Frukost, Stan och Blod

Igår bestämde jag och Anna att vi skulle äta frukost ihop ett gäng imorse. Vi sa att alla skulle komma till Anna kl.11, men Catte, som kom först av de andra, kom 11.40. Haha, så är det alltid med oss. Frukost kl 12, alltså. Det var jag, Anna, Catte, Chair, Blirren och Murra. Mysigt och gott.
Efter frukosten skulle jag ner på stan och köpa lite grejer. Chair och Blirren hängde också med.
Jag skulle in på Knopp och köpa en grej till håret som Erica har tipsat om, men när jag ska betala upptäcker jag att jag har glöm plåmboken hemma. Så vi går ut ur butiken, då börjar Blirren blöda näsblod, mitt på stan.
Vi går hem till mig och hämtar plåmboken och tar BILEN tillbaka till stan. Jag köper den där grejen till håret och sen köper jag även en julstjärna till mitt vardagsrums fönster och julgardiner till köket.
Jag och Chair springer runt på stan en stund och sedan åker vi hem, jag hem till mig, Jenny hem till Tina och Blirren hem till Murra.

Sitter hemma en stund men kl 17.30 skulle jag vara på lassarettet och ge blod.
Eftersom jag är livrädd för nålar hade jag tjatat på alla att följa med mig dit och tillslut gav Jenny upp och följde med.
Vi åkte ner till Lassarettet, men tror ni Jenny kunde följa med in eller? Neej! Men jag gick in, modig som jag är, och som tur vad var Ida också och lämna blod, så jag la mig bredvid henne. Då hade jag någon att tala med under tiden.
Allt gick ialla fall bra och efteråt körde jag hem Jenny så hon fick hämta grejer, sen åkte vi hem, eller jag till mig och hon till Tina. Tack att du följde med, Chair!!

Imorgon ska vi ju även hem till Tina och fika allihoppa eftersom JENNY ÄNTLIGEN FYLLER ÅR IMORGON! Grattis! =)

Och nu har jag en flera dagars gammal disk i köken, top notch! Not..

Desperata tanter vill ha sex.

JAG HATAR MIG SJÄLV!

Hela jävla säsongen av "Ensam mamma söker" har jag bara klagat på vad patetiskt det är. Och de är de ju verkligen! Jag tror aldrig att det kommer hålla mellan vilka dom nu väljer.
Men här är problemet: Efter "Stor i Japan" slutade har jag haft på "Ensam mamma söker" i bakgrunden när jag suttit vid datorn och även när reprisen har gått.
Så nu, för ca 2 veckor sen, kom jag på mig själv sitta och vara helt inne i programet och jag visste även precis vad som hade hänt och allt. Så idag har jag gått hela dag och sett fram emot finalen i kväll.
Det är ju skamligt!

Myspys

Igår efter jobbet gick jag hem till Anna och åt upp hennes kycklingsallad.
Sen dök även Blirren, Murra, Chair, Tina, Sophie och Dennis in. Sophie och Dennis flyttar ju upp till Sälen imorgon och ska bo där uppe över säsongen.
Anna bjöd på fika och så. Vi dega typ framför TV:n och satt och snacka. Länge sen jag träffade allihoppa, eller typ allihopp ialla fall.
Vi gick även och titta på Murras nya lägenhet. Hon ska ju flytta till Annas hus, alltså huset bredvid där hon bor nu.
Mysig kväll blev det ialla fall!!


Boston Tea Party

Ett klipp från "Boston Tea Party" i måndags.



My long lost..

Dejtade Julia idag. Det var huuuur länge sen som helst, så det var verkligen superkul. Träffa henne någon dag efter studenten sist, vilket betyder att jag inte sett henne på minst fem månader.
Vi hade det supermys. Mötte upp henne på Konsum eftersom hon aldrig varit hos mig i nya lägenheten förut.
Gick upp till mig och titta på lägenheten. Efter det gick vi till Ica för att handla till Julias mamma och jag köpte Goldte som har varit slut i säkert två dagar här hemma.
Vi gick tillbaka hem till mig och bytte om till mjukiskläder och gå-ut-och-gå-skor och gick en walk runt Nobel och stan. Riktigt skönt var det och självklart ingick det SKITSNACK, SKITSNACK, SKITSNACK!
Kom tillbaka hem till mig och Julia gjorde iordning mat till sig som hon hade med. Sen så var det dags för vårat stora intresse: DRICKA TE! och självklart blev det SKITSNACK, SKITSNACK, SKITSNACK!
Sen vid nio kom Julias mamma och hämta henne.

