Bloggtorka som aldrig förr!

Ja, det kan man ju lugnt säga. Känner mig jättetråkig för det. Det här inlägget kommer inte heller bli något vidare långt.
Jag måste ha en ursäkt och det får bli att det är så sjukt mycket att göra på jobbet nu. Jag har inte tid för datorn just nu om jag ska kunna ha något socialt liv överhuvudtaget.
Men jag lovar att jag så snart som möjligt ska göra en update på maj: Lysekil, GBG, SM-finalerna i Globen, min bil, mammas nya båt, Paaths 20års fest och allt som är värt att nämna.
Under tiden kan jag bara påminna alla att på söndag kl. 18.35 i SVT24 visas första champions leaguefinalen, Kiel mot Ciudad Real. I'm not gonna miss it!!

Dessutom vill jag slå ett slag för Savage Garden, vad hände med dem egentligen? Okej, det blir en liten historia relaterat till Lysekil och Globen ändå:
När jag skulle åka till Alec och Teo upptäckte jag att mina skivor var borta. Eftersom jag hade min bil (Golfen alltså, de kommer komma en historia om den med i kommande inlägg) är det en dödssynd att inte ha några skivor. Jag trodde att mina skivor ramla ut ur bilen och påväg ner mot Västkusten fick jag hoppa in hos min mamma och grabba tag i ett gäng skivor... och vilka skivor sen. De var ju både det ena och andra jag lyssnade på innan milleniumskiftet och även min Savage Gardenskiva. Jag fick på den och shit alltså vilka låtar man glömt, jättebra ju.
Nästa dag skulle vi åka ner till Göteborg och då letade Alec också genom min bil efter mina skivor och hittade dem inte, måste ha tappat dem. På väg hem från GBG får Alec på min Savage Gardenskiva och menar på att det var länge sen. Men ja! Så då lyssnar vi också på den..
Nästa helg när vi åker från Stockholm har jag lyft över alla skivor till volvon (här kommer det två ja:n, Ja, jag åkte volvo för att golfen hade lagt av igen och Ja, jag hade hittat mina CD-skivor i golfen!) och då även fått med Savage Gardenskivan. Jess går igenom skivorna och hittar den skivan och gör ett glädjerop. Hon säger också att de här är en av de skivor man faktiskt inte kan få nog av. Yes, thats true. Så ja, efter det här vill jag slå ett slag för Savage Garden och uppmanar alla som någon gång gillat dem att ge dem en chans till!

Jag som inte skulle uppdatera med så mycket, jaja.. gjort är gjort.
See ya!



PS. Jag vill ha en cyklel!