Uj Uj Uj, vilken dag!!

Våra Planer: Jag och Jessica skulle följa med mamma och Stefan till Göteborg och hämta en ny bil. Sen skulle vi ta den gamla bilen och åka och överraska Alec med Thaimat, efter vi hade titta förbi hos Teo.

Vad som hände: Hela tiden har den här killen om mor och Stefan ska köpa bilen av betätt sig skumt. Stefan hade satt in 5.000.- i handpenning på bilen innan vi åkte ner.
Väl nere i Göteborg så svarar killen inte i telefon och han dyker inte upp. Vips, så är mamma och Stefan 5.000.- fattigare.
Jag och Jessica kan ju självklart inte lämna dem helt ensamma i Göteborg utan tar med dem till Teo som var i hans pappas affär och jobbade. Där bjuder Teo på kaffe och mamma och Stefan ringer som tokar till idioten som tagit deras pengar.
Hur som hellst så efter en timme bestämmer de sig för att följa med upp till Lysekil (De hade hittat en bil där med, men den som sålde den bilen svarade inte heller när de ringde).
Jess och jag blir avsläppta hos Alec. Vi bankar som galningar på hennes dörr och hon öppnar. Den reaktionen var inte att leka med: Hon tittade en gång och sen tittade hon en gång till innan hon fatta att det var vi. sen skriker hon typ: MEN SLUTA! och stänger dörren.
I ca. 3.5 minuter får hon vara glad att vi kom, men som sagt: Jessica var ju med.
Vi skulle gå ner till grannen och snacka med Ellen så vi går ut och Jessi stänger dörren! Sen var den låst och alla nycklar och allt på insidan. De enda reservnycklarna fanns i Vara två timmar därifrån. Efter en ordentlig utskällning av hyresvärden, åka runt och leta efter nycklar, låna skor och gud vet vad, så kom Stefan på att man kunde slå ut sprinten på gångjärnen på dörren. 2 timmar efter Jess har stängt dörren var vi inne igen.
Då hade Alec missat sin buss och tåg till Stenungsund (hon skulle vidare till Tjörn) så vi skjutsa dit henne.
När vi hade hittat Teo där skulle alla 6 äta kinamat men Alec och Teo svek. Men vi andra gjorde det.
Sen skulle vi åka hem och kärringen på GPS:en lurade iväg oss på konstiga vägar trotts att jag hitta. Men till slut kom vi rätt och tog oss t.o.m. hem!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback