GOD JUL!

God Jul, allihoppa.

Hm, då var det jul igen då..
Alltså, tomten måste verkligen tycka om mig. För andra året i rad har jag inte hängt ut någon julstrumpa, men när jag vaknat så har den ändå hängt på min dörr med paket. Haha, paket med godis...

Idag tror jag att jag först ska fira hemma och sedan dra vidare till farmor och farfar och imorn blir det mormor med hela tjocka släkten på den sidan.

Igår så firade vi (jag, Jessica, Alec och Teo) jul. Eller vi fikade och böt julklappar. Haha, jag fick en dunk spolarvätska av Alec och Teo. De tyckte att jag behövde de. Har ju inte haft någon i bilen sen början av oktober. Nu måste jag bara hitta nån som kan hälla i den åt mig.

Imorn kanske de blir statt också, fast jag vet inte. De kommer vara hur mycket folk som hellst där då. Ska dit med bl.a. Carro och Ida isf.. Men grejen är att när jag skulle upp på stan och köpa biljett var det redan slutsålt och nu säljer dom 50 biljetter kl halv 10 imorn. Vara där då är ju inte så jävla ballt, så vi får se..

I natt har jag inte kunnat sova alls. Fy alltså. När kl var 20 i 5 imorse och jag inte hade sovit en blund på hela natten gick jag upp och duscha istället, sen gick jag tillbaka och la mig och kolla på vänner. Somnade typ halv 6 imorse. Den här dagen kommer inte bli kul eftersom jag blir så grining om jag inte får sova.

Vad blir det nyår?

Santa can you hear me?
I have been so good this year
And all I want is one thing
Tell me my true love is here
He's all I want just for me
Underneath my Christmas tree
I'll be waiting here
Santa that's my only wish this year


GOD JUL IGEN, ALLIHOPPA!

By the way, ett måste:
http://www.youtube.com/watch?v=cPuSB1WnEsc TOP NOTCH!

Hata, hata, hata Örebro!

Ja, jag och Emelie skulle ju (dumma som vi är) åka och shoppa de sista julklapparna i örebro idag. FY I HELVETE, säger jag bara. De fanns ingen billig parkering eller de fanns typ ingen parkering. Så efter att ha åkt runt i Örebro och letat i en timme (och det var ju inte bara. Har nog aldrig varit med om sån trafik) bestämmer vi oss för McD på väg in till. Sen fortsätter vi leta efter parkering, men ger ganska snart upp och åker till Marieberg istället.
FY FAN VAD FOLK DET  FOLK DET VAR! Sprang runt där i ca en timme innan vi gav upp och åkte hem.

Över till Jess (där hon även hade sin kille eller vad han nu är.. Trevligt att äntligen få träffa honom) och där hämtade jag och Emelie bilder från ihelgen och sen bilder från i sommras med. Har inte fått allt från ihelgen men när jag får dom blir det Bilddagboken.. ;D
Shit vad mycket kort jag inte har sätt sen sommarn. Herregud, vart tog sommarn vägen. Saknar som faan. Den här sommarn var verkligen KUL! Make next summer even better, please!

Även:
GRATTIS TEO PÅ 20 ÅRS DAGEN!!!!


JULLOV!

Äntligen JULLOV!

Idag åkte jag till skolan. Hade typ fika med Handels, alltså ettorna, tvåorna och vi.. Åt lussekatter och drack festis typ. Jag med trotts att det var tidigt på morgonen, brukar ju inte kunna äta då.. Sen blev det till Aulan på skolan och hade avslutning med resten av skolan.

Efter det gick jag och Emelie upp på stan och skulle kolla efter nått att köpa till pappa.


GRATTIS PAPPA PÅ FÖDELESDAGEN.

Även grattis till Emelies pappa på hans födelsedag.. Haha. Ska upp till pappa sen och fira honom.

Efter stan så blev det hem och baka knäck. JAG LYCKADES! Hemmafru nästa! eller kanske ändå inte...

Tror även att Marina Pearl är sjuk.. =(

Imorn blir det Örebro med Emelie för dom sista julklapparna!



Helgen. Och vilken helg!

Uj uj uj.. Helgen har varit übergut.

Fredag: Åkte ifrån Degerfors ca 10.15 till Lysekil med ett stopp på Torps köpcentrum och snabbshoppade. När vi åkte ner kom jag och Jessi på att vi inte hade någon flagga ut från bilen, så jag och jessica offrade ett par trosor var och hängde ut (Emelie kunde inte göra det för hon hade bara fina trosor med sig. Hoppades någon på att få sig nått?) Vi kom ner till Lysekil och där var de dags att börja göra sig iordning för kvällens bravader, hehe. Eftersom de var tema pimp'n'hoes så hade vi från Degerfors slagit på stort efter som vi inte inte är vana med temafest. Jag hade köpt nya skor, ny klänning och nätstrumpor. Emelie och Jessi hade oxå massa nytt. Det var jättekul! Röda naglar och röda läppar blev det till det och självklart tomteluva. Haha. Då kom vi på att vi var hungriga. Ner på en kinarestaurang och se ut så.. Haha. Men kinesen i kassan tyckte vi var fina
När födeledagsbarnet (Teo) och hans kompisar kom så var jag, Jessica, Emelie och Alec klara hoes och hade samlat oss runt våran pimp, Ellen.
Efter det började festen på riktigt. Massa folk kom. Vissa som man kände, vissa inte. Det var jättekul.
Teo fick ju massa presenter oxå. Av Degerfors fick han allting som behövs när man ska göra pannkakor, inklusive pannkakssmet. Dock äter jag ju inte pannkakor längre, men den historien ska vi inte ta nu.
Av sina andra vänner fick Teo typ ölglas, Twisterspel och ett lösbröst.
När alla paket var öppnade kom Teo på att han skulle klunka i sig ett glas Tequila. (40 minuter senare ligger han och spyr i toaletten utan att ha öppnat toalocket innan.. Sen såg vi inte han mer den kvällen!)
Sen blev det twister, t.o.m. Teo var fortfarande kvar då. Vi spelade typ i lag två och två där förlorarna var tvugna att hångla. Haha.
Vi drog vidare till en annan fest där jag tror att en stackars kille höll på att bli våldtagen av oss.. Inte riktigt kanske, mest av Emelie..
Vidare tillbaka till lägenheten och sova typ. Riktigt rolig, lyckad kväll

Lördag: Vaknade av att Emelie och Jessica låg och pratade om mig i sängen över. Något som inte gjorde mig så glad. hm.. Dessa två åkte typ hem direkt på morgonen. Vi andra var ganska sletna och gjorde inte mycket för värlen. Då kommer de på att de ska köpa pizza. Hur kan man äta dagen efter?
Vi satt typ framför TV:n hela dagen. Jag ville se "bonde söker fru" men de ville ju ingen annan.. =( Det blev "Life of Brain" ist, fast jag somnade.
Runt 4-5 på kvällen skulle vi åka till Gbg och släppa av folk. Hur många får plats i Teos nya bil? Svar: 7 st! Lite små trångt kanske.
Släppte av Jocke i Stenungsund och åkte sedan vidare med de andra till Gbg. Efter det blev de till Teo på Tjörn och spela spel och titta på "Pirates of the Carabian" med Alec, Teo och Jocke. Jag somnade efter en halvtimme i soffan och hade sovit där i tre timmar när jag blev väckt.

Söndag: När vi vaknade drog jag, Alec och Teo in till Gbg för shopping. Först var de till Ikea och sen Nordstan typ. Hann inte titta så mycket innan mitt tåg hem skulle gå. Mamma och Stefan kom och hämtade mig i Laxå sen.

   
 
(Mer bilder på http://erijkaa.bilddagboken.se)


Det var väl typ min helg det. Det har varit så roligt!
Och snart är det jul igen. Vad blir det nyår?

PUSS OCH KRAM/ ERIKA

Jag vill...

  • ha snö, för nu är jag trött på det här skitvädret
  • ha nästa helg, för då bär de av till Lysekil med Jess och Emelie till Alec
  • ha jul. Det är så mysigt
  • ha en utlandsresa till något varm ställe strax efter nyår
  • ha någon att sova med. Och efter som Emelie ville ha någon till mig vill jag även ha någon till henne.
  • ha nya skor. Skräll?! Okej, jag har de men jag får inte använda dem förens nästa helg. Och skor kan man inte få för mycket av.
  • åka skidor. Det var alldeles för länge sen.
  • ha massor med pengar. Hm, man kan ju önska.

Tänk om jag bara kunde få någonting av de här!  NU, NU, NU!


Dax att åka hem..

Imorgon kommer min moster hem, så idag måste jag diska, damsuga och fixa fint efter mig i hennes lägenhet och senare så ska jag åka hem. Hm, jag överlever nog.
Har inte varit i skolan varken idag eller igår.. Har inte mått bra alls.. Men imorn blir de tillbaka igen.

Igår fick jag en jättestor fruktkorg av vår handbollsklubb. Alla tränare fick de.. Så nu blir det frukt i massor..

Neej nu får jag nog göra ett ryck om jag ska få nått gjort här..

HALLEN BRINNER!

Vaknade i morse av att Carro i mitt lag ringer och säger: "Det är ingen träning idag va? Hela hallen brinner ju!"
Min älskade handbolls hall, ju! Eller igentligen är det väl fotbolls hallen som brinner, men ändå. Fy fan alltså..
Allt som finns kvar är typ en vägg. Hoppas på att vår hall klarar sig!






My weekend, I guess!

Herregud vad jag är trött.. Pluggade förut, sen la jag mig och sov i 5 timmar.. Tror jag håller på att bli sjuk.. IGEN! känns typ som jag har feber. Fy, fy, fy..

Konferensen förra vecka gick bra, typ.
I fredags blev de shopping i örebro med meine fütze (haha, de var länge sen) Emelie. köpte skor. Nu är min lysekil outfit typ klar, bara Jess och Emelie kvar nu då. Vi kommer ha så skoj. Alltså; Lysekil 14-16 december. Kul, Kul, Kul. Thihi.
I fredags sov också Julia här med mig igen. Mys.. Var mer folk här oxå, typ Jess, Emelie, Lisa och Natta och Jennifer kom och drog. Satt och titta på idol. Inte ett öga torrt när Amanda sjöng "halleluja".
http://www.youtube.com/watch?v=4s5DFd1eGKQ Alla som inte har tittat: Gör det!

Lördag blev de först att jobba sen stressa in till Kga där Jenny hade 18års party. And Alec was home! En kille fick Jenny av oss. Haha. Justin the lovedoll..
Sen vidare till Wickan.
Söndag vart de typ att plugga precis som idag. Usch.. Hoppas jag orkar iväg imorn och kan skriva proven. Brytdag imorn ju.
Idag känndes skolan lite onödig faktiskt. Försov mig som vanligt, kommer 45 min sen, har en lektion och sen slutar jag. Hm.

På söndag är de julparty på jobbet. Skoj som bara den.
Kanske är dax att gå och sova snart?

Just det, kollade på Sunes jul förut med. Jag har nog seriöst aldrig skratta så mycket. Shit vad klockrent det är!Haha.
Du min vackra mö
Jag bjuder på korv med brö'!

hahaha

Neej men over and out! / E