LAGFEST!!

Shit vad kul det var!
De var vi och herrarna. Vi var typ 40 pers från klubben som först hade handbollsturnering i valla och sen drog vidare och festa. Så jävla roligt var det.. :D
och sen hade de flesta dragit vidare på efter fest men jag var typ tvugen och åka hem och sova kl 3 för skulle börja jobba kl 9, så jag blev inte med dit tyvärr..

Men men.. en underbar fest med ett underbart lag! :D

JESSICA: ÅRETS SOFTARE! haha... ;)

Miiiiinaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

Vill bara säga hej till mina underbaraste vänner:
Schessicat
Alec
EmEm
Tippi Trögo
Juvlijja

Chartenny + the rest of the Kga-gang
Alla på min födelsdag..
.. och ni andra med såklart!
LOVE you all!

image8image9


image10image11


image13image12 

image14


SYND BARA ATT INGEN AV ER KOMMER SNACKA MED MIG EFTER DET HÄR!

Bästa helgen på länge!

Nu flyter allt bara på och det är underbart!

Fyllde ju 18 i fredags. Fick pengar, lite kläder, en ipod av släkt och familj.

Sen kom mina underbara/udda kompisar. Vi käkade typ tårta och sedan fick jag ett kuvert. I det låg det en sjal, en 20-lapp och ett brev. I brevet stod det att jag skulle sätta på mig sjalen runt huvudet och sedan gå ner till kronhallen och köpa en folköl. Haha.. när jag skulle betala ölen slapp jag visa lägg, något Jessica störde sig på.. Efter det fick jag ett nytt brev där i var det kritor och ett a4 papper. De stod att jag skulle måla ett påsbrev och sen gå hem till Jessicas farmor som påskkäring.. När det var gjort så skulle jag gå hem och leta efter ett påskägg på min tomt. I det låg det lite godis och det stod: Ring detta nummer och be Ulla komma hit! Så efter ca 5 minuter kom Tinas mormor med ett JÄTTESTORT paket i bilen. Bar in det och började öppna.  Jag fick med ett kort också som spelade ?congratulation?. Sen stod det: Grattis på 18 års dagen önskar Jenny, Tina, Jessica, Alec, Emelie, Therre, Teo, Sophie, Anna, Ellinor, Catte, Zafer, My, Julia, Glenn och Lovisa..  Vad har de nu hittat på? Mina underbara vänner hade lagt ihop till en vännerbox med alla säsonger till mig.. ÄNGLAR!

Vi drog vidare in till Kga och Zafer.. Då skulle vi köra Degerforsrundan! Och då kom mina kära kompisar på att vi ger alla straffklunkar till Erika.. Sen var det dags att shotta. Mm, snacka bra jag mådde den kvällen.. Inga mer detaljer!

 image6
Emelie, Jessica & jag i fredags!


Lördag: Mådde ju inte bra, men har man lovat att följa med ut får man väl göra det. Jag, Jessi och Lollo åkte in till Kga, Tina skulle ha varit med men hon låg i feber. Dags för fest igen. Fattar inte hur jag orkade men.. Vi drog sedan vidare från festen till wickan. Skulle igentligen ha blivit statt men där skulle inte Lollo kommit in för hon är bara 17.. Haha. Vi hade iaf skitkul och både Lollo och Jessi sov gott den natten.

Söndag: Pluggade körkortsteori hela dan typ. På kvällen gick jag och Jessi till Lollo och snackade lite skit. Där bestämde de att de skulle komma till Boda Borg nästa dag. Gick sedan hem och tittade på Göta kanal2.. Haha, den var ju skitbra.. :P

Måndag: Jobbade hela dagen. Hade faan min otursdag då. På eftermiddagen kom Jessi, Alec, Emelie, Lovisa, Teo, Niklas, Johan och Fällman in till jobbet och skulle leka. Haha.. Var ju med och lekte lite då. Efter det skulle de och äta pizza och jag vill med, så de väntade tills jag slutade. Visste inte att man kunde vara så intresserad av pizza som Niklas var. Haha. Åkte sedan hem och pluggade teori.

Idag:  Åkte till Säffle för att skriva upp körkortsteorin.. Hade panik för jag trodde inte jag skulle klara det.. Men fick 53 av 70 och godkänt ligger på 52. GRATTIS ERIKA! :D.. så nu har jag 1/3 av ett körkort. Har både halkan och uppkörning på gång. Närmar sig ju!!


Och idag: TINA&ERIKA - 18 år..
Känt Tina i 18 år idag!.. :D

Asså den här helgen har faan varit den bästa på länge.. Skojar inte.. Och snart är det helg igen och jag hoppas det håller i sig!


SNART...

BARA 2 DAGAR KVAR!!

På fredag, På fredag, På fredag, På fredag, På fredag, På fredag, På fredag, På fredag, På fredag, På fredag, På fredag, På fredag, På fredag, På fredag, På fredag, På fredag, På fredag, På fredag, På fredag, På fredag, På fredag, På fredag, På fredag, På fredag, På fredag, På fredag, På fredag, På fredag, På fredag, På fredag!!!


Snart 18 år!

Shit.. Fyller ju på fredag och jag har fått reda på att mina kompisar har nått på gång.. och jag är så nyfiken OCH NÄRVÖS!.. Grejen är att jag inte visste att jag ens hade så många vänner som är med på det här.. Hm.. Hur ska detta gå?
Ska iaf ut på fredag och fira 18 års dagen med alla vänner.. Får väl se vad de blir..:)
Sen så blir det nog till att gå ut på lördag med..
Sen så är de ju uppskrivning till körkortet på gång och idag fick jag även tid för halkan. Se till att fixa det här nu, Erika!

Nej, men en sak i taget. Nu tar vi födelsedagen först!