Körkort*2 minus 1

Japps
2 körkort minus 1!
Igår tog båda mina darlings Schessicat och Tippi Trögo körkort.. GRATTIS!!
och igentligen skulle jag oxå kört upp igår men inte. Den jag skulle köra upp med blev sjuk så det blev upp skjutet! Men snart så.
Sen ihelgen köpte jag en bil oxå. En silverfärgad Golf med världens baslåda.. Haha. Töntigt. :P Så jag antar att Jessi får köra runt i den tills jag får körkort. Bl a ska hon få köra den ner till GBG på måndag. Teo tar studenten så då ska vi bege oss till Gbg och Lysekil.. :)

Sen igår när Jessica fick sitt körkort så bestämde vi oss för att ta min lilla bil till Marieberg, Jag, Jessi, Emelie och Julia.. Först blev det skopunkten och det ligger ju precis brevid en bilaffär. Och har man bil så...
Kände aldrig riktigt att jag hörde hemma i den affären men jag kom iaf ut med en rosa rattmuff med pärlor formade till fjärilar på och en wonderbaun formad till Nasse. Då kom vi på idéen att vi ska pimpa min bil rosa inuti. Men de får bli ett annat projekt.

Okey, största anledningen till att jag skriver detta inägg är för att Emelie tjatar på att jag uppdaterar för sällan. Men, Emelie, kul för dig att läsa detta när du ändå vet allt redan! Haha.. neejdå.. :P

Neej nu måste jag plugga vidare.. har ganska mycket att göra. Har typ 2 prov imorn. Sen ska jag jobba fredag och lördag. Sen så tar min ingifta moster examen till sjuksöterska eller nått på lördag och då ska vi dit. Sen söndag måste jag packa och sen en sväng förbi syrran som fyller på måndag. Är ju inte hemma då så kan inte fira henne då. Sen måndag-onsdag lysekil och Gbg.

De är väll planerna.

THE OC

HELVETES JÄVLA SKIT SERIE ATT DET MÅSTE SLUTA NÄR DET ÄR SÅ JÄVLA BRA!!!!
Åh, har just sätt det absolut sista avsnittet av OC. Varför ska det sluta när det är sååå bra? Slutade så man bara var tvungen att börja gråta. Sen i slutet fick man ju typ se hur alla kommer bli när de är äldre och så, och om man inte redan grät!!! Åh, nu ska jag se till att skaffa alla avsnitt!

Neej nu ska jag gå och försöka sluta gråta!

image17

J.Lo. parfymer.

image15
Här är min parfym som jag fick av mamma. Den luktar jättegott. Tack Mamsen!



image16
Denna parfym bara ääällllskar jag! Men den har utgått och går typ inte att köpa längre. Men jag ska allt få tag i den!

Ännu en lyckad helg!

Fredag utgång med Jessica.
Lördag lagfest..
Söndag jobba..
Måndag var det valborg och jag och Jenny följde med Anna och Emilia till någon inte allt för mycket skoj där så vi bestämde oss för att dra vidare.. Ringde favvo-Jessica och hörde med henne vart de var och om vi kunde komma. De var hos Carro så vi liftade dit. Där var det mycket roligare.. :D
Söndag var det brännboll. Några damer och några herrar. MITT lag vann! Såklart.. :D

Men det var väl typ helgen.
Och nu på lördag är de först globen på sm-slutspelen, damer och herrar. Sen är det Markus på Statt!..:D Mer kul helger, tack!