Men, bruden, de var verkligen för länge sen och vi måste nog ändra på detta nu.

Hoppas att jag hinner åka förbi hemma hos Julia någon gång i veckan och titta på hennes hundvalpar. Har sett kort på dem och de är hur goa som helst.

DESSUTOM FYLLER JU JULIA 19 ÅR IMORGON, så:        
ja, må hon leva..


And then...?

Fy faan vad underbart!!


Ladder 49

"Ladder 49", som typ är en av världens bästa filmer, går på TV4 idag. Helt underbar film. Dock ska jag inte titta på den, för det värsta som finns är när man är inne i en skitbra film och sen ska dom lägga in reklam eller nyheterna. Nej, tror att jag instället ska införskaffa mig denna film och se den någon gång när det passar mig, UTAN REKLAM!
Där emot såg jag att "Dude, where's my car?" börjar kl 22.30, de blir nog och se den istället.



Men kul dag på jobbet

Fy i helvete alltså, vilken dag.
Jobbade förut då och ingenting gick som jag ville.


Situation 1:

Jag lyckas skära mig i fingern utan att jag vet vad jag har gjort och det sluta aldrig att blöda.


Situation 2:

Jag skulle byta bilder på en tavla i caféet, en sådan reklam tavla som det sitter olika erbjudanden och liknande i. Så jag lägger tavlan över disken, där det är ganska trångt som det är, där ligger det även två högar med broschyrer och det står även två värmeljus.

Helt plötsligt känner jag att det blir varmt under armen, tittar ner och ser att en av broschyrerna ligg över ljuset. Jag fick tag i broschyren och sprang och slängde den i diskhon precis innan den började slå lågor.

Tror ni det lukta något brännet, eller?

Situation 3:

Klockan tre skulle de komma ner ett gäng och käka bullar och dricka kaffe som jag skulle ha gjort i ordning tills dess. Halv tre kommer snickarna ner och ska fika.
Så vid kvart i tre ska jag brygga kaffe. Jag fyller på en kanna med kaffe och går och ställer den på bänken medans jag tar ner en termos från en hylla. När jag ställer ner termosen ser jag att kaffekannan har läckt jättemycket, så jag ska lyfta bort kannan från allt kaffe som runnit ut. Då lossnar botten på kannan. Alltså jag håller i kannan medans botten på kannan ligger kvar på bänken. Kaffet forsar ju så klart ut över hela bänken, ner i alla lådor och skåp som är nedanför och självklart över hela golvet.
När jag fattar att kannan gått sönder, typ en hundradel efter jag lyft kannan, och att kaffet är överallt ska jag givetvis ta några kliv bort ur kaffet snabbt, men inte! Jag halkar ju så klart och ramlar. Inte nog med att jag ramlar, hela golvet är ju fullt med kaffe.
Så medans jag ligger där och simmar i kaffet kommer Kent och Peter, som alltså har sett mig ramla, men inte varför, springande och tittar så jag lever. Ut från kontoret kommer även Eric som bara hört *DONK* utifrån café och inte visste vad som hade hänt.
Jag reste mig ganska snabbt och hela jag är full i kaffe. Jag springer bak på lagret och kontoren och sliter av mig min vita tröja, som nu är brun, och mina vita skor, som nu är bruna. Efter kommer Eric och håller på att skratta ihjäl sig, sen kommer praktikanten och frågar vad som har hänt, sen kommer Peter med kannan, alltså kannan i ena handen och botten i andra, sen kommer Kent och frågar vart det finns en mopp.
Det tog säkert 40 minuter för Eric att sluta skratta.
Men jag tyckte att detta var ganska bra gjort av mig.


Men kul dag på jobbet. Jag fick ju bara ett sår i fingret och något mellan ett blåmärke och en lårkaka på låret. Dessutom luktar jag fortfarande kaffe!


Hur tänker folk?

Vem i helvetet gör så här? Det äcklar mig som fan!


Sitter och tittar på Insider på TV3 och jag skojar inte när jag säger att både tårarna rinner samtidigt som jag på riktigt har haft kvällningar.
Handlar om djur som blir misshandlade av sadister som bl.a. skär dem, t.ex. en ägare hade hittat sin ponny en morgon och den hade inte betett sig som den brukar. Den hade stått i ett hörn och skakat och svettats något grymt. De ringde veterinären och åkte in till djursjukhuset. Det visade sig att hela ponnyn var sönderskuren inuti.

Andra hästar hade även blivit skurna och fått bl.a. fått stockar och liknade saker uppkörda i analen.  De berättar även om att de var någon som varit inne och haft sex med höns.


En man som står åtalad för den första hästen säger att någon tagit hans använda kondom (han använder dem när han har sex ensam) och stoppat hans sperma i hästen. Jasså? Han påstår även att detta kommer bli tredje gången han kommer bli dömd på felaktiga grunder (två gånger för misshandel).


Det som gör ondast i hela de här historierna för mig är att folk gör detta för att de blir sexuellt upphetsade av. Vad tänker dessa människor med?

De här är lätt bland det äckligaste som finns! Fy fan, vem förgriper sig på djur?


En ägare sa att hon skulle åka och köpa vapen fall han skulle komma tillbaka och skjuta honom, men då hade någon sagt till henne att då kommer de vara hon som åker fast. Då hade hon svarat:


"Kom och hälsa på mig i fängelset, jag ler från ena örat till det andra, bara jag får tag på den här!"


Fy i helvete vad rätt hon har i det.


Förbjud tidelag NU!


Grattis till mig!!

Jag har nämligen namnsdag idag. Jag har ju faktiskt tre namn att fira, Erika Maria och MARTINA, haha. Så om någon har vägarna förbi mig så kan ni ju slänga in en namnsdagschokladkaka åt mig..



Ge mig sommar!!!

Åh, vill inte ha höst. Det är så tråkigt, vill åka bort, långt bort. Hela sommaren har jag gjort massa roliga saker och nu sitter jag typ bara hemma. Vill bort, Bort, BORT.
Har länge tänkt att jag ska skriva om sommaren men de har inte blivit av. Så nu, eftersom det är fredag och jag inte har något bättre för mig, visar jag istället:










Lycka

När jag var på väg till Sanna i lördags tog jag ut trehundra kronor.
Sen visste jag att jag inte använt alla pengar på statt utan högst tvåhundra. Var ganska sur i söndags när jag trodde jag supit bort mina pengar.
Sen idag när jag var på väg från jobbet stoppade jag ner händerna i fickan på jackan OCH HITTADE 155 KRONOR OCH EN ANNONS DÄR JAG FÅR BILLIGARE HAMBURAGARE PÅ MAX! Vad glad jag blev.

När jag ändå skriver om helgen kan jag ju nämna att den var lyckad. Satt ett gäng brudar och lyssnade på gamla låtar innan statt. Sannas pojkvän hade sina polare hemma med men de satt först i ett annat rum, undrar vad de tyckte när vi lyssna på Barbie Girl och Macarena. Haha.


Emelie och jag


Kusin och jag

Vart tog Jennie vägen?

Eftersom Jennie antog min utmaning så satt vi uppe och snacka över internet halva natten. Men helt plötsligt var Jennie borta.
Jag gick och lade mig i sängen och skulle fortsätta titta men somnade vid tretiden. Jag tror Jennie redan sov då, så jag ser mig själv som vinnaren!!
Vaknade sedan till att TV:n var på när det var "Vakna med the Voice", då sa de att Obama hade vunnit så då stängde jag av TV:n och lade mig och sov till kl 12.
Jag tyckte ändå att det var en stark insatts av mig att orka enda till 03.00. Hahaha

"I like Ike, You like Ike, Everybody likes Ike!"

Vem orkar längst?!

Jag ska valvaka med Filip och Fredrik i natt!
Jag utmanar alla att orka längre än mig! Uppdaterar imorgon med hur länge jag höll i..



Vad trött jag blir på mig själv!!

ÅHH! Tänkte för mig själv att "nej, jag orkar inte laga mat idag!," så jag kokade lite nudlar och satte i mig.
När jag nästan hade ätit klart kom jag på att jag inte har någon lunch till imorn, så det var bara att äta upp nudlarna och ställa sig och koka ris och steka bacon! Precis vad jag inte ville göra!!