Inget har hänt..

...men jag uppdaterar ändå..:)
Vad har hänt då? Inte mycket.. Ska börja ta körlektioner på onsdag.. uhh.. Lite närvös.. sen kan jag oxå säga att jag har beställt tid för teori.. Nahaa.. snart körkort.. tillskilnad från Julia som har nästan ett år kvar.. var tvugen att skriva det för jag vet att hon kommer läsa de här.. :P.. Sorry bitch..

Helgen..
Igår jobbade jag.. Blev 5e helgen i rad + att jag jobbade hela sportlovet typ och ska jobba nästa helg.. Gött att få in lite pengar ialla fall..:) Det som var mindre kul var att jag började kl 8 och var tvungen att åka buss. På lördagar går de en buss som är framme kl 06,50 och en som är framme kl 08,50, så kl 06,40 var jag i Kga och jag började 08,00. Men de löste sig gick till McD och åt frukost.. Både mat och promenad.. Haha.. De jag jobbade med tyckte synd om mig..
Idag har jag bara slappat.. asså vaknade sen och sen kolla på film. Nu sitter jag här och ska snart ducha..
Igår ville jag på Melody club på statt.. men så klart kunde jag inte gå dit för att det är 26 dagar kvar tills man fyller 18.
Vi fick en ny kommentar av Jenny också i fredags..
Jag, Julia och Sophie satt och snackade med Jenny om alla hennes dumma kommentarer..
Julia: Asså, Jenny, du är verkligen blond!
Jenny: Neej, jag är kopparbrun!

Neej nu får de nästan bli duschen..
Känner även att jag måste gå och sola.. har man börjat ska man inte sluta för då kommer man bara skita i det sen.. men det får bli imorn.. Haha..

<3<3<3<3<3<3<3

Senaste tiden..

Kan ju börja med Jessis 18 års fest. Den spårade ju ut riktigt rejält, bara för att folk inte vet hur man sköter sig. Men fram till det var det bästa festen på länge, kanske ever. Men Jessica kommer ialla fall aldrig glömma sin 18-års dag någonsin och det kommer nog inte vi heller göra. Stackars Schessicat!

Har börjat med projktarbetet till i trean. Vad blir det, Julia? Vi har två saker på gång, två drömsaker. En sak är möjligt och den andra är mer möjligt. Men hur som hellst kommer vi ha skitkul! Right, Bitch?! :)

Följde med Julia och solade idag. Eftersom jag inte har solat sen förra våren borde jag ha varit lite smart och tänkt mig för, men självklart inte. Kan säga att resultatet syndes på en gång, bara dtet att det var i fel färg, och det SVIDER!

Har fått en ny kommentar till boken "Dumma Citat av Jenny Sjögren!"
- Det är gröna sträck i mitt äpple.
- Men, Jenny, det är äpplets blodkärl.
- Jaha, jag trodde det var äpplets hår!
LILLA, DUMMA FLICKA!

Jennys kommentar får avsluta inlägget.. Haha..