Kö till Scandinavium?

Vi måste ha varit VIP som bara gled förbi kön!


Handbolls VM!

Fram och tillbaka, upp och ner. Nu blir det handbolls VM!

 

Torsdag till lördag blir det Göteborg. Hem lördag och tillbaka igen på måndag. Sen blir det att stanna i Göteborg tills på tisdag och sen blir det Göteborg över dagen nästa torsdag.

Biljetter till fem Sverige-matcher så det kommer bli så kul!
Sverige spelar torsdag, fredag, måndag, tisdag, torsdag, and I’ll be there!



Thoughts of Erika!

Vill börja med att säga att idag känner jag mig ganska bra. Alltså inte bra som i frisk utan bra som i awesome. Skönt att känna så ibland utan anledning, det var ju inte igår.
När man väl känner så för en gångs skulle så får man säga det med:
ERIKA, DU ÄR AWESOME!

 

Om ni undrar över titeln i det här inlägget har jag hittat en sång som handlar om mig! Den heter ”Thoughts of Erica”. Och Erika det är jag, det (vi struntar i C och K i namnet!).

 

Idag känns det som jag har hunnit med mycket men inser nu att jag faktiskt inte har gjort ett skit.

Började dagen där jag spenderar mest tid tror jag, Boda såklart. Hann ganska mycket, i alla fall allt jag skulle göra, på jobbet så det kändes bra att ha det klart nu när jag inte ska jobba förens på söndag igen.


Efter det blev det lunch på ”Masten” med pappafar. Lååååånglunch blev det. Stekt potatis och biff, det satt fint i magen.

Vidare till ”Pastell intim!” och spenderade pengar jag inte har på en ny BH. Anna hade rea så jag tror jag gav under halva priset för den. Det förtjänade jag så det var nog pengar jag hade ändå.

Sen åkte jag hem och det var faktiskt allt jag har gjort idag.

 

Angående att jag inte ska jobba förens på söndag: HANDBOLLS VM STARTAR! Höjdpunkten på året och jag har massa biljetter. Tre resor fram och tillbaka till Göteborg fr.o.m. torsdag tills nästa torsdag för att se världens bästa Sverige spela. Har biljetter till sex matcher. Mums!!

 

Sen hinner jag väl bara hem och tvätta innan det bär av till Berlin med världens bästa arbetskamrater. Det kommer bli great!

 

Var i huvudstaden med Jenny också, det var skönt att åka på ett par dagar av vi-kan-göra-vad-vi-vill-och-slösa-hur-mycket-pengar-vi-vill-resa!

 

Mycket på gång, mycket på gång… Men det är ju faktiskt så jag brukar känna igen mig själv. Busy, busy. Känns som det har hänt för lite i höst och det gör mig något så fruktansvärt rastlös. Det kanske är bra så att jag får de s.k. oxveckorna att gå.

 

Funderar vad jag ska fylla ut resten av den här dagen med? Inser ju att jag har massor av den här dagen kvar. Skulle kunna slå på ”Kent”, höja musiken och sen ta hand om disken, men känns inte jättelockade faktiskt.

Ipod i och ut på långpromenad känns inte heller helt okej, det är superhalt ute och jag anar att jag inte hinner av Frödingsvägen innan jag satt mig på backen och blivit blaskblöt. Nej, det får det inte heller bli. Jag kommer nog på något annat.

Städa garderoben? Hm..

 

Måste i alla fall göra något idag, känns som jag håller på att bli tokigt på mina 35 kvm. Kom på för några nätter sen när jag skulle sova att lägenheten kändes jättetom och jag kände mig jätteensam. Nu känns det mer som att väggarna bara kommer närmre och närmre. Tristess kanske? Måste göra något och komma ut härifrån.  Gaaah!
 




Har du kartan kvar?
Eller en aning om vart vi är på väg?
Så led oss
Ingen lämnas kvar
Vi saboterar allt vi inte kan ta med oss

Som det strålar från ditt hjärta
Som en motorväg av ljus
Genom hålet i mitt hjärta
Kommer räddningen till slut