade och åka med och då hade de frågat om hon hade fler barn och då sa hon att hon hade en 19 årig dotter som hette Erika.

Alltså, jag åker inte motorcykel med min mamma för det är lätt bland det tråkigaste som finns!

Tack för att jag fick reda ut det..

HJÄLP JULIA!

Om någon vet hur gruppsex fungerar, gå in på juvlijja.blogg.se och skriv svaret!

Whats new?

Det känns som det var ganska nyss jag uppdaterade min blogg.. Whats new?
Fest hos Ida i fredags. Jag och Jess drog vidare till Wickan där vi var i ca en timme (vi fick reda på sen att det hade varit 15 st betalande, fy faan) sen blev det hem, käka mockarutor, kolla på film och sova på soffan. Men iaf, TACK IDA FÖR KVÄLLEN!

Igår jobbade jag med Lilla Erika (jag är stora! haha), då var det några som gick lös upp i äventyrshuset och sabba som faan så Erika och Erika höll på att bli galna! Jag blir så förbannad när folk bara förstör.

Idag är det bara två veckor kvar till Tallinn. Det ska bli kul, bara det att jag typ inte är klar med något som ska vara klart.
Dessutom så kan jag ju skriva en liten kommentar om min projektredovisning. Path, som jag har PA med, försov sig, jag var helt oförberädd och bakfull för det hade varit personalfest på boda dan innan. Tror ni de gick bra?
Neej! men personalfesten var superkul.

Studenten om mindre än två månder. Vi har fått alla studentgerjer nu, mösser och saker. Inget jag längtar för det! Inte länge kvar, ju!

Det får avsluta det här.

19 år

ja, så var man 19 år då. känns bra

+ att mina tjejer vann matchen på min födelsedag! Tack för det..

Månadens sexastro!

Väduren

horoskop_aries

Ditt kärleksliv tar ny fart runt den sjätte. Nu är det dags för äkta vårkänslor, för att inte säga passion. Är du singel kastar du dig in i något nytt utan att tveka. Om det nya är hållbart eller inte spelar till att börja med mindre roll; du är snarare ute efter själva kärleken än efter en partner. Du blandar också kärlek och nöjen så ofta du kommer åt, för april är en utpräglad festmånad - i alla fall första halvan av månaden. Det blir inte gott om lugna stunder, och du blir ganska sliten.

Bästa chansen: Oxe, Tvilling, Lejon, Jungfru, Våg.

Bästa stället: Överallt.

Bästa datumen: 5-6/4.

Hoppas på helgen med andra ord. haha, och så tar det nya vändningar vid min födelsedag..