Jävla skit morgon!

Fy faan!
Först så har jag inte kunna sovit inatt för jag har fått tillbaka min jävla förkyldning, så jag hostar oavbrutet och halsen bara plågar mig. Kommer upp imorse lite för sent som vanligt! Börjar göra mig iordning och glömmer bort klockan. Då skickar jag ett SMS till Julia att hon ska hälsa till läraren vi har att jag kommer komma sent. Fortsätter göra mig iordning och när jag är klar ser jag att de bara är 5 min kvar till bussen går. Så då får jag springa ner till bussen, och det är ju de bästa man kan göra när man är förkyld. I farten upptäcker jag att jag glömt vantarna, ännu bättre att göra när man är förkyld. Jag kommer til bussen precis när bussen kommer så jag går på och sätter mig. Då har jag även fått jordens huvudvärk. Bussen jag hoppade på gick inte till torget utan jag fick gå från busstationen. Kommer till skolan förkyld, med huvudvärk och utan vantar. Springer ner till salen och där är de låst. Vart är alla?!.. Ringer runt till typ halva turistklassen (har turism på tisdagsmorgon) men ingen svarar. Springer och kollar i de andra salarna där de kan vara men hitter ingen, så jag går in på lärarrummet. Där sitter läraren vi ska ha och hon berättar att de inte var någon där när lektionen skulle börja. Så de betyder att de bara är jag här till den här lektionen! Och inte nog med de; på idrotten som vi har efter den här lektionen så ska turismerna för sig och handel för sig komma på en dans som de ska visa upp för den andra gruppen. De är bara det att de är sista lektionen och hälften kan inte dansen, jag kan inte dansen. Så det är ju oxå lite kört!



Men ha en trevlig dag!


Pannkakor!

Jag och Jenny lovade följa med Anna och klippa håret.. Innan de skulle vi hem till mig och göra pannkakor. Träffade Emelie på bussen så hon följde med också. Kom hem och strax kom vi på att pannkakor inte är vår starkaste sida! De fasnade i mitten på stekpannan. Haha.. När vi hade hållt på ett tag kom vi på att det var dax att börja äta om Anna skulle hinna till salongen. Vem skulle då grädda pannkakorna? Haha. Jo, min syster tog på sig det uppdraget. Så när jag Emelie Anna och Jenny äter pannkakor så servar syrran oss med nya! Thats whats baby-sisters are for!

Igår hade mina tjejer match. Det gick faktiskt riktigt bra! Alla utom en gjorde mål och det har inte hänt förut! Två matcher hade de och första ledde de till de var 2 minuter kvar och då tappade de på 2 snabba mål! Det var synd!

Ska jobba från 8 till 19 på Boda Borg på söndag så jag missar tjejernas match. Hm.. Men jag vet att de klara sig ändå.
Jobbade i söndags också. Fick ta hand om 4 barnkalas på samma gång. Typ 50 barn. Men det var allt kul, det med.

Snart lov. Gött det.
Sen efter lovet har vi massor med prov..

Nej men nu...

Pizzakväll med F-94

Ja, Carro har tjatat på att vi ska äta pizza med laget sen sist vi gjorde de, så jag sa åt Carro att hon skulle styra upp det. Så i onsdags var det dags igen.
Jag, Jessica och Jennie tog med tjejerna till Empoli och fixade långbord. Sen var det dags att äta.

CAROLINE ANDERSSON, som alltid är den glupskaste, beställde en Niklas Special (Pizza med kebab och sallad, typ.) När hon hade ätit halva den sa hon att hon var mätt. Sen gick det inte ens en halv minut innan hon kollar in sig på Felicias stripstallrik. Carro frågar om hon får ta de sista stripsen (Det var typ hälften kvar) och det fick hon. Så hon börjar stoppa i sig av stripsen. Med munnen full av strips så frågar hon om det är säkert att Felicia inte ska ha mer.
Sen hade jag ätit färdigt och då var typ halva min snitzel kvar. Carro börjar snegla på snitzeln och säger:
-"Är du klar?"  
- "Ja, det är jag."
- "Så jag kan ta det sista?"
Sen när vi skulle gå därifrån och hade ställt ihop alla tallrikar så frågar de som jobbar där om flickorna vill ha klubba (Det här var andra gången de fick klubbor för lite tidigare hade de varit där och tiggt om att få.) Carro står med en klubba i mun och tittar på tallrikarna som står kvar och självklart kan hon inte hålla sig borta! Hon går fram till min tallrik och äter upp min sista gurka! FLICKA LILLA!

