Sister!

Från den dagen min lillasyster föddes så har vi fått hör "Åh, vad lika!", "Är dom tvillingar?" (jag är faktiskt tre år äldre!) eller nått liknade.
Självklart har jag och Jennifer aldrig sett det och har aldrig fattat varför folk alltid säger så... Sen såg jag den här bilden från Mölle!


Jag skulle ligga bakis i Mölle, men så hamnade jag på festival i Göteborg! ;PpPpPpPp

Nu kära alla, nu ska jag berätta om min lördag och söndag!

 

I lördags jobbade jag som vanligt. Kände mig inte frisk utan började fundera på om jag skulle skippa Möllefesten och bara åka ut och hälsa någon timme och sedan åka hem igen. Jag var så himla förkyld, alltså.

Efter jobbet åkte jag hem och gjorde mig ordning för att åka till Mölle. Hade ju pappas vrålåk så det gick ganska så snabbt ut dit. Därute hade alla redan grillat så jag slängde en köttbit i micron och åt jag med. Berättade för alla om min plan om att åka hem tidigt och inte dricka, blev inte ens så mycket protester om det.

Tog det svinlugnt till en början. Gick t.o.m. och la mig en kvart eller något. Åkte till Degerfors och hämtade SysterYster och Amanda.

Satt i köket och där visades prinsessbröllopet hela kvällen. Gud vilken snygg prins vi har! Alltså Carl-Philip och inte den nya. Där snackar vi drömprins!

Framåt 10 frågade Tina mig om jag skulle åka hem snart, tror att hon ville bli med men jag fick inte åka riktigt än för Jess. Helt plötsligt dundrar det in massa folk, massa vänner till Murra. Helt plötsligt verkade alla som var på festen typ fulla och glada och festen drog igång. Alla började dansa och härja och jag tror även att jag höll igång helt nykter, men jag hade faktiskt jätteroligt!

Vi fick även lära oss ”pimpeldansen”!

Catte, Sjögren och Frippe dök också in men de försvann lika snabbt igen, de tog även Tina med sig. Kan tänka mig att Tina hade tröttnat på att vänta på att jag skulle hem. Eftersom Catte slutade jobba runt 12-1 så vill jag inte veta vad klockan var här.

Vår kära hostess då? Jo, då Jess var i full gång hela kvällen och spelade i en helt egen division. Ropade hon ”Errrrrrrr” med världens längsta rullande R så visste jag att jag skulle komma! Hon hade även hittat sig ett stycke lammkött!

Framåt 3, halv 4 började vi känna att kanske är det dags att bege oss hemåt, jag skulle egentligen sova i Mölle men kände att jag bara ville hem, så skjutsade hem Jennifer och Amanda och drog sedan hemåt och sov i min säng!

 

Vaknade i söndags i min säng, så himla skönt. Hade fått erbjudande några dagar innan av Jess att följa med till Pier Pressure i Göteborg den här dagen men jag hade tackat nej eftersom jag inte ville åka helt bakis. Men sen när Jennie kom till Mölle på lördagen blev jag mer sugen och eftersom jag inte drack skulle jag ju inte vara bakis heller, så framåt halv 4 i söndags morse hade jag bestämt mig för att följa med.

Kravlade mig ur sängen vid 8.45 och var sjukare än vad jag var dagen innan. Kastade i mig några alvedon, gjorde mig ordning och åkte hem till pappa och lämnade bilen.

Hem till Jennie och vi bestämde att jag skulle åka till Mölle och hämta Jess och hon skulle åka till Karlskoga och hämta Fia.

Åkte ut till Jess där hon, Zafer, Robin och Lammkött var kvar. Jag kom in och tänkte bara ”Fy fan” sen satt dom i vardagsrummet och såg förstörda ut. Jag bara skratta åt dem och sa ”jag var nykter igår!”, haha så värt det.

Vi åkte in till Degerfors och mötte upp de andra två. Jessica frågade hur det kom sig att jag blev med och när jag bestämde mig för det. Jo, Jess, vi diskuterade ju det här bara 8 gånger eller så i natt!

 

Vi stannade på Kronhallen och köpte frukost innan vi åkte. Fia köpte ett large pack med köttbullar som hon satt och åt som godis, bakfull som hon var. Den enda som mådde riktigt bra på resan var nog Jennie.

I bilen sov jag ganska så gött, sjuk som jag var, enda till Götene där Jennie och Jess bestämde sig för att dra ner rutorna, och jag skojar inte, de kunde lika gärna ha hällt en hink med is över mig, så kändes det.

Fia satt fortfarande och åt köttbullar när jag vaknade och systrarna Nielsen körde en 2-mans-show till musiken.

Vi kom hur som ner till festivalen och efter mycket om och men kom vi även in.

Jag följde bara med för att se 30 seconds to Mars och alla andra band var bara en bonus.

När vi kom in spelade Dead by April och vi hann se deras sista låt vilken också var den enda av deras låtar vi ville se.

