Nytt utseende..

...på bloggen. Tack Jennie.. =)

JAG HITTAR INTE DECELITERMÅTTET!!

Blirren och Murra satt och snacka om den här reklamen i förra veckan, hade glömt hur underbar den verkligen är!! Love it!!



Gode TV-Gud, vad har du emot onsdagar?

Varför har tv-världen gett upp onsdagar? Alla verkar ha gett upp onsdagar. Det finns ingenting och se på TV på onsdagar. Om någon med TV-makt läser det här måste denne hjälpa mig med detta. Sverige kan inte ha det så här.


Igår hade jag problem med vilken kanal jag skulle välja och idag tror TV-människorna att jag ska sitta här och se på "Bonde söker fru" för att sedan slå över till "Efterlyst".  JAG FUNKAR INTE SÅ!!


Men jag har kommit på en ny grej att införa i TV-världen: Varför göra TV-tablån efter dagarna i veckan och inte efter vädret?

Alltså tänk så här, jag har jobbat hela dagen idag och det har spöregnat. Allt jag ville göra var bara att gå hem och slägga mig på soffan med en kopp te, men inte ville jag göra det till "Roomservice".  Så vore det inte bra om på regniga dagar visar TV:n typ massa program med Filip och Fredrik eller tjejfilmer och på de soliga fina dagarna kan de passa på att visa "Generation fett". Skulle inte det vara bättre?


TV-världen, BÖRJA SAMARBETA MED SMHI!!




Casa de Erika

Då bodde man ensam då..
Eller de har jag gjort i snart två veckor men eftersom jag är bäst i världen på att blogg har jag inte orkat gjort de förens nu.
Har skött mig riktigt bra faktiskt, haha.. Det finns lite disk ute i köket, men de är väl kanske inte hela världen.
Har fått en brödrost av Jessica också, så jag kommer klara mig fint. Men ska jag vara ärlig har jag inte testat den ännu, men den är fin i alla fall.
Idag efter jag slutade jobba så kände jag att jag inte orkade göra något, så jag ringde till mamma och fråga om hon ville bjuda på mat + en matlåda till imorgon. Klart att mamma ställer upp. Dessutom var jag tvungen att tvätta mina arbetströjor.

Dessutom när jag kom hem från jobbet idag hade de bytt namn på min dörr. Nu står det ju faktiskt "Erika Smeds".




Nice! ;D

Mamma Mia! med mamma Mia och Mias mamma

Jag kom precis hem från bion med Mamma och Mormor. Vi tittade på Mamma Mia!.
Blev skitsugen på bio på jobbet förut och ringde och frågade om mamma ville med och de ville hon. Sen när hon skulle komma in till Karlskoga så ringde hon och sa att hon hade med en överraskning. Min första tanke då var att nu var syrran med, men som tur inte. De var ju mormor. Mycket bättre, har inte träffat henne på jättelänge.

Ialla fall... Mamma Mia! var super. Inspelad i sån vacker miljö i Grekland. Gillade den skitmycket, faktiskt.
Kan säga att jag både skratta och grät. Dock rekomenderar jag alla som ser den hemma att stänga av textningen så fort de kommer en låt. Tyckte det var så felöversatt lyrics att jag blev nästan irriterad. Men ABBA-låtarna var underbara och passa så bra in!
Och dessutom är det helt otroligt att Maryl Streep är nästan 60 år!!

Men men, se den!!


...

Ligger i min nya soffa i min nya lägenhet som jag har haft i snart en hel vecka. Haha..


Ska snart hoppa in i duschen och sedan gå till jobbet, kan ju faktiskt gå till jobbet nu. Sen får vi se om jag kanske skulle till Murra sen. Vi snacka om att kanske festa ikväll, få se om jag orkar. Slutar ju jobba vid 20.00. Sen så blir de väl fest hemma på lördag. Det ska bli roligt.


Just det:            Grattis Farmor på 71 års dagen och grattis Murra på 20 års dagen.


Var och firade Murra i måndags, hon bjöd på födelsedagsfika. Var kul att träffa alla tjejer. Det var jag, Murra, Tina, Chair, Catte, Blirren, Sophie, Wall, Anna och Sophies kille Dennis.

Sen igår var farmor och farfar här och tittade på lägenheten och på soffan jag fick av dem. Passade på att fira farmor och bjöd på fika eftersom jag inte kan åka dit idag.


Nej, nu måste jag duscha.


Bye bye, safety..

Imorn är det dax. Då blir det att flytta till Karlskoga och flytta till eget place..
Hur ska det här gå? haha, det kommer nog gå bra..
Får ju jättenära till jobbet. Dock måste jag ju inhandla mig en cykel eftersom jag tror folk kommer klaga om jag tar bilen dit. Men de kommer jag inte göra.
Jessicas kommentar på att jag ska flytta:
- Jadu Jess, nu är vi snart inte grannar längre
- Neej, nu är vi sambos!
Ska jag bli orolig eller? Dessutom gillar hon inte mina tallrikar utan ska köpa en egen tallrik och ha i mitt skåp. Hon har även snackat om egen tältsäng i garderoben. Jag borde nog bli orolig. Men om en månad flyttar ju Emelie också så då har vi gjort upp att vi tar hand om Jess varannan vecka.
Dessutom blir det ju nya grannar: Tina, Murra, Anna, My.. Haha, har ju alla där ju.
Har fått ny säng till min lägenhet också. Eller det var egentligen en julklapp som jag inte hämtat ut än. Tack mamma och Stefan.
Sen ska jag och köpa ny soffa på fredag också. Tack Farmor och Farfar.

Ska försöka få klart allt till på lördag, de kanske ska gå.. LÄNGTAR! LÄNGTAR! LÄNGTAR! LÄNGTAR! LÄNGTAR! LÄNGTAR!

Men hejdå, Degerfors!!