Mardrömmar!

Shit vilka mardrömmar jag har haft de senaste nätterna.

Vaknade i natt av att jag hade drömt en konstig dröm som jag även hade drömt natten innan. Dessutom vet jag att natten innan det hade jag också en mardröm men vet inte om det var samma dröm.

Jag vaknar på nätterna och är helt förstörd.

 

Det är som jag är inlåst i något gammalt fängelse eller liknade med massa galler för cellerna, men inga celler är låsta utan man kan gå omkring och tala med andra där inne. Det är jättemycket människor där. Hela drömmen går ut på att man ska ta sig ut från fängelset.

Så är det som att jag vet att vissa av de här människorna är snälla och vissa är onda, men jag vet inte vilka som är vad och jag vet heller inte om jag har gjort något eller om jag är ”snäll”. Så helt plötsligt kan det komma någon och vara jättetrevlig men sen bara ändra personlighet på en gång och bli jätteelak. Och grejen är ju, hur mycket jag än försöker så kommer jag inte ut och jag vet att jag kommer bli dödad om jag inte kommer ut och hela tiden är jag rädd för alla.

 

Ja, jag förstår att det inte låter otäckt men lovar att det är det.

Försökte kolla upp vad det kan betyda men jag fattade ingenting.

Kan ju även säga att när jag sökte på ”Fly” stod det att om man fyllde från en fara skulle man kolla ”fara”:

 

FÄNGELSE: Du övervinner en frestelse.

VARA I FÄNGELSE: Lyckan finns inte där du tror.

VARA PÅ FLYKT: Din älskade är dig trogen.

BEFINNA SIG I FARA: Ljusa framtidsutsikter.

RYMMA: Du vill fly från något som du tror hotar dig.

 

Någon som har en bättre tydning av detta för jag fattar ingenting?


Time for Erika!

Tv:n suger som vanligt.
Jag tar min Kent-spellista, går in i badrummet och ser om jag inte kan få till ett eget hemma-SPA. Är inte jag värd det?

Cellos dag! ♥

Idag skulle det ha varit Cellos dag, det har vi inte glömt. 14 år skulle min vovve blivit idag.
Eller egentligen så var det ju Cellos dag i fredags, julafton. Han hade ju nästan alltid mest paket under granen. Öppna julklappar var nog bland det bästa Cello visste. La man klapparna under granen dagen innan jul så kunde han ju knappt sova på natten, bara öppna paket. Vilken goding!
Grattis på födelsedagen, Cello!



Hallå julstämning!

Kallt, kallt, kallt, kallt, kallt, kallt, kallt, kallt, kallt, kallt, kallt, kallt, kallt, kallt, kallt, kallt, kallt, kallt, kallt, kallt, kallt, kallt, kallt, kallt, kallt, kallt, kallt, kallt, kallt, kallt, kallt, kallt, kallt, kallt, kallt, kallt! Fruktanskvärt kallt!

 

Idag är en sån där dag som aldrig tar slut. Den är bara lång.

Men men, jag ska inte klaga. Efter idag så är jag ledig tills på måndag, sen jobbar jag två dagar och sedan är jag ledig i en vecka. Jul- och nyårslyx!

 

Hur firar vi jul i år då? Jo, inte alls!

Jag är faktiskt inte sugen på någonting som har med julen att göra i år, men har åtminstonde fått ihop lite julklappar som ska delas ut, men det är ungefär det jag kommer göra imorgon. Först hem till farfar och farmor och dela ut klapparna och sedan till mamma.

Tror att kusin Stefan och Moster kanske tittar förbi hos mamma på kvällen och spelar spel, det brukar i alla fall vara så när Stefan är hemma och jag har hört ryktas om att han ska vara det.

 

Men det här var ju ingen roligt information för någon tror jag.

Slänger väl in en gnutta julkänsla på bloggen i form av en gran då.

Kan ju även passa på att säga i casa de Erika finns ingen julpyntning what so ever! Har varken satt upp julgardinerna eller julstjärnan!

 


Tidig julklapp

Har just fått en förtidig julklapp av daddy. Eller jag får den inte förens imorgon, då den ska hämtas. Ett par längdskidor! Precis vad jag behöver.
Så kom jag hem och tänkte: "No more excuses, Fröken Smeds, anmäl dig till Tjejvasan nu!"
So I did! Nu är jag anmäl och har betalat för Tjejvasan 26 februari. Trodde aldrig att jag skulle klara klassikern så långt att jag faktiskt behövde anmäla mig till sista delen. Men har sagt det förut och jag säger det igen: Enda anledningen till att jag kommit så här långt är för jag tydligen är mest envis i hela världen. Det har varken gått på styrka, uthållighet eller på träning, det har gått på envishet!

Har även kommit på vad jag önskar mig i julklapp nästa år, slalomskidor!

Tror även det har varit lite förmycket Sunes Jul de senaste dagarna när jag går upp för trappen i mitt trapphus och tänker: "Hade den här trappen varit rak kunde man ha testat längdskidorna ner för den!"

Nej nu ska jag lägga mig på soffan med en paradisask och lagra extra underhudsfett till kylan jag kommer få utstå den 26 februari... Eller kylan jag kommer få utstå hela den här jäkla vintern!


Jag vill tillbaka till Grand Canaria och ha det vaaaaamt igen!


SVENSKA HANDBOLLSDAMERNA!

Äntligen någonting att blogg om!

Fy faan vad jag är stolt över att vara svensk just nu!
Svenska handbollsdamerna tog EM-silver, vem hade trott det i början av turneringen?
EM-SILVER!

Linnéa Torstenson är bäst i världen!

Målvakterna, både Cecilia Grubbstöm och Gabriella Kain, var fantastiska idag.

Bella Gulldén, Tina Flongman, Therese Islas Helgesson, Annika Wiel Fredén, ja hela truppen har gjort ett sånt kanon EM!

Det är underbart!