Komentera när du läser.

haha, kan inte hjälpa det, men är så nyfiken på vilka som faktiskt orkar lästa min blogg.
Kan inte alla som ser det här bara komentera.. ;D
Thaanks.

(okej, du, Emelie behöver inte. Vet ju redan att du alltid läser.. )

Här får ni hela min vecka!

Måndag: Började praktiken på Conventum i  Örebro (typ mässor, konferenser, konserter, kongresser). Kom dit kl. 08.00 och slutade runt 15.00 typ. Åkte hem och kollade klart på Lisas OC-boxar, så nu ska hon få tillbaka dom.

Tisdag: Börjde praktiken kl. 07.00. Det betyder att bussen gick från Dfs kl. 06.43. Gissa hur mycket jag gillade att gå upp så tidigt!? Åkte in till praktiken. Var kvar där till ca. 15.00. Åkte till Dfs och klockan 17.30 började mina tjejers träning så då var jag på Valla.
Efter deras träning skulle herrarna ha match, så jag och Pörr-Carro åkte till Pekås och rigga upp med godis och sen åkte vi tillbaka till Valla. Då ropar dom ner mig på plan och frågar om jag kan sitta i sekritariatet. Öhh? Det har jag ju aldrig gjort förut. Men jag fick sätta mig där tillsammans med Eric som är typ 11 år för dom inte hade någon. Det gick ju som det gick också.

Igår: Började praktiken kl. 08.00. När jag kom sa hon, min handledare Maria, typ idag kommer det nog inte bli en lång dag. Och det blev det inte heller. Kl 12.00 fick jag åka hem och innan jag åker hem säger Maria: Jag tänkte, om du vill kan du få vara med och jobba på Joe Labero-showen nästa lördag och som kompensation för det kan du vara ledig torsdag och fredag. YEEES! Så jag gjorde mig iordning och skulle åka hem vid lunch. Då ser jag på min mobil att Wille från jobbet hade ringt. Så jag ringde upp och han frågade om jag kunde komma in tidigare (jag skulle alltså jobba kväll på onsdagen). Eftersom jag slutade tidigt så gick det ju bra. Så direkt från praktiken till Boda. Var på Boda ca 13.40 och jobbade fram till kl 22.00. Sa även till Wille att jag var ledig från praktiken tosdag och fredag, så då skrev han upp mig på schemat. Sen åkte jag hem och åt soppa med min mamma.  

Idag: Började jobba 08.30 imorse och jobbade fram till klockan 17.30. Sen åkte jag hem och har inte gjort mycket sen dess.

Imorgon: Börjar jobba kl 12.00 imorgon och jobbar fram till kl. 17.30 ungefär. Efter det ska jag hem och göra mig iordning, vi ska nämligen fira Jess imorn. Hon fyller på måndag. Sen blir det över till henne. Dom andra ska till Wickan på Ken Ring efter det, så jag får se om jag följer med dit eller inte.

Lördag: Eftersom det är min helg på jobbet så jobbar jag hela lördagen från kl. 08.00 till kl. 19.00. Efter det blir det hem och inta soffan med mamma och C/O och titta på Björn Gustavsson!! (melodifestivalen alltså).

Söndag: Som sagt; min helg på Boda. Jobbar från kl. 08.00 till kl. 19.00. Sen blir det väl hem och sova, för jag börjar praktiken kl. 07.00 på måndag. 

Där har ni min vecka i detalj! I brist på annat att göra har jag nu skrivit ner den åt er.  

BÄSTA PÅ LÄNGE!!!

Se och älska!: http://youtube.com/watch?v=tND34IGV0v8&feature=related

Bröllop? Du och jag?

just so you know...

image46

Ny bil?

