Dax att fatta?!

Ja, nu börjar det verkligen bli dax att fatta att det faktiskt bara är 9 DAGAR kvar till man slutar skolan och tar studenten! Det är verkligen ingenting, ju! Fast grejen är att jag inte har fattat det än. Det känns forfarande så långt bort men de är de ju verkligen inte. Sen har jag inte ens sommarlov, jag blir ju arbetslös ju.
En redovisning kvar i Turismen, det är allt. Sen är det OVER and OUT!

Var inne i skolan idag. Skulle ha engelska, det var allt, men det vara bara jag där så jag fick åka hem igen. Åkte från Dfs kl 7.40 var hemma igen 8.35. Nödvändigt? Neej! och imorn har jag också bara engelska kl 14.40...

Hittat en studentklänning nu. Skitnöjd med den är jag. Nu måste jag bara hitta en par nya skor som passar. Jag har ett par som verkligen skulle passa men de hade jag på skolavslutningen förra året och trampade ned klacken i lera, så cleaver Erika! Så jag tänkte ringa min lilla söta bästa vän Jessica och tvinga med henne till Öret idag och köpa skor. Men först måste jag äta lite frukost. Är hungrig, det är jag ju aldrig på morgonen annars. Sen så ska jag ut och gå innan det blir för varmt!

Sen till helgen är det OS-kvalen i handboll med och då har jag bokat TV:n inför alla matcher och ska inte missa en minut!!

Kolla även in de här klippen. Kan hon vara Sveriges dummaste människa?
http://youtube.com/watch?v=37KlJilcvbw
http://youtube.com/watch?v=CuIvbG67UT8


Nykter fredagkväll på fest!

Haha. Lät det som jag? Path fyllde 19 och jag hade sagt till honom att ha fest, men sen fick jag reda på att jag skulle jobba lördag och söndag så jag ville inte festa. Men eftersom jag hade styrt åker jag dit iaf. Typ hela klassen + mer folk var där. Path bjöd på tacos och grejer. Men när det andra skulle till Wickan åkte jag hem ist! Det lät ju inte som jag! Haha, men jag kan vara nykter jag med..
Men kul som faan var det iaf!

Fängelse!

Jaa, sitter här i fängelset a.k.a. skolan. Har brytdag så man ska typ jobba ikapp allt man ligger efter i. Lycka till, Erika! Ligger ju efter i allt ju. Men nu har jag iaf haft ett engelska prov, dock gick det mycket sämre än vad jag hade trott. Fyfaan. Sen skulle jag ha Islamprov men de ska jag ta på onsdag ist. Och nu om en kvart ska jag ha en muntlig redovisning i Engelska som jag typ inte kan. Good Luck, Chuck!
Sen har jag massor med andra saker som ska vara klar till nästa fredag. 
Lunch på paris när vi hade permition. gött som bara den!
Wall har även börjat med avslutningsfilmen. Haha. det kommer bara vara vi som tycker det är roligt. 

Neej nu måste jag röra på fläsket tror jag! 

Tallinn

Bilder från Tallinn på erijkaa.bilddagboken.se!

Lätt det roligaste på mycket länge!!

"TÄNK ATT FÅ SÄTTA PÅ FLICKORNA I HP3!"