Efteråt såg vi även Plan three, Pendulum, The Sounds och Takida och under tiden knakade jag alvedon och nässpray som aldrig förr. Vi satt till och med ner och titta på banden för jag inte orkade stå.

 

Sen, sen var det dags!

30 seconds to Mars, de var så himla bra!
Alltså jag fattar inte hur en kille verkligen kan få allt? Alltså, Jared Leto måste ju vara sänd from above! Han kan ju allt, han kan skådespela, han kan sjunga (även live har han bästa rösten ever!) och han är snyggast i heeela världen. Tänk att vakna varje morgon och vara så snygg och sexig, jag fattar inte att han står ut. Jag kommer verkligen inte på någon som ser bättre ut en Jared Leto. Igår hade han till och med Rosa Mohawk och slår nummer två i världen med hästlängder!
Är hur glad som helst för att jag följde med för det är grymma! Och spelningen var hur bra som helst oavsett vad Djävulen (Aftonbladet) säger!

 

Efter de hade spelat gick jag och letade upp Jess som hade gått i förväg för att se Paramore, det bandet Jess, Jennie och Fia hade åkt ner för att se.

De var faktiskt mycket bra även om jag inte har lyssnat på dem förut, bruden som sjöng bara körde. Hur cool som helst.

Det var en tjej i publiken som kanske var 15 som stod med en skyllt där det stod ”Hbob, let me sing whit you!” på. Så när sista låten kom drog sångerskan upp henne på scen och shit vad lilla bruden körde! Hon var hur grym som helst, hon öste verkligen! Snacka att henne dröm gick i uppfyllelse.

 

Efter gick jag och Jess och tittade på HIM men bestämde oss för att leta upp Jennie och Fia på Johnossi istället, men det var slut så vi kände oss nöjda med dagen och rörde oss hemåt.

Jessica fick köra själv hela vägen hem för vi andra däckade som aldrig förr.

Men fy fan vilken dag det blev.


Idag fick jag sota ordentligt för att jag lekt superman i helgen och inte legat hemma och sovit fast jag varit sjuk.

Varit på fest till 4 på morgonen, sovit 4 timmar och sedan åkt på festival tills man kom hem 2 på natten sätter sina spår. Idag när jag vaknade kände jag ”det här går aldrig”, till jobbet och började leta efter någon som kunde komma in och jobba åt mig vilket verkade vara en omöjlighet, men vid halv ett kunde jag i alla fall åka hem och sova på soffan, med feber och världens förkylning, way to go! Bara det att jag kan inte vara sjuk imorgon för då är det den årliga sommarresan med på tills på torsdag, jag kan inte, kan inte, kan inte!


Jag går och packar och hoppas på att kunna resa mig imorgon!

Bilder från både Möllefesten och Pier Pressure finns på Facebook!
 

P.S. när ska jag börja oroa mig för att min fot fortfarande är svullen efter korvburksincidenten?




Jävla korvburk!

Okej, skratta gärna men det gör så tokont!
Idag på jobbet fick jag en korvburk på foten, ni vet en sån här stor konservburk som väger typ 3,9 kilo. Och självklart landar kanten på konserven neråt!
Min fot är blå och svullen och gör skitont!
Bildbevis:


Vet inte om det syns hur blå den är? 


Här syns i alla fall hur svullen den är!
Jag brukar inte ha stora bulor på fötterna!


Tjejvättern!




Erika Smeds: 5 timmar och 35 minuter
Jessica Nielsen: 5 timmar och 22 minuter
Tina Kihlberg: 5 timmar och 8 minuter

FÖR ATT VI ÄR SÅ JÄVLA BRA!

 

 

 Det här gör jag aldrig mer igen...

Vad säger man?

Tror att det är ganska givet vad jag ska jobba med...
Gjorde på skoj ett test om vad jag ska välja för gymnasium (2år efter studenten) och vad jag ska jobba med.
Resultatet? 
Varsegod:

"Du blev: Globala Gry

Här har vi personen med koll på läget! Du tycker om att engagera dig och du drar dig inte för att vara den drivande kraften i projekt. Kanske kommer du att jobba som egen företagare eller varför inte utomlands? Du vill vara med där det händer och tål att kavla upp ärmarna och hugga i då det behövs. Om du tycker om marknadsföring och vill arbeta med service är Globala Gry profilen för dig!


Gymnasieprogram som passar dig:


Handels- och administrationsprog. (HP)
 

Handels- och administrationsprogrammet vänder sig till dig som vill arbeta inom handel och service, turism och resebranschen. Kärnan i gymnasieprogrammet är service och kunskap om den vara eller tjänst du säljer. Ekonomi, administration, företagande och affärsmässighet är viktiga begrepp under utbildningen som du i framtiden kommer att ha mycket nytta av.


Inriktning eller ämnesområde som passar dig:

* Event/Tursim/Resor (detta stod överst!)
* Marknadsföring
* Entrepriörskap
* Ledarskap
* Språk
* Internationella relationer
* Handel/Service/Administration"

Jag känner what else is new? Kommentarer på detta? Har inga...


Erika älskar Solen!