Jag tror inte att det är meningen att min mamma och Stefan ska köpa ny bil!
Ni som brukar läsa min blogg och har läst tidigare inlägg vet att de blev blåsta på 5.000:- för två veckor sen när de skulle köpa ny bil.
Men ialla fall, några dagar efter det hittade de en ny bil som vi nu haft i en vecka typ. Så i natt blåste det som bara den här och våra grannar a.k.a. the Nielsens har haft sin stuttsmatta ute hela vintern. Så när Stefan skulle åka till jobbet i morse och öppnade garageporten och ska ta ut mopeden så får han se typ det värsta! Våran uppfart där vi parkerar våra bilar är ganska lång, så längst in stod min bil, sen bakom den stod den nya volvon, bakom den stod forden som är typ gammal, sen i gargaet står gamla volvon som vi ska sälja.
Stefan öppnar ialla fall garageporten och får se: PÅ VÅRAN NY BIL LIGGER GRANNENS STUTTSMATTA! Så den har alltså blåst ner från deras tomt, stuttsat in i våran fords motorhuv, vidare in och upp på nya volvon. Motorhuven på forden har en stor buckla. Volvon har sprucken ruta och hela taket på bilen har en jättelång reva.. Helt otroligt vilken tur vi har, eller inte.
Det värsta var att om Stefan inte hade flyttat om bilarna igårkväll hade det varit forden och min bil som fått smällen. Det kanske hade varit bättre för min är äldre, mycket äldre, men jag är tacksam som faan!

(Bara att tillägga så har det blivit nått galet när jag gjorde nya kategorier i bloggen, så förra inlägget som heter "Jessicas party" hände egentligen i mars förra året!!)


Jessicas party..

Jessicas 18 års fest spårade ju ur som aldrig förr ihelgen. Fattar inte att folk inte vet hur man sköter sig.. Tycker jävla synd om Schessi.. Menmen.. fram till allt tråkigt så var de den roligaste festen på mycket länge.. Kanske ever.. Var mycket folk och så.. Men sen spårade de ut. Kan säga att jag inte tror att jessica eller någon annan kommer glömma hennes 18 års dag!

Har börjat med projektarbetet i skolan till 3an.. Vad blir det, Julia? Jag och Julia har allt våra idéer.. Alltså vi har två drömgrejer på G. Det ena är möjligt och den andra är mer möjligt. Får se vilken av dem det blir.

Jag följde också med Julia och solade idag.. Haha. Ja, eftersom senast jag solade var förra våren så kanske jag inte borde ha solat så länge som jag gjorde.. Kan säga att resultatet synde


Lördag kväll!!

Ja, igår var det ju lördags kväll igen.
Förfest hos Emelie. Me, Emelie, Jessi (den torra), Carro (Som inte skulle med ut men följde med ändå), Ida (Den fulla och kåta), Sanna, Dick, Robin, Petter, Patric, Daniel, Andreas.. Så kan de gå..
Åkte sen in till Kga, jag och Carro hade inte förköp men vi kom in snabbt ändå.. Jessica följde inte med in till statt. Moneybrother spelade, synd att jag inte kan en enda låt med honom. Jag och Emelie gick typ och väntade på att det skulle ta slut. Sanna och Carro drog typ direkt vi kom in och Ida var försvunnen.
Efter Moneybrother var slut så blev det roligare. Kändes som vi träffa typ halva våran högstadieklass eller nått..
Sen kom jag och Emelie på: VILKA ÄCKEL DET FINNS! Usch och fy!

Sen så var det ju melodifestivalen igår. När Björn Gustavsson kom på TV:n satt alla vi tjejer fästa vid TV:n!
Haha:
http://youtube.com/watch?v=r5TcBWWeNng LOVE HIM! Måste typ gifta mig med honom eller nått!!

SITTER PÅ FÖRFEST!

Sitter på förfest hemma hos Emelie och är inte full! Hm, lägg på ett kol, Erika!
Just nu är Jag, Emelie, Jessica, Ida, Carro, Sanna, Saikon, Patric, Dick och Petter här... CARRO SKA MED UT! Snacka skoj.
Neej nu blir det fest!

HÖRDE JAG SKÅL?!

Ut med My Ladies!

Emelie, Jessica, Ida, Sanna:

HÖRDE JAG SKÅL?

image45

What gonna happend in the future?

