Bästa videobloggen någonsin!


Ja stackars hon som har det bra!

Nu om någon gång i mitt liv ska jag vara bitter och jag lovar att när ni har läst de här kommer ni skrika ”Dagens i-landsproblem” eller citera Lars Winnerbäcks låttext:


Stackars den som inte bryr sig

stackars hon som aldrig fryser

och alltid får vad hon vill ha

Ja stackars hon som har det bra

 

Hm, så här ligger det till. Efter i fredagskväll känns inget bra längre… aldrig mer alkohol!

Men för att bara jag kan trassla till det ännu mer så vill Alec och Teo att jag åker ner till dem över nyår som faktiskt blev huvudplanen.

Då blir mina kompisar hemma, inte sura men inte glada på mitt val och berättade att jag hade lovat förra nyår (som var allt annat än bra, förresten) att jag lovat att fira det här nyåret med dem.

Då blev planen att säga till alla i Karlskoga att jag är i Göteborg och till alla i Göteborg att jag är i Karlskoga och sedan sitta hemma i min lägenhet och titta på ”Dirty Dancing”.


Jag lever ju faktiskt i den tro att så som man mår på nyår så kommer man må resten av året, and I rest my case med det här året. Så går man in i det nya året utan förväntingar så kan det ju inte bli annat än bra... eller?


Så idag skickade min moster ett sms till mig och frågade om jag ville med på kryssning i helgen och jag sa att jag var sugen. Så snabbt som satan i gatan så var det bokat. Hm, just ja… Jag har ju handbolls biljetter till på söndag med Jenny, Tina och Jess (eller Jess kan inte följa med). Bra där, Erika!

Så jag ringde till Teo och sa att jag vill veta exakt vad vi ska göra på nyår för ska jag på kryssning den 2 januari så vet jag inte om de är någon idé att åka till Göteborg. Han skulle hur som helst höra av sig under dagen.

 

Så alltså:

Antingen nyår i Göteborg och göra polarna hemma besvikna.

Nyår hemma och göra polarna i Göteborg besvikna.

Kryssning 2-3 januari med min moster.

Missa handbollen den 3 januari och göra Jenny och Tina beskvikna.


Året 2010 är året då jag förlorar alla mina vänner!


Sen vet jag vad jag ska göra mer. Jag ska gå i ide!

Fr.o.m. måndagen den 4 januari, när jag kommer hem från Sverigematchen med mamma och Jennifer ska jag gå i ide.

Jag ska gå till jobbet, hem, till jobbet, hem, till jobbet, hem… Ni fattar.

Jag ska vara osocial och kommer inte kunna nås på mobilen.

Den som ens föreslår alkohol kommer det inte bli nådigt för!

Detta ska pågå enda fram till jag åker till Irland den 18 januari!

Syftet med detta? Jag vet inte riktigt, men kanske kommer på det under tidens gång. Kanske för att jag ska tänka ut vad jag vill… eller något.

 

Nej, nu ska jag nog gå ut en sväng och gå i kylan, skingra tankarna lite.

Sen så kanske jag måste se på hockey ikväll när Färjestad ska spöa skiten ut Frölunda på bortaplan.

Apropå det: igår hade Jörgen Jönsson varit på Boda och jag jobbade inte. Gaah! Okej, jag lät som någon gold digger eller liknade.

 

Ut var det, ja!


Guy Love! ♥

Hahah mina älskligar!
Jag älskar J.D. och Turk från "Scrubs" alltså!



JulKul med Camilla

Haha, Camilla är ju underbaraste. Var tvungen att sno det här av henne från Facebook!
Länken fungerar bara till 15 januari.

"Några av timmisarna på Boda Borg önskar alla en God Jul och vill att ni kommer och leker av er julmaten hos oss i mellandagarna!


TITTA HÄR!


God Jul!

Det är inte konstigt att man blev som man blev när man inte blev som man skulle.

Sitter hemma hos mamma och C/O och håller på att freaka ut.
Vi har en döv hund (som faktiskt har blivit döv) som bara hör när man talar om honom och paket i samma mening. Han kommer även överleva oss alla.
Imorgon är ju även Cellos favorit dag på hela året: Julafton och det betyder paketöppning! Vi kan inte lägga paketen under granen här dagen innan jul för då kan inte Cello sova på natten utan bara står och tittar på paketen istället.
Stefan håller på med med julmat som aldrig blir klar.
Jennifer säger även att de är hon som ska stå för julmaten nästa år. Sushi ska vi få som julmat!
Mamma sjunger med i TV-reklamen på TV.
Jennifer plattar håret för att hon ska ut på en "julpromenad" med en kompis. Dessutom så spelar hon Brittney Spears julsång och Wham!. Mamma och syrran dansar även för mig till Wham!.
Jennifer och mamma diskuterar även julgranen, som har stått uppe sen igår, och säger att den ser mindre ut än förra året. Då ropar mamma till Stefan: "Det kanske fattas en bit på den i alla fall!".

Dessutom berättade Jennifer för mamma att det kommer vara synd om mor och Stefan om tio år på jul när de får fira julafton alldeles ensamma med bara två paket under granen.
Men helt ensamma kommer de ju inte vara, de kommer ju alltid ha Cello!

Dessutom kanske jag ska berätta vart jag ska fira jul. Är det inte härligt att få åka runt överallt på jul? Jag ska först med pappa, Maria och Richard till Marias släkt, vidare till farmor och farfar, sedan hem till mamma och Stefan, för att sedan fira juldagen hos mormor.
Wonderfull! Haha... Den moderna familjen tror jag att det kallas?

Hur som helst:

GOD JUL ALLIHOP OCH SPECIELLT TILL MINA UNDERBARA VÄNNER!
Puss och Kram Erika
 


Nyår?