Michelle drog i alla fall stjärnkomentaren. Flickan är alltså liten, hon fyllde 10 i fredags och hon säger:
- Nu vibrerar det i mufflan på mig!
- Öh, jaha, Michelle, varför gör det de då?
- Men det gör det alltid om man snackar om sex och snoppar!
LILLA MICHELLE!

Men men. Mina stjärnor är dom och det kommer de alltid att vara; ALLIHOPPA!


Lysekil!

Ett  bra tag sen jag senast skrev, känner  jag..

Vi åkte ju ner till Alec i fredags, jag, Tina (som för övrigt fyllde 18 den 30nde), Jenny och Lisa.
På tåget fick vi en ny kommentar till boken "dumma citat av Jenny Sjögren", så här lät de: Vi åkte förbi en kyrkogård med tåget och då säger stjärnarn: Stackars de döda att få ligga och lyssna på tåget hela dagarna!".. Hm. Jenny, Jenny, Jenny.
Blev lite stressat med en del tåg och så men fram kom vi.
Vi hade även sagt till Alec och Teo att vi ville  ha pannkakor när vi kom fram så de fick vi med.. Gott. När vi kom fram var Alec, Teo och Nattis där, så klart, och så var Julia och Elin där med.
Sen efter det så började vi göra oss iordning för utgång till kvällen.. Intog dusch, sminkade oss och fixa till allt. Sen kom Erica och Filippa oxå och vi körde typ Degerfors-rundan och höll igång. Sen gick jag, Alec, Nattis, Julia, Lisa, Erica och Filippa hem till Ericas pojkvän Ludde, där det var fest. Kan säga att Lisa är veckans idol och ska nu mera kallas för groupen... Haha.. Ska inte ta mer om de nu för att göra Lisa lugn... Kan även säga, ALEC OCH LISA, jag skrattar ihäl mig om Lisa får körtelfeber! 
Där blev det även allsång av Degerforsarna. (Jenny, Tina och Teo hade kommit då.) Det blev "Heja röda vita laget" och "vi kommer ifrån Degerfors".. När vi sjöng den sista så låg Tina hela tiden en värs före oss.
Sen hann kl bli 11 och vissa tyckte att det var dax att gå hem och sova (Med det menar jag att kl 11 följde Jenny med Tina hem och halv 12 följde Teo med Alec hem). Jag och Lisa drog med Julia, Erica och Filippa till nått disco men det blev inte av att vi gick in. Där utan för tappade jag och Lisa bort de andra så vi drog med några andra, men det var inte så lyckat så vi lyckades smita.
Vi hamnde hos Ludde igen, men Lisa skämdes så vi satt bara i trappuppgången.
Sen gick vi hem och åt nudlar. Då var kl 2.
Den natten lyckades Tina gå vilse i vardagsrummet!

Lördagen tog vi de mest lugnt. Nattis och Julia åkte bort så de var bara jag, Alec, Teo, Lisa, Tina och Jenny kvar. JAG VANN ÖVER ALEC OCH TEO PÅ TP!..
Sen till kvällen skulle vi hitta någonstans att gå, men de blev att vi stannade hemma och körde degerfors-rundan ist och efter det blev de twister.
Efter det hittade vi någonstans men när vi kom dit så var de typ 30 minuter kvar till festen var slut, och Jenny som var i full gång.. Haha.. Alec och Teo gick hem, Tina följde efter Jenny och Jag och Lisa gick och kollade typ efter folk, men sen gick vi hem.
När vi kom hem gjorde Teo pommes frits och banéssås åt oss.

Nästa dag blev det hemfärd. Men det var en mycket kul helg iaf.. Kolla Jennys bilddagbok för kort.. Sj0gren.

Imorgon blir de bowling.. Haha. Får se hur det går. Då ska turismbrudarna igång.
Efter det blir det pizza med mina F-94

Menmen.. Nu så, så..