Jo jag har just haft en seriöst samtal med Emeliei ca 1 timme och 20 minuter! (okej, inte bara om det jag skriver nu, för något typ av liv har vi faktiskt.)
Vi har kommit på att det är aldrig någon som kommer vilja ha oss (alltså inte bara mig och Emelie nu, utan mig, Emelie, Jess och Alec. Sorry, girls!). Med ha oss menade vi om typ 10 år när vi ska stadga oss ordentligt. För den som kommer vilja ha någon av oss kommer få de andra tre på köpet! Då blir det synd om våra killar inte tycker om varandra. Jessica får alltså inte välja någon torr kille.
Sen ska vi alla fyra bo i något typ av radhus område, eller nått, men inte i Degerfors eller Motala. För att det ska bli rättvist vart vi ska bo ska vi öppna en kartbok och sen peka. Det får dock inte bli en stad som vi inte kan stava till (typ Jokkmokk eller Jokkasjervi, stavade jag rätt?) eller en stad där vi inte förstår vad dom säger!

Och så levde vi lyckliga i alla våra dagar!

Jessi och Alec - Get us to it!

Vad är kärlek?

När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka

När du finssar som en liten flicka

När man känner nått man can't deny

Where the eagles cry,

Over mountain high

När all oro är som bortblåst och försvunnen

När Simba återvänder I Lejonkungen

När man bara drar replik för att slippa krångla

"Min pappa är rik, vill du hångla?"

Om man spärrar upp sina ögon och tittar bak med huvudet ut,
då ser man gale ut!

Det hör egentligen inte hit att göra,

Det är bara en grej man kan göra.

När jag dansat med Elin en sommarnatt lång

Och vi satt på en parkbänk, jag var kär - hon drack rom

När Elin sa att jag var den vackraste som finns,

Såg in I mina ögon och kräktes på mina jeans.

Våga styr som en kapten, våga fall som ett löv, Våga chansa och se hur det går.

Vad är fegt? Vad är mod? What is love?

Baby, don't hurt me, don't hurt me no more.

Från en afton som doftar lite YMCA,

Tack, Göteborg! Ni är kärlek för mig.

- BJÖRN GUSTAVSSON!


VILL DU GIFTA DIG MED MIG?

Del 1: http://www.youtube.com/watch?v=vSPA35wpIz0


Del 2: http://www.youtube.com/watch?v=0q7WR0iTwqU&feature=related

Om du gifter dig med mig kan vi adoptera Kanco och han behöver aldrig mer sy några badshorts!


Uj Uj Uj, vilken dag!!

Våra Planer: Jag och Jessica skulle följa med mamma och Stefan till Göteborg och hämta en ny bil. Sen skulle vi ta den gamla bilen och åka och överraska Alec med Thaimat, efter vi hade titta förbi hos Teo.

Vad som hände: Hela tiden har den här killen om mor och Stefan ska köpa bilen av betätt sig skumt. Stefan hade satt in 5.000.- i handpenning på bilen innan vi åkte ner.
Väl nere i Göteborg så svarar killen inte i telefon och han dyker inte upp. Vips, så är mamma och Stefan 5.000.- fattigare.
Jag och Jessica kan ju självklart inte lämna dem helt ensamma i Göteborg utan tar med dem till Teo som var i hans pappas affär och jobbade. Där bjuder Teo på kaffe och mamma och Stefan ringer som tokar till idioten som tagit deras pengar.
Hur som hellst så efter en timme bestämmer de sig för att följa med upp till Lysekil (De hade hittat en bil där med, men den som sålde den bilen svarade inte heller när de ringde).
Jess och jag blir avsläppta hos Alec. Vi bankar som galningar på hennes dörr och hon öppnar. Den reaktionen var inte att leka med: Hon tittade en gång och sen tittade hon en gång till innan hon fatta att det var vi. sen skriker hon typ: MEN SLUTA! och stänger dörren.
I ca. 3.5 minuter får hon vara glad att vi kom, men som sagt: Jessica var ju med.
Vi skulle gå ner till grannen och snacka med Ellen så vi går ut och Jessi stänger dörren! Sen var den låst och alla nycklar och allt på insidan. De enda reservnycklarna fanns i Vara två timmar därifrån. Efter en ordentlig utskällning av hyresvärden, åka runt och leta efter nycklar, låna skor och gud vet vad, så kom Stefan på att man kunde slå ut sprinten på gångjärnen på dörren. 2 timmar efter Jess har stängt dörren var vi inne igen.
Då hade Alec missat sin buss och tåg till Stenungsund (hon skulle vidare till Tjörn) så vi skjutsa dit henne.
När vi hade hittat Teo där skulle alla 6 äta kinamat men Alec och Teo svek. Men vi andra gjorde det.
Sen skulle vi åka hem och kärringen på GPS:en lurade iväg oss på konstiga vägar trotts att jag hitta. Men till slut kom vi rätt och tog oss t.o.m. hem!