Sitter och tittar lite på nyårsklänningar. Har hittat en som jag faktiskt vill ha men så kommer jag inte ihåg vart det var. Bra där, Erika!
Hur som helst har jag hittat massa eventuella nyårsklänningar nu men då slog det mig: Vart firar vi nyår?
Jag har ju inga som helst planer. Jag skulle vilja åka Neverland, Landet Långtlångt bort, men vart skulle det vara i så fall? Hjälp mig, jag vill verkligen inte vara hemma så bjud med mig bort!
Alla förslags tas emot tacksamt!



Är lite sugen på någon av dessa två men jag vet inte?


Erika Jones dagbok?!

Har suttit och halvtittat på "Bridget Jones Diary" nu ikväll och kommit på en sak:
Jag tror på riktigt att när jag fyller 30 år kommer jag kunna presentera mig som Bridget Jones!



Solariet var stängt, så lite uppdatering, kanske?

Oj, här uppdateras det inte allt för ofta. Vad ska vi göra åt det då? Inte speciellt mycket.

Här är vad ni har missat:

 

* 27 november: Maries 18 års fest med färgtema. Jag hade champagne.

Även om vi (jag, Jess, Jenny, Tina och Jennys kusin Johanna) hade trevligt så var vi typ äldst där och kvällen slutade inne på ”Jack”.

 

* 28 november: Jennys 20 års fest.

Roligaste kvällen på länge. Började med att Jenny fick ett fallskärmshopp i present. Här ska hoppas fallskärm för fulla muggar och alla ska med.

Jenny bjöd även på bål och jag vet inte hur men jag fick alla som inte var där bålglas med, det stod namn på glasen. När kvällen var slut hade jag hetat Erika, Paath, Malin, Therre, Johnny och Jenny, vet inte riktigt hur det gick till.

Kvällen slutade på statt och oavsett vad ni har hört så var jag där och jag hade även skitkul!









* 1-2 december: Morfars 85 års firande.

Ålandskryssning med släkten och min släkt är inte att leka med.

De var jag, mamma, Stefan, syrran, Morfar, Stina, Mormor, Lennart, Moster och Kusin Stefan.

Det var riktigt kul faktiskt. Min mormor, som har diabetes, fuskade och åt godsaker hela resan och det fick hon höra. Morfar och Stina hade inga glas i sin hytt så de tog en klunk konskinkorva direkt ur flaskan och sedan sköljde ner med lite Fanta.

Det bästa på resan måste ändå ha varit att Flamingo kvintetten spelade! Jag måste säga att jag inte kände igen en enda låt men mormor var glad. De gratulerade även morfar från scenen och spelade en låt för honom, det uppskattade han och tyckte var roligt.

Rekommenderar alla att beställa en ”Karlssons diskvatten” nästa gång ni åker med Cinderella.

 

Måste även berätta vad som hände när vi skulle äta fyllemat. Klockan var tre på natten och som vanligt har de ju bara pyttipanna eller Janssons frestelse till fyllemat så jag åt en räkmacka men några av de andra beställde pyttipanna, så även min kära kusin Stefan. Stefan kommer på att han ville ha mjölk till pyttipannan så han kommer till mamma och Stefan (många Stefan) och ber de köpa med det. Då står det en tant bakom som tycker att Stefan tränger sig i kön och börjar puttra något om ”jävla ungjävel, bla bla bla…” Stefan svarar med: ”Du, jag är faktiskt 32 så de där med ungjävel kommer lite sent.”

Vi går och sätter oss och tanten går och sätter sig vid ett bord längre bort. Helt plötsligt börjar tanten skrika någon och vi vänder oss om. Där sitter hon med, med ett glas mjölk och vill skåla med oss. Alla höjer sina glas mot henne och skriker skål. Direkt vi sätter ner glaset börjar hon säga ungjävel till Stefan igen, utan att han har gjort något. Stefan vänder sig och skriker: ”VAD I HELVETET SÄGER DU?!” tillbaka. Haha, trodde jag skulle dö. Shit, vad kul det var.


Efteråt skulle alla andra, alltså de som fyllt 40, gå och lägga sig så kvar var jag, Jennifer och Stefan. Då skulle vi hitta mjölktanten. Vi sprang runt hela båten och lekte James Bond.

Efter det attackerade vi moster som låg och sov med surt och blandat.

Sen gick Jennifer och sov och jag och Stefan tappa bort våra skor i hytten så vi gick runt barfota på båten och träffa massa folk, bland annat en hjord med pingviner.

Uj uj uj vilken resa det blev. Men roligt var det.














 


* 3 december: Julfest med Boda.

Vi åkte till Lerbäcks teater och tittade på en mordgåta, en teater där det gick ut på att lista ut vem mördaren var. Sen så fick vi trerätters middag med. Det rekommenderas också! Det var jättetrevligt.





För övrigt har det nog inte hänt så mycket. Jag och Jenny tog en spontankväll på statt i lördags och som vanligt är det de kvällarna som blir bäst.

Igår var Ida här, my lost love, har inte sett henne på hundra år, så det var jätteroligt!

I helgen blir det till Tjörn och Teos årliga (de kan man väl säga nu när det är tredje året, va?) födelsedagsfest. Tema ”Coctail”, har dammat av en gammal klänning som de är så länge sen jag hade så den har inte ens flyttat till Karlskoga än.


Förövrigt så har jag lite julklappspanik eftersom jag bara har köpt en(!) julklapp.

 

Hm, nu blev de ju liten uppdatering i alla fall.

Håll till godo tills nästa gång.


Lucia

Fick en hälsning av en pepparkaksgubbe idag!