KÖRKORT!

Äntligen har man fått körkort oxå!..
Är så lycklig! =D

23 Juni

Idag är det 23 juni igen. Vad gjorde jag för ett år sen idag (fast då var det fredag och midsommar)? Då satt jag i ett flygplan på väg till San Francisco. Shit, kan inte fatta att det redan har gått ett helt jävla år. Det här året är nog det som har gått snabbast av alla. Inte bara för USA-resan utan över huvud taget. Ett år! Men ändå så har det inte hänt så mycket på detta år. USA, fyllt 18. Vad mer? Inte mycket.

Men idag är det alltså ett år sedan vi landade på San Francisco Airport. Då visste vi att vi hade mycket att se fram emot, men vi visste inte att det skulle bli den bästa resan någonsin, typ. Det blev nog så mycket bättre än vad vi någonsin kunde tror. Shit, vad kul vi hade. Alcatraz, ChinaTown, Marinworld, Lake Tahoe, Sant Cruz och allt allt annat!
image18
Jag och Tina vid Golden Gatebron

Men i alla fall.
Har inte uppdatera på ett tag om vad som har hänt. Men de är nog inte så mycket som har hänt ändå. Skolavslutningen - Fest. Grillade hos Chair.
Igår på Midsommar - Fest. Dög väl.. Hitta ju ingen fest men det blev tillbaka till Therre där vi var från början. Tack för igår, Therre ;).. och Tack till alla som var med igår. Ja, och tack till alla som var med hos Chair med.. ;) Och jag kom till och med hem från Kga igår. Efter mycket.. Haha.
Har campat med jobbet oxå. Det var kul, men snacka knottbett jag har.

Neej men de var väl det som har hänt typ..

Make this summer THE Summer!

Allt är på Topp just nu!

Therre utmanade mig i nått på bilddagboken, så jag tänkte anta utmaningen nu:
Det går ut på att jag ska skriva 6 undliga/egendomliga saker om mig själv och sedan utmana andra. Eller typ så. Så här kommer mina saker:

1. Jag är väldigt bra på att försova mig. Det gör jag, utan att överdriva, minst 4 gånger i vecka. Detta gör mig även BÄST på att missa bussar.
2. Min största fobi är spindlar. Är jag ensam och det kommer en spindel börjar jag att gråta. Ser jag en spindel så börjar jag nästan alltid att skaka.
3. Det bästa jag vet är CHOKLAD! Underbart!
4. En av mina absoluta favoritfilmer är Lejonkungen.
5. Jag brukar alltid ha pengar på mitt kontokort, hur mycker jag än har handlat för.
6. Städa är något jag väldigt sällan sysselsätter mig med.

Haha.. That's me, folks.

Nu är det äntligen sommar dessutom.
Make this summer fantastic, please!
Läste mitt sexhoroskop för sommaren:


Väduren (21/3-20/4)
Väduren är varm, livsbejakande och har nära till skratt. Det är en flirtig typ som gärna möter din blick och dröjer kvar?
Väduren är alltid sugen på ett äventyr, han
eller hon ger sig hän, nyckfullt och oberäkneligt. Han är inte den trognaste typen, så se upp. Det heta sommarvädret får vädurens hjärta att bulta och han bejakar sina lustar. När väl kläderna ryker gillar väduren hett och eldigt sex med fokus på teknik. En manlig vädur föredrar att spela på traditionella roller, en kvinnlig vädur kan mycket väl tänka
sig att plocka fram piskan.
Sexuellt är de flesta vädurar uthålliga, får du fart på en vädur tar det liksom aldrig slut. Men säg för guds skull inte något nedsättande om hans sexuella talanger. Väduren kan då bli mycket stött.

Så förför du en vädur: Väduren gillar att bli överraskad och tagen på ett sätt som
inte tål några motsägelser. Väduren älskar drama! Uppvakta väduren genom fysisk närkontakt, komplimanger där du smickrar hans/hennes utseende.
Vädurens favoritsex: Väduren är ingen anhängare av sängar. Sexet ska vara lite ruffigt, lite farligt, lite kinky. Gärna utomhus, mot en husvägg.
Här träffar du en vädur: På en sommarfest, på beachen, i en båthamn ? överallt där det vankas action och underhållning.Trivs bäst med: fiskar, tvillingar och jungfrur.


Haha, jag tror att Jessicas passar in bättre på henne än vad mitt gjorde på mig.

Sen har jag tänkt på hur glad jag är att jag har alla mina nära vänner: Jessica, Alec, Emelie, Tina, Julia, Karlskogagänget och alla, alla, alla andra.

-----
Well it's along way up and we won't come down tonight
Well it may be wrong but baby it sure feels right

And the moon is out and the stars are bright
And whatever comes s'gonna be alright
'Cause tonight you will be mine - up on cloud number nine
And there ain't no place that I'd rather be
And we can't go back but you're here with me
Yeah, the weather is really fine - up on cloud number nine
-----