Åh vilken underbar dag!

Det finns inget papper i skrivarn.
Arbetet jag och Julia ska redovisa nästa lektion är vi inte nöjda med.
Våra roliga planer för dag blev inte av.
Jag får inte åka hem och sova.

Men ha en bra dag!

Ännu en plan i CRASCH..

Vi hade ju värsta grejen på gång ju. Meeeeh!! Men får se, de kanske går att lösa på annat sätt, kanske, kanske, kanske..

Men så har hon gjort det igen!

Jag fattar inte. Varje gång det är nått så jag absolut inte kan missa skolan av någon anledning så blir jag på en gång sjuk! Det är som min kropp har en inställd timer! Lika så nu. Imorn har jag först ett stort engelska prov, sen måste jag och Julia fixa fika till utställarna på onsdag, sen måste vi plugga religon och sen har jag ett möte på jobbet. Fullt upp med andra ord. Och vad händer? Jo; idag fick jag sån huvudvärk i skolan, trodde de skulle bli bättre om jag fick komma hem och vila. Men icke! har typ legat hela eftermiddagen, antingen framför TV:n eller annars sovit, med en dunkande huvudvärk, fulltryckt med tabletter som inte hjälper plus feber!

Gaaaaaaaah!!!! så nu missar jag väl skolan imorn ialla fall antar jag... Någon högre makt gillar att se de gå dåligt för mig!

ÅH GUD! GE MIG STYRKA...

...att orka ta mig enda fram till torsdag!

Fruktansvärda vecka.
Sitter på telefonförsäljnings lektionen med ett dunkande huvud, börjar bli sjuk. Seriöst, finns det någon mening med huvudvärk eller? Imorn har jag ett stort engelska prov. Skulle igentligen ha muntlig nationella prov i Svenska också men det kunde jag fixa så jag slapp. Sen ska jag och Julia och handla till utbildningsdagen vi ska ha hand om i skolan på onsdag. Jag och Julia ska ha hand om fikat. Med andra ord kanske vi kan sitta i biblioteket och gömma oss hela dagen. Sen imorn ska jag även på möte på jobbet.
Sen blir det Onsdag och då ska vi ju ha hand om utbildningsdagen. Fy. Det enda posetiva är att det kommer vara folk från polisen, militären och räddningsverket kommer vara här. MÄN I UNIFORM! Oh yeeeah!

Neej nu måste jag hitta läraren så jag kan låna böcker. Hade glömt mina hemma. Men det var ju skräll att jag har glömt nått hemma!!!

Hur man böjer adjektivet "fet":

Fet - Fetare - Erika!
Det är dom tre formerna för fet. (Okej, jag vet inte om fet är ett adjektiv föresten).
Så här ligger det till:
Måndag och tisdag: Lunch på Paris
Fredag: Mamma får ryggskott och då är det ju ingen som lagar mat. Hämtmat med andra ord! Dock tog jag en sallad som jag inte kunde äta för den var dränkt i olja så den smakade vinäger.
Lördag: Jobbade, men restaurangen på jobbet var öppen så jag åt där. Tacco alltså. Skulle sen träffa brudarna och titta på film och käka. McDonalds blev det då.
Söndag: Idag jobbade jag, så då blev det att köpa sallad. Kom hem och mamma har fortfarande ryggskott - Kinamat. Och eftersom det är det godaste jag vet så var jag tvugen att äta med.
Jag kommer dö i hjärtattack när jag är runt 30!

Jag skulle ju upp och jobba imorse. När jag vaknar ser jag att jag har fått ett sms kl 04.11 av Julia. Där stå det bland annat: Var är du? Kl 04.11? Vart trodde hon jag var. (för er som inte fatta så låg jag hemma och sov!).

Neej nu blir det snart att titta på I en annan del av Köping. Dom är ju så sköna!


Emelie, det här är til oss!
http://www.aftonbladet.se/webbtv/rockbjornen/article1717756.ab
Det är två klipp i rad